Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX-30 החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני חיפשתי רכב לאמא שלי שרצתה ״ג׳יפון״ הcx-5 כחדשה הייתה יקרה מדי לא זוג שנדרש, הCX-3 הייתה קטנה מדי, צפופה ובלי האבזור המתאים.

היום נושא האבזור הצטמטם קצת, אבל הגודל ממש מפריע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ה לא מה שרשמתי.

הCX3 מבוסס על שילדה של המאזדה 2,ה CX5 מבוססת על שילדה של המאזדה 3,למה צריך עוד רכב שקרוב כל כך בממדים לCX 3/5?.

כדי להתחרות בדגמים כמו סובארו XV, פולקסוואגן T-ROC וטויוטה CHR.

ה-CX5 מתחרה בדגמים גדולים יותר בקטגוריה כמו פורסטר, טיגואן וראב 4.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שכתוב כאן:

https://www.netcarshow.com/mazda/2020-cx-30/

הדגם הזה הוא דגם ביניים, בין הcx3 והcx5, וזה די הגיוני.

כאשר קניתי את ה3 בדקתי cx3, אך הוא קטן מדי, ממש פצפון כמו סופר מיני, הcx5 מדהים, אך הוא יקר מדי, והוא גם הרבה יותר גדול ומרווח מה3, כך שהcx-30 בול מה שחיפשתי, במידה ויהיה מרווח אותה מידה כמו ה3 ולא הCX3, איכותי וכייפי לנהיגה, כנראה זה יהיה הרכב הבא שלי, כי זה בדיוק מה שלא מצאתי.

פורסם

מהלך מתבקש, גם אני כאשר חיפשתי רכב חדש לבית, גיפון בדקתי את הCX3, רכב נחמד אבל קטן, מאוד קטן סוג של דחוס, CX5 גדול מפנק ויקר 170 לערך עם מנוע "טיפש" של 2.0 ליטר ו156 כ"ס, הCX30 הוא הפתרון רק אם התמחור שלו יהיה נכון, מאזדה 3 מוגבהת עם 180 כ"ס באיזור ה 145 אלף יהיה תענוג ויתחרה יפה מול הCHR שנבחר על ידי :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...