רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,590 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ממה נובע הפער במחיר בארץ? תמונה מהאתר של טויוטה איטליה אגב.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 1 תגובות
- 901 צפיות
ערב טוב קניתי סמוראי לשיפוץ ואני מעוניין לרכוש לו כיסוי איכותי שיגן עליו בזמן השיפוץ וכשהוא חונה בחוץ הבעיה שמהידות שלו לא סטנדרטיות (קצר וגבוה) ואני לא מוצא משהו קרוב אפילו. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 633 צפיות
מישהו יודע איך מחפשים איזשהו חלק (במקרה שלי - פגוש קדמי) לרכב ישן (נגיד 12 שנים +) בכל הפירוקיות בלי להרים טלפון לכל אחת ואחת מהם? נסיתי אתרים http://www.car-part.co.il ו- http://www.junkyard.co.il אבל בלי יותר מדי הצלחה....
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם אני נוסע בקטע כביש עם מספר מצלמות מהירות, אני אקבל פעם אחת דו"ח, או על כל צילום?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 114 תגובות
- 18.9 אלף צפיות
לדעתי ממש לא. התחבורה הציבורית בארץ היא פשוט חרא שכנראה אף פעם לא יסתדר. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם אני מודיע לביטוח שיש לי מובילאיי ברכב אז עלות הביטוח נמועה יותר?
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ראיתי סרטון של בחור שעונה לשם הונדה פרו ג'יסון , הוא אומר שהמפעל בסווינדון יסגר 2021 . היכן ייצרו טייפ אר ?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
(קצת כהמשך לשרשור הזה) פורסם אתמול על סובארו אאוטבק 0 ק"מ במחיר של 144,900 - 167,900 ש"ח. נראה מחיר מציאה אמיתי. קישור (יובהר כי אין לי כל קשר לחברה הנ"ל או למי מטעמה)
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
אז רכבי החביב לא עבר טסט (בין עשרים) ונמכר לפירוק (קיבלתי אישור מכירה, אבל הרכב עדיין חונה במקום פרטי וטרם נגרר). תכנני ללכת למשרד הרישוי מחר ברמת גן כדי למסור טפסי הורדה מהכביש, אך אין תורות פנויים האם ידוע לכם מה מצב המשרד ברמת גן והאם ניתן להגיע ללא תור ועדיין לא לבזבז שעות בתור?
הודעה אחרונה מאת yuval_rotem, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפי ynet הרכב לא ישווק בארץ: ״.. . באירופה החלו סוכנויות היצרנית לקבל הזמנות מלקוחות למכונית החדשה אך אצלנו, כך הוחלט ביבואנית המותג לישראל, חברת יוניון מוטורס, לא תשווק המכונית... ״ האם יש עילה למרד ופוגרומים?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
תמיד סיקרן אותי, מה עושים עם מכוניות מתצוגה באולמות בסופו של דבר? האם הן מכילות מנוע בכלל או שמא הן "דמו" מבחינת משקלים ופונקציות? אם מדובר במכוניות אמיתיות לכל דבר, האם הן נמכרות בזול או מוחזרות לייצרן?
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני רוצה לשתף אתכם בחווית הרכישה שלי מצ'מפיון ולהיעזר בחוכמת ההמונים. ב2015 רכשתי את הרכב הראשון שלי, סיאט לאון חדש מהניילון, עליו שילמתי ממיטב כספי. במהלך קצת פחות מ-4 שנים שהוא איתי, ביקרתי במוסך כבר 6 פעמים (לא במסגרת טיפולים שנתיים) בגלל תקלות שונות. בשביל לא להלאות אתכם בפרטים מיותרים, הנה היסטורית הטיפולים המלאה של הרכב (כפי שהודפסה לי בטיפול האחרון): 17/6/15 - עליה לכביש 26/2/16 - טיפול ראשון לרכב במוסך מורשה (14,400 ק"מ) 28/6/16 - פנס ימין הוחלף במסגרת האחריות, פס לד הפסיק לפעול. (19,626 ק"מ) 11/12/16 - הרכב נכנס למוסך עקב מחסור במים, שוחרר למעקב ללא טיפול. (26,212 ק"מ) 28/12/16 - ריפוד מושב נהג נפרם, הוחלף במסגרת אחריות (28,012 ק"מ) 17/2/1…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
קיה נירו פלאג-אין : חודש ראשון עם הרכב. התרשמות, שיקולי כדאיות רכישה וכמה נקודות מעניינות. זהיורת - הרבה טקסט,תמונות ונתונים קיבלתי את הרכב בינואר 2019, באולם תצוגה החדש של קיה בראשון לציון. כמה מילים על תהליך המסירה שלצערי היו בו מספר דברים שפגעו בחוויה הראשונית: 1. שעת המסירה היא בעצם תור לכל דבר ונציגי קיה היו חייבים להסביר את הנשוא. לא חשבתי שאם אני אגיע ב9:20 במקום שעה 9 כפי שנקבע בהודעת סמס, אני אצרתך להמתין כמה שידרש עד שנציג מסירות יתפנה מלקוחות הבאים בתור. אלמלא היו מדגישים את הנקודה, בוודאי שהיתי עושה הכל בשביל להגיע בזמן. 2. נציג מסירות בעצם לא ידע כמעט כלום על גרסת פלאג-אין ומצאתי את עצמי מתקן אותו מספר פעמים …
הודעