רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,590 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מתעניין ב xv קרוסטק, 2 ליטר. בטלפון אמרו לי 145, ואם אגיע לסוכנות אפשר לכווץ עוד קצת. מישהו יודע עד כמה? ואם בכלל אחרי העדכון מס יהיה שינוי במחיר? גם ככה הציון ירוק לא משהו. יש טיפים איך למקסם את העסקה? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, היום ניקיתי רת האוטו קצת וברגע שפתחתי את הידית של המשענת יד, פשוט הלחצן שמשחרר את הנעילה יצא ונשאר לי ביד. החזרתי אותו כמו שהיה אבל הוא מש משוחרר וכשאני רוצה לפתוח את התא אחסון שוב אני צריך קצת להוציא אותו החוצה תוך כדי לחיצה. משו יודע איך אני מסדר את זה או מחליף לאחד חדש? תודה רבה ושבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 7 אלף צפיות
הי, האם נמדדו נתוני קרינה על יונדאי סונטה 2018/2019? האם מישהו/י מדדו באופן עצמאי ויכולים לפרסם כאן? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי מכשיר ניווט ישן של MIO דגם MOOVS501. מחפש את המדריך למשתמש של המכשיר. פניתי ליבואן בארץ, אפילו לא טרחו להשיב למייל ששלחתי להם. באתר של MIO המכשיר לא מופיע. אולי זה דגם מיוחד לישראל (בגלל העברית). בכל אופן, אם למישהו במקרה יש את זה , אשמח מאד לקבל.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פיאט, שבעשורים קודמים בלטה והובילה בשוק המכוניות הקטנות , שקעה בעשור האחרון בבינוניות וקיפאון - דגמים שאינם ממש מתחדשים ונשארים מאחור מול המתחרות. הפיאט 500 הקטנה והחביבה הושקה ב- 2007 ומאז כמעט ולא השתנתה. הפיאט פנדה דור שלישי ונוכחי הושקה ב- 2011 ולא חודשה. מנכ"ל פיאט FCA ז"ל אף הכריז בעבר הלא רחוק שהתאגיד יתרכז במותגים יוקרתיים ורכבי SUV שם הרווחים עדיפים ממכוניות קטנות. עכשיו בתערוכת ג'נבה פיאט מציגים מכונית תצוגה קטנה - centoventi . עוד לא ברור ממש אם תגיע לייצור ובאיזה פורמט, אך מדובר ככל הנראה כמחליפה לפנדה הקשישה. (ראו את דובון הפנדה בדשבורד). ברוח הזמנים החדשים זו מכונית חשמלית מלאה עם מודולריות גבוהה. לדעתי, העיצוב והרעיון בהחלט מעניי…
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
-
אהלן, אני מתכנן עם גיסי לעשות טיול באירופה או במקום אחר שהוא לא יקר כדי להנות בחו"ל אבל גם כדי להשכיר רכב ספורט כמו BMW M4 או PORSCHE למשל. מכוניות עם כוח וצלילים אקזוטיים. לא מחפשים מקום שיצא יקר אלא מקום זול, להשכיר רכב ליום/יומיים או אפילו יותר ופשוט להנות מזה ובו זמנית גם לטייל במקומות. מישהו מכיר מדינה מומלצת לדברים האלה וגם זולה? מצאתי אתר שנקרא: https://www.drivedreamtravel.com/ שם יש באיזור ה 3אלף יורו לזוג מינימום בשביל לנהוג בפורש 911 אני חושב וטיול של איזה 3-4 לילות ומתוכן יומיים של נהיגה בערך יש משהו מומלץ כזה אפילו פרטי שיצא יותר זול או אפילו אותו מחיר אבל בשביל רכב יותר רציני אפילו? תודה רבה! הבנתי גם יש למשל לסוע בפריז או בספרד לשלם בשביל למ…
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כבר כמה חודשים מנסה לחשב ולחשוב אם כדאי לי אחרי 4 שנים להחליף את הסוזוקי סוויפט שלי ברכב יותר חדש. על הסוזוקי נשאר לי לשלם בערך כ 26,000 והציעו לי למחזר את המימון. כרגע אני משלם בערך 900 שקלים לחודש ואם אני אחליט ללכת על העסקה שהציעו לי שאפרט תכף. העסקה שהציעו לי זה טרייד אין על הרכב שלי ב30,000 כאשר המחירון 35,000 בערך ותשלום של 1250-1300 ל36 תשלומים ולאחר מכן 1000 שקלים ל24 תשלומים. הרכבים המועמדים הם מאזדה 2 החדשה רמת גימור "דינאמיק" והרכב השני קיה ריו(כמובן שאם יהיו עוד אופציות בתחום ההחזר החודשי הזה אני אשקול גם אותם). חוץ מהשיקול הכלכלי יש גם את המחשבה שבעוד 2-3 אני אתחתן ויהיה ילד אחד בטווח הזה, הסוזוקי לא ממש תתאים למשפחה עם ילד אחד במיוחד בעניין התא מט…
