Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדיף אפילו לא להגיע למצב הזה, לוקח אוטובוס/רכבת/מונית/בן משפחה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפילו לא מבקש טרמפ. מי יודע אם כבר עשה ביטוח?

יש אוטובוס.

או שאשתי באה לחתום על העברת הבעלות (המשותפת) ומחזירה אותי הביתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק. לא חסרות בעיות עם הרכב שעלולות לצוץ, ביטוח שלא בטוח עשה או לא, מי אמר שהרישיון שלו בתוקף בכלל, תאונה כזו או אחרת ובכלל, לשבת לדבר עם בן אדם זר שלא מעניין לי את החיים עם כל הכבוד.

מעדיף התנדפות מהירה של שנינו בהקדם האפשרי.

פורסם (נערך)

:shock:

מודיע לקונה שהרכב ללא ביטוח. הקונה בא אליי לקחת את האוטו, לא ממש אכפת לי איך, מעבירים בעלות ושיהיה לו בהצלחה...

למה לסבך?

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא הבנת.

דובר על כך שמי שקנה ממך את הרכב יקפיץ אותך לאחר העברת הבעלות, תסעו ביחד ולהמשיך להיות בקשר ולהחזיק ידיים עד שתגיע הביתה ואולי גם נשיקה בסוף.

מיותר, מעדיף כל אחד לדרכו.

• אחראי פורום
פורסם

אין בעיה להישאר עם הבנאדם אלא אם זה רכב איטלקי ואז באמת מומלץ לעוף משם.

ידוע שהן נעלבות וממציאות תקלות שלא קרו לאף אחד מעולם, בדיוק ברגע הלא נכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האבא שקנה לבנו את הפונטו הראשונה שלי, חזר אלי באותו הערב בבקשה לביטול עסקה כי המשאבת הגה נפלה לו במהלך הנסיעה..

כמובן שהוא נענה בסירוב, כי על הכוונת שלי היתה כבר גולף יפייפיה.

גולף דור רביעי שמכרתי לאחר חמש שנים(!!!) עם 305,000 ק"מ,

נצפתה בכביש 1 ונשלחה אלי תמונה - דווקא קצת התלהבתי.

הפולו זהו הרכב האחרון שמכרתי לפני כחודשיים,

בעלת הרכב שלחה לי השבוע הודעת וואטסאפ עם שאלות לגבי טיפולים עתידיים.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה בעקבות השרשור הזה, פגשתי היום בחוף הים את הקסארה שמכרתי לפני שנתיים וחצי. בת 18 היום. עבר צבע ופחחות מאז המכירה (וקיבלה כמה מכות קלות חדשות).

פורסם

אבי מכר בשנת 86 גולף מארק 1, שנת 81, בצבע ירוק מנילה.

מי שיבצע חיפוש עם המלים גולף, הוריי, ירוק, בשילוב עם שם המשתמש שלי, ימצא מספר הודעות שחופרות על כמה אהבתי את האוטו הזה וכמה משקל יש לו בעומק השריטה שלי לגבי מכוניות.

כעבור 7-8 שנים ראינו אותו באיזו שבת אחת, באחד מחופי הים בהרצליה (ההודעה שמעליי הזכירה לי). אבי זיהה אותו לפי המספר, ושנינו התבאסנו לראות באיזה מצב מחורבן הוא היה :-(

למי שאוהב מכוניות ומצליח להיקשר למכוניות שברשותו, עדיף שלא ייפגש אף פעם, לא עם הבעלים ולא עם הרכב, כי רוב הסיכויים שמצבו יתדרדר ככל שעובר הזמן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד תוהה אם אראה מתישהו את שלי כשכבר לא תהיה ברשותי. מאוד אוהב אותה ובכלל לא יודע איך אפשר להחליף אותה באחרת...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תמיד תוהה אם אראה מתישהו את שלי כשכבר לא תהיה ברשותי. מאוד אוהב אותה ובכלל לא יודע איך אפשר להחליף אותה באחרת...

הלו - זה פורום רכב, לא פורום זוגיות :-D

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן יודע. בין כל החברים שלי זה ידוע שהאלפא היא החברה שלי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...