רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
גם הפעם גרסת הסטיישן פחות מאובזרת וגם הפעם זה מעצבן.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 597 צפיות
אולי פתחתי קודם בפורום הלא נכון... Tether anchor נועד לקבע את החלק העליון של כסא בטיחות למושב. ברכב שלי הפיצ'ר קיים רק בשורה השניה, אך לא בשלישית. קראתי קצת ברשת והוזכר שם שזה דבר שניתן להתקין גם after market. בסך הכל מדובר על רכיב פשוט ביותר אליו יתחבר הוו מהכסא בטיחות. השאלה היא, האם אתם מכירים בעל מקצוע שעושה דברים כאלה(וכשבכלל יבין על מה אני מדבר... ) איזור חיפה עדיף
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
ז'נבה 2019 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
תערוכת ז'נבה השנה קצת דלילה בדגמים סדרתיים למען האמת. לפחות כאלה שרלוונטיים לפיסת גן-עדן הקטנה שלנו. ריכזנו עבורכם את הדגמים המעניינים יותר. יש לכם שאלות על אחד הדגמים? רוצים שננסה למצוא מידע על דגם אחר? נמצאים ממש עכשיו בתערוכה ורוצים לספר לנו מה אתם רואים? ספרו לנו.
הודעה אחרונה מאת mohen, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי מקווה שזה המקום המתאים לשאול קניתי רכב לאחרונה (בעזרת החברים מכאן) יונדאי i25. הרכב הגיע בלי קודן. האם חשוב להשים? יצויין שחברת הביטוח לא ביקשה ממני תודה רבה
הודעה אחרונה מאת system_x, -
אינפיניטי Q30 במבחן 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 10 אלף צפיות
אוקיי, אז לאינפיניטי יש מכונית שנקראת "Q30". אבל מה היא, מי היא, איך היא, ולמה היא בכלל? שלחנו את מקסים לנסות ולפענח את התשובות לכל השאלות האלה.
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
הטונלה (Tonale) שנחשפה היום בג׳נבה, מבוססת על הג'יפ רנגייד. היא קטנה מהסטלביו, ותתחרה בX1, Q3, XC40 וכו כשתגיע לייצור בשנה הבאה. היא גם תהיה טבילת האש הראשונה של החברה בקטגוריית הPHEV לפני שהיא מחשמלת את הג׳וליה והסטלביו. אין ממש פרטים טכניים עדיין חוץ מזה שהיא תגיע עם לוח שעונים דיגיטלי 12.3 אינץ׳ ומערכת מולטימדיה 10.25. כמו בדגמי אלפא רומיאו העדכניים אפשר לראות בתמונות שכפתור ההתנעה ממוקם על ההגה ועל הקונסולה המרכזית נמצא את מתג הDNA. Sent from my iPhone using Tapatalk
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים בעת שינוי דוד אחורי ברכב חדש ,האם אחריות היצרן נפגעת ? האם יש חוק סדור לגבי זה ? תודה שי
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כתבה על ירידת ערך במגזין פרסומי של חברת ליסינג. אז איפה הקאטצ׳?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
לא הצלחתי וגם בסוכנות לא ידעו... מעניין אם יש דרך לכבות או להשתיק לגמרי את הצפצופים האלה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
מאזדה CX-30 החדש 1 2
מאת motizkn- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מאזדה הציגה את הקרוסאובר החדש שלה CX-30 (מסתבר ש CX-4 כבר קיים בשוק היפני) מבוסס על המאזדה 3, נראה לי היה להיט בארץ https://www.mazda.com/en/new-generation/cx-30
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
לקסוס UX בישראל
מאת פבל- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הג'יפון/קרוסאובר/משפחתית-קצת-גבוהה של לקסוס נוחת בישראל עם מחיר שיתחיל ב-205,000 ש"ח. אחרי שהרבה משפחתיות פרימיום ירדו מתחת לרף ה-180 אלף שקל, אתם חושבים ששווה להוסיף כל כך הרבה כסף ובסוף אפילו לא לשבת כל כך הרבה יותר גבוה?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הרכב עדיין אצלנו, וימשיך כמה שנים כנראה כי הוא ממלא את הייעוד שלו בצורה טובה מאוד, אבל רציתי לשתף בסיכום ביניים אם מישהו מעוניין בפרטים. לפני 6 שנים חיפשנו רכב משפחתי, הדרישות לפי הסדר היו רכב בטיחותי, נוח, מרווח ל5 אנשים, אמין, ושיחזיק המון זמן כי לא הרכב הוא מוביל משפחתי ואין טעם להחליף ללא צורך. חיפשנו בהתחלה משפחתית גדולה B4 או מאזדה 6, המזדה נפסלה בגלל חוסר נוחות, הגב שלי מאוד רגיש, הרכב היה מצוין מכל הבחינות ואישתי אהבה אבל לי היה לא נוח בצורה קיצונית, הרכב שנבדק היה במגרש של קרסו ועמדה שם סניק יד 1 0 ק"מ, שנת 2012 בדקתי אותה והיא מילאה את כל הדרישות, במיוחד הבטיחות שהצטיינה בה, והחלטנו לקנות. המחיר היה גבוה ממחיר המחירון (הרכב עמד שנה בנוסף לשנה שעבר לפני הרישו…
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
בוקר טוב לכולם! היום אנחנו בהשקה של סקודה קודיאק. מה אתם רוצים לדעת? מה אתם רוצים שנשאל את אנשי היבואנית ומי רוצה תמונה של הדובי הקטן שעונה לשם קודי סקודיאק?