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם, ידידה החליטה להתחיל ללמוד נהיגה בגיל 37. שווה לציין שאין לה שום זיקה מוטורית והיא מתחילה הכל מ0. המלצתי לה לשקול לקחת חבילת קבלנות ל3 טסטים לפחות. היא התייעצה עם מורה לנהיגה, זה המליץ לה במקום קבלנות לקחת חבילה הכוללת 28 שיעורים + טסט פנימי/חיצוני + גישה חופשית לסימולטור לימוד נהיגה. כיוון שבתקופה שלי לא היו סימולטורים שכאלו ואני לא מכיר איש שלמד על סימולטור, אני פונה אל חכמי הפורום. עד כמה תרגול בסימולטור שכזה אכן יעיל בלימוד נהיגה בכלל ובהכנה לטסט בפרט? האם הוא אכן מחליף שיעורי נהיגה "אמיתיים" ברמה שעדיף להסתמך עליו כתחליף לשיעורי נהיגה עם מורה? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, אז לאחר לבטים (ושנים כמשתתף יחסית סמוי), החלטתי לשתף כאן בפורום את רשמי מטיול נהיגה בדרום שעשיתי בדרום צרפת בספטמבר האחרון. סיפור ארוך קצר, הטיול הכי מהנה שעשיתי מימי נכון לעכשיו. אולי למעשה הדבר הכי כיפי שעשיתי עד עכשיו (לא כולל סקס). לפני שנכנס בהרחבה, אני אציין שזה הטיול הראשון שלי שבו הנהיגה היתה בעצם המטרה, ולא האמצעי. בטיולים קודמים, מניח שכמו אצל רובנו, עוברים בין יעד לאטרקציה, ותו"כ מנסים להנות גם מהדרך. הטיול הזה היה שונה – המטרה היתה לנהוג, והרבה, באחד הכבישים היפים והמהנים שיש לאירופה להציע. טוב, אז נרחיב- האיזור לטיול היה האלפים הצרפתיים, או בשמו המקורי Route des Grandes Alpes. למי שלא מכיר, זה בעקרון כביש באורך 685 ק"מ שמתחיל איפשהו ליד אגם ז…
הודעה אחרונה מאת yoni162, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חברים רוצה לשתף אתכם בחווית נסיעת מבחן על גרנד קופה חדשה בנזין. הרכב מרשים באמת מבחוץ. מבפנים רכב מספיק גדול ומרווך. אחרי בערך חצי שעה של נסיעה יש לי דעה אישית לגבי רכב. בעיר רכב נוח וגם צולח בהצלחה את כביש משובש. הרכב צובר תאוצה יפה מאוד ומספיק חזק. אבל יש לו מינוס אחד גדול וזה הגה. הגה אוי הגה חייב להרוס הכל. ההגה חסר תחושה שטח מת מטורף. לעומת פיג'ו שלי שמיים והארץ. חוץ מזה הישיבה מצויינת גם גיר מנוע.... אז כנראה יחכה לפיגו 308 החדש שאמור לצאת שנה הבאה...
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב רציתי לשאול איך נכון להוריד הילוכים עם הקלאץ? אם נגיד אני הילוך 4 ומתקרב לצומת וצריך להאט ואז לעצור אז אני לוחץ על ברקס.מוריד מהירות ולוחץ על הקלאץ ותוך כדי לחיצה על ברקס אני מוריד ל3 ואז ל2 ואחרי שעוצר אנע מעביר ל1.השאלה אם זה בסדר או שחייב להרים קלאץ בין מעבר מ3 ל2? תודה
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
כביש 90 החל להיות מקושט בעזרת פסי הרעדה באמצע הנתיב. זה החל בצומת בה נפרדים מכביש 1 ומתחיל כביש 90, משם ועד הנתיב האמצעי כולו עם פסי הרעדה. המצחיק שכל הנתיב ככה, בין אם קו לבן מלא ובין אם קו מקווקו. פסי ההרעדה עד אבנת. אחרי אבנת זה נפסק (נכון ליום שבת 2.3). היום ראיתי כי התחילו לעשות פסי הרעדה מקיבוץ עין גדי ועד מצדה, לפחות בקו הזה קו מקווקו לא מסומן בפסי הרעדה. כמו כן, לקראת המלונות גם עשו פסי הרעדה. נו שווין... * פסי הרעדה אני מתכוון כמו שיש בשולי הדרך בכביש 6, להזהיר\להעיר נהגים.
נפתחה קבוצת פייסבוק חדשה שאולי תעניין אתכם בנושא ביטול תקנה 380 המונעת שיפורי רכבים. https://www.facebook.com/groups/2380962568663410/?notif_id=1551848171620364¬if_t=group_r2j_approved
הודעה אחרונה מאת natco, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 710 צפיות
צריך מוסך מומלץ לטיפול פשוט של איזון בלמים תודה אשמח גם לדעת כמה זה אמור לעלות
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
ביום חמישי האחרון נאספה הכלה מסוכנות סוזוקי בקרית ביאליק, תהליך המסירה היה ממצה עםהסברים ממצים על הרכב אשר היה שטוף ונקי למשעי. האמת היא שלא היו לי ציפות רבות מהרכב והוא בעיקר נועד לשמש כרכב שני לבת זוגי שתחיה. לאחר סופשבוע עם הרכב אני יכול בהחלט לסכם התרשמות ראשונית ולומר: 1. הרכב למרות מימדים חיצונים לא גדלים מרווח בהחלט למשפחה של חמישה + תא מטען מספק. 2. נוחות נסיעה לרכב בסגמנט - טובה מאוד , לא צרפתייה מגהצת אבל גם לא יפנית חובטת 3. מנוע וגיר - חבילה מספקת בהחלט , המנוע בחלק העליון של סיבובי המנוע מעט רועש ,אבל אצל מרבית הרוכשים הרכב יעבור חיים בעיקר בתוך העיר ושם הוא שקט ומבצע ללא בעיה. 4. מזגן – מקפיא. 5. איכות ההרכבה טובה מאוד, הפלסטיקים הקשיחים מעט …
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
*************************הודעת ההנהלה************************* נא לשמור על השרשור נקי. פרסום תאריכי אירועים עתידיים, וביקורות על אירועים שכבר התקיימו. תודה. *************************************************** אחרי הכתבה של פבל והדיון שהתפתח בעקבותיה הוחלט לפתוח שרשור מתעדכן על ימי מסלול שיוצאים אל הפועל, מירוצים וכל מה שקשור לספורט מוטורי. זהו שרשור מתעדכן בו אני, וכל מי שרוצה, מוזמן לפרסם מידע על ימי מסלול, מירוצים או אירועים מוטוריים אחרים ואולי כך נוכל להגיע לכמות גבוהה יותר של אנשים ויותר אנשים יוכלו להגיע, לנהוג או סתם לצפות ולהנות מספורט מוטורי כחול לבן. יום מסלול מועדון מיני בפצאל מירוץ Time attack שנערך החודש בפצאל - לשמחתי …
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עם עיצוב מוחצן יותר, ותא נוסעים איכותי יותר יונדאי מציגה (בקוריאה דווקא, לא בג׳נבה...) את הדור החדש והשמיני של הסונטה. היא גם גדולה משמעותית עם תוספת של 4.5 ס״מ לאורך, ו2.5 ס״מ לרוחב. הגובה לעומת זאת כמיטב מסורת עיצוב ה4 דלתות ״קופה״ בשנים האחרונות קוצץ ב3 ס״מ, שלא קשה לנחש יבואו על חשבון מרווח הראש מאחור. בפנים חגיגה מינימליסטית לעומת הדגם הנוכחי, עם לוח שעונים דיגיטלי 12.3 אינץ׳, מסך מולטימדיה חדש, עיצוב חדש להגה, וכפתורים להילוכים במקום ידית. בין האביזרים המעניינים תמצאו, מצלמת דרך אינטגרלית (מתי כולם יציעו את זה?), חניה אוטומטית, מצלמת רוורס שמשדרת למראה המרכזית, פלוס כל אביזרי הבטיחות המקובלים היום. כרגע יונדאי חושפת רק מנוע בנזין אחד לא מעניין במיוחד. 2.0 …
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום, אשמח שמישהו יסביר מה הכוונה במונח "רמת גימור"? כאשר חיפשתי 695 ABARTH - נתקלתי בהסבר שבעצם מדובר ב: FIAT 500 ABARTH ורמת הגימור היא למעשה 695. האם בשורה התחתונה,מדובר ברכב 500 ABARTH,או שבכלל,אילו 2 רכבים השונים זה מזה ברמת לוח מחוונים? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת nizzan943, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 662 צפיות
יש לי תומקאר חד מושבי מסוג TM12. הרכב עם עם מנוע תקול שדורש החלפה. מנועים מהדגם הזה (רוטקס 503, כפי שרשום ברישיון הרכב) הינו מנוע תעופתי שמשתמשים בו באזמ"ים. בכוונתי לרכוש מנוע משומש כזה מאחד הטייסים ולהרכיבו, במוסך מורשה, בתומקאר. איך אני מבצע את החלפה מספר המנוע ברישיון הרכב? הרי ששטר מכר לא יהיה לי כי האזמים בלי רישיון רכב ולא יכולים להוציא שטר מכר....