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
היי, אישתי מחליפה את ה ג'וק שלה ורוצה לעבור לרכב יותר גדול. המועמדים הם X-Trail, Rav4 ו Outlander. כנראה יד שניה בני שלוש שנים אבל עם אופציה לחדש. הייתי שמח לקצת פידבק על הרכבים הללו ממי שמכיר. הבנתי שבניסאן X-trail - היבואן בעייתי ולא לוקח אחריות. כמו כן הרכב חלש מאוד, אבל מגיע מאובזר מאוד. ראב 4 - אמין, יקר יחסית, מגיע עם מעט מאוד איבזור. אוטלנדר - מעט איבזור, טיפולים יקרים, אמינות ממוצעת מינוס, נוחות ממוצעת מינוס. אשמח לקצת הכוונות וכמובן תיקונים למה שהבנתי למעלה. תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת LiorTi, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
היי, אשמח לקבל המלצה למערכת מולטימדיה לפולו שנת 2010 מאיביי, עלי אקפסרס, אמזון וכו' ובנוסף יש לי שאלה, זה בטוח לדעתם לקנות מערכת מולטימדיה ככה מחו''ל? אני חושש שאחרי שאקבל המתקין יגיד לי שמשהו לא מתאים בחיבורים או משהו כזה תודה!
הודעה אחרונה מאת omrip500, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
זהו פוסט המלצה על כלל ביטוח רכב. *מנהלים - אם פתחתי במקום לא מתאים, אז סליחה, ואפשר להעביר* הרכב המדובר הוא קיה סיד סטיישן שנת 2018, 0 ק"מ מליסינג. *ברכב אין קודנית ואני גם לא מוכן להתקין. גנבים זה לא עוצר, רק נוטה להתקלקל דווקא כשאתה ממהר או ביום חם באוגוסט שאתה מת למזגן. הגיע זמן חידוש הביטוח. שמעתי את הפרסומת של שירביט ברדיו והתקשרתי. מסתבר שבלי קודנית הם לא מוכנים לבטח. נקסט. פניתי לסוכנות שדרכה אני מבוטח היום בחברת מנורה. קיבלתי הצעה של 1200 לחובה ו 3200 למקיף. יקר. נכנסתי למחשבון משרד האוצר להשוואת תעריפי ביטוח חובה. ראיתי שכלל ביטוח בין הזולים וגם מקבלים ציון שירות מעל 80. החלטתי להיכנס לאתר שלהם. האתר פשוט וקל להבנה. הכנסתי את כל הפרטים, קיבלתי הצ…
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב רכשתי רנו קליאו ידנית שנת 2011 עם 100k ויש לי מספר שאלות: 1.האם לרכב עם מנוע כזה קטן אין בעיה עם נסיעה ארוכה מחיפה לתל אביב וחזור פעם בחודש?בערך 100 קילומטרים לכיוון.כמובן סביב ה90 או 100 קמש. 2.עד איזה סלד זה בסדר לנהוג בהילוך חמישי? תודה
הודעה אחרונה מאת scott12, -
-
... וממש לא מוצא! זה שלוי יצחק חי בפלנטה אחרת ולא "מחובר" למחירים שנסגרים במציאות (עם / בלי אינטרסים של חברות ליסינג וביטוח...), אוקיי הנושא מוצה. זה שהשוק לא אינטיליגנטי במיוחד, ואנשים עדיין משוכנעים ש"רכב צרפתי מבלה במוסך כל הזמן" - עדיין יש לי עם זה קשיים נפשיים, אבל השלמתי. אבל מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל 208 נמכרת במחיר דומה או אפילו יקר יותר מ-308??? אותו שנתון, כמעט אותו מנוע (פיורטק של 308 חזק יותר!), אותה רמת אבזור Active (ה-308 מאובזרת יותר!) מה הופך את ה-208 לפופולרית עד כדי כך שיעדיפו אותה על פני דגם גדול, נוח, חזק ויוקרתי יותר של אותו יצרן שאינו נחות ממנה במאומה??? להלן השוואה שרירותית מיד-2 על שנתון 2015. למען הסר ספק, סי…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
מבצע פיז'ו
מאת MikMan- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 684 צפיות
שלום משהו יכול לשפוך אור על המבצע הנוכחי של פיז'ו. מעוניין בפרטי מחיר של הדיזל בעיקר. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת. תודה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
שלום לכולם, יש פה אנשים שצורפו לשירות תזכורת אישי ללא ידיעתם ושילמו במשך חודשים על השירות ? צירפו אותי מ2015 ללא ידיעתי ושילמתי בין 4.5 ל8.5 שח כל חודש , הם מוציאים חשבונית אחת לחצי שנה . תבדקו טוב טוב אני בטוח שתופתעו שבת שלום
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאחר שנים רבות עם רכבי חברה, עם סיום החוזה על הרכב הנוכחי, החלטתי לעשות ליסיניג פרטי תפעולי באמצעות אוויס. עד לקבלת הרכב הקבוע קיבלתי מהם כרכב גישור שברולט קרוז 2017 מהשכרה. אכתוב את התרשמותי מהרכב בעיקר בהתייחס לטויוטה וורסו שליוו אותי בשנים האחרונות. מעלות: שקט מאוד סופג את פגעי הכביש בצורה די מוצלחת (הרבה יותר טובה מאשר הוורסו) תחושה של רכב רחב תא מטען גדול דלתות כבדות ומאסיביות אולי בגלל נדירותו, הרכב משום מה משדר יוקרה וכל מי שראה אותו היה בטוח שהוא שייך לקטגוריית "רכב מנהלים" (מהצד הוא די דומה למאזדה 6) צובר מהירות מהר מאוד. חסרונות: כל דבר שרוצים לעשות צריך להוריד את העיניים מהכביש (גם כדי לראות מה המהירות הנוכחית) שום דבר לא נמצא מ…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה אומר שגם שאר רכבי הדיזל שמשתמשים באותו מנוע כמו רנו גראנד קופה מכניסים אוריאה ?
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מי יודע מה המידות כולל מגב אחורי תודה לעונים אמיר Sent from my SM-N920C using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, אבי מתכנן לטוס לחול כחודשיים לפני הטסט לרכב, ויחזור כשבוע לאחר מועד פקיעתו. מה ניתן לעשות ?האם הוא יכול לשלם לפני/אחריי? תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 6 אלף צפיות
או שיש איזשהי אפשרות מיוחדת להוציא טסט ליותר משנה אחת?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 729 צפיות
הטסט נגמר שבוע שעבר.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
שאלה למומחים ברצוני לרכוש עגלה שנת יצור 2008 בגודל 140X200 משקל כולל 740 ק"ג ללא בלמים , משקל עצמי 200 ק"ג כאשר ברישיון שלה כתוב כי תיגרר ע"י רכב שמשקלו 2272 ק"ג. עגלה זהה משנת יצור חדש יותר כתוב כי תיגרר ע"י רכב שמשקלו הכולל 1440 ק"ג ברשותי רכב שמשקלו הכולל 2060 ובאישור וו הגרירה כתוב כי עגלה עם בלמים עד 1600 ק"ג וללא בלמים 750 ק"ג. מה החוק אומר, המגבלה היא של הרכב הגורר או מה שכתוב ברישיון העגלה?, האם נכון כי יצאה הוראה של משרד הרישוי כי המגבלה היא ע"פ הרכב הגורר? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת AmnonSharon ., -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מידע מכל סוג אודות הרכב שבכותרת, אם קיים בכלל כזה. רכב שיוצר לפני 1948. אם יש פרטים לגבי רכב דומה של לנצ'יה עם תצורת מנוע אחרת גם אשמח
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בהמשך למהלכים בהם החברה נוקטת כדי להגיע לאפס הרוגים או פצועים קשה ברכבים שלה בשנתיים הקרובות ( Project Vision 2020) וולוו מכריזה היום שהיא תגביל את הרכבים שלה ל180 קמ״ש משנת 2020. בנוסף, בכוונתם להוסיף כסטנדרט מצלמות מעקב אחר עירנות הנהג (כולל מצבי שכרות). תסכימו עם המהלך או לא, אין ספק שהשוודים (או שמא עלי להגיד הסינים...?) מצליחים לעורר כותרות. קודם הם הכריזו שיהרגו את מנועי הדיזל (מהלך בו כבר החלו עם הS60 החדשה), ובשנים הבאות גם מנועי בנזין. https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-04/volvo-cars-to-end-limitless-autobahn-thrills-by-capping-speeds Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
אהלן ברשותי גולף 2009 ידנית שעברה לא מעט (מעל ה 300 אלף) היום אחרי שתדלקי את הרכב שמתי לב שמד הסל"ד לא עולה, רק לקראת סוף הנסיעה המד עבד כרגיל, רציתי לשאול מה יכול להיות הגורם? בעיות חשמל? האם זה יכול להעיד על עוד בעיות שקיימות ברכב? לאחרונה גם קיימת בעיה עם המפתח של הרכב, לא יודע כמה זה קשור, אך לפעמים הרכב לא ננעל ולא נפתח בעזרת השלט, אך ורק המפתח. אשמח לתשובות.
הודעה אחרונה מאת Ilya Lev,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,367 אורחים (הצג רשימה מלאה)