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אבא שלי צריך להחליף בסקודה ייטי שלו שני צמיגים וביקש שאמצא לו צמיגים חדשים. הוא נוסע יחסית מעט (בערך 5,000 ק"מ בשנה) וביקש ממני צמיגים לא יקרים. בגלל שאני לא אוהב צמיגים סיניים עלומים החלטתי ללכת על צמיגי פאלקן. חיפוש ביד 2 צמיגים הביא אותי לצמיגיה מוכרת עם המחיר הכי טוב לפאלקן ZE914 באיזור המרכז. התקשרתי לשם. בשיחה הראשונה המחיר לצמיג גבוה בעשרה שקלים ממה שרשום באתר. מילא. נאמר לי גם שהמחיר באתר לא כולל התקנה. שאלתי אם מישהו קונה צמיג ולא מתקין, ואם התקנה זה עשרה שקלים. לא קיבלתי תשובה ברורה. בשיחה שניה שוב עולה המחיר, הפעם כי אין את הדגם הרגיל אלא רק את דגם Ecorun... אוי נו באמת, כבר דיברו על זה קודם, נגיד פה. עכשיו אני מתלבט. אני בד"כ בסימן הראשון לחרטא אומר ת…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
האם הקפאת רשיון רכב מבטלת את החובה לשלם אגרת רישוי רטרואקטיבי לשנים בהם הרכב לא נסע 1 2
מאת yonatanalman-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
כמו בכותרת, לקראת החלטה להעמיד רכב לתקופה ואני רוצה להבין עם ההקפאה תבטל את הצורך לשלם טסטים אחורה. תודה.
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מכינים לכם הפתעה, שעל חלקה נוכל לספר מראש, ועל חלקה האחר לא. בכל מקרה, יום שישי 8.3.2019 (בסופ"ש הבא), בשעה 09:00 בבוקר, נשמח לראותכם אצלנו באולם התצוגה של סיטרואן בשורק. פרטים נוספים אבל לא מלאים נוכל לשחרר בשבוע הבא. מבטיחים שיהיה מעניין.
הודעה אחרונה מאת Ozb, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 937 צפיות
אני צריך למכור אחד מהרכבים שיש לי. בדגש על להרוויח כמה שיותר על הרכב ומתוך צמצום הוצאות עתידיות, איזה מהרכבים הייתם ממליצים למכור? הרכב שישאר יהיה רכב שני בבית. מדובר על סוזוקי איגניס 2005 וניסאן אלמרה 2006. הסוזוקי אצלי מספר חודשים, שימשה בעיקר כרכב לנסיעות קצרות מאד בתוך העיר. לא ידוע על בעיות מיוחדות. בעבר היה חשש שהלך הגיר אבל באמצעות סינון שמן הגיר שיצא נקי המוסך אמר שהגיר נראה תקין בגלל שאין מתכות בשמן. הניסאן אצלי כמעט 3 שנים משמש כרכב עיקרי, אחלה רכב, תא מטען גדול, מזגן מעולה, נוסע טוב והנסיעה בו מרגישה הרבה יותר ׳בטוחה׳. במהלך הזמן קיבל לא קצת מכות בפח ולא נראה משהו. בנוסף, לפי המוסך יש צורך לבצע לניסאן החלפת 2 תושבות מנוע והחלפת מסרק הגה. …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
אמש לכבוד חגיגות 110 השנים לקיומה, יצרנית הרכב בוגאטי יצרה את המכונית היקרה ביותר אי פעם. מי שחשקה נפשו , ולא התלהב מדגם ה-DIVO כדאי לדעת שיוצרה יחידה אחת בלבד והיא כבר נמכרה בסכום משוער של 18,900,000$ כולל מיסים. השמועות אומרות שהרכוש המאושר הוא לא אחר מאשר המנכ"ל לשעבר של הקונצרן פריננד פיך. לפי החברה הצרפתית, למכונית מנוע עם 8 שסתומים, 16 צילינדרים ו-1,500 כוחות סוס. בבוגאטי מדגישים כי המכונית הייחודית היא "יותר מפרשנות מודרנית" לדגם Type 57 SC Atlantic האייקוני שיצר ז'אן בוגוטי, בנו של מייסד החברה אטורה בוגאטי, וממנו יוצרו ארבעה רכבים בלבד. נתוני צריכת הדלק וזיהום אוויר uel consumption, l/100km: 35.2 in urban areas / 15.2 in extra …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האמת שברשתות החברתיות היבואנים דווקא די פעילים. אבל לא באופן ישיר, אלא באמצעות משרדי פרסום שמנהלים להם קמפיינים. ח'ברה עם ראש מאד קריאייטיבי, אבל שמבינים מעט מאד ברכב: כל שאלה הכי בסיסית מפנים אותך לנציג מכירות, כל ביקורת - ממש משתדלים להתעלם... גם כאן בפורום אני רואה לפעמים "הבלחה" של יבואנים מסויימים, אבל בד"כ מאד חד-פעמי ומצומצם (למשל, בהשקה של דגם חדש) הם בטח שלא "נגררים" כאן לדיונים ביקורתיים, מעבר למתן תשובות אינפורמטיביות (לרוב דיי לקוניות). תהיתי מה היה קורה אם נציגים יותר סמכותיים, שקרובים ל-"מקבלי ההחלטות" היו מתערבים באופן פעיל ויומיומי כאן בדיונים השונים? לפעמים התחושה היא שהם מתייחסים להחלטות ותכנונים שלהם כאל "סודות מדינה", שחשיפתם אוטומט…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם יש לכם מגש קשיח בתא המטען שמרימים עם ידית או רק מגש דק כזה עם חור להרמה? סתם מעניין, בדגם בישראל יש מגש קשיח? כי בסקירות ביו טיוב יש כזה ולי אין.
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
את דיון זה אני פותח על מנת לשמוע את דעתכם לגבי מחשבה שעלתה בראשי. לפני שטלקאר תפסו שליטה על ייבוא קיה, סמל"ת (AKA - היבואן עם המכירות הכי נמוכות אאל"ט) היה היבואן הרשמי. זה שייבא את הדגמים המעפנים עם השמות המוזרים כמו קיה שומה, מג'נטיס (במקום אופטימה), וסראטו. היבואן שאצלו המכירות היו מאוד נמוכות, בהתחשב בעובדה שהיום קיה שנים נמצאת בצמרת המכירות בישראל. עם זאת, אי אפשר לשכוח את הקפיצה החשובה שהקוריאנים עשו בעשור האחרון בהרבה מובנים. כך שאני באמת תוהה: באופן תיאורטי, לדעתכם, איזה חלק היבואן תופס בגודל המכירות של דגם מסויים, אם בכלל?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב היברידי מסוג פריוס פלוס של טויוטה, לאחר פשפושים באינטרנט מתחיל לחלחל הפחד של עניין הקרינה, הבעיה שאין מקור אמין ונחרץ שקובע אם יש/אין או לפחות אם זה עומד בתקן או לא.... גם כאן בפורום קראתי לא מעט את הדיעות לכאן ולכאן כל מידע שמצאתי פה ובאתרים אחרים היה עבור רכבים מלפני 5 שנים ומעלה שיתכן שהמידע הזה כבר לא רלוונטי. האם מישהו ביצע מדידות קרינה בדגמים החדשים או מהשנה הקודמת של דגמי טויוטה? האם העובדה שהבטריה בפריוס פלוס יושבת בין שני המושבים הקדמיים הופכת את העניין למסוכן יותר? אשמח לשמוע תגובות
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
בהמשך להעברת הסוכנות המקומית של אופל ללובנסקי, הם יתמקדו מעתה רק ברכבים על בסיס psa, והפסיקו לייבא את האסטרה ואינסיגניה המתבססות על חלקים של שברולט. נותר רק לאחל בהצלחה, בפן האישי, דווקא אהבתי את האינסגניה החדשה. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הכוונה למשהו שמעיר אותך בלילה אם הרכב מונע או נוסע, ואם ברח - לאן ברח, ואם שכחת היכן חנית, מאפשר לאתר. מן איתורן אבל בלי איתורן. ראיתי פרסומת למשהו, לא מכיר, לא יודע, אם מישהו התנסה אשמח לשמוע, או על מוצר אחר. המינוס של זה כפי שנראה הוא שכל מה שצריך זה לנתק אותו... עדיין שימושי בחניה. תודה
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,723 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RBRB
- פריג'י
- Haim_gds
- מיץ פטל
- GOLF
- falou
- Shaike.Zam
- thema832
- Itzik-b
- TvrSpee12
- levy
- Markm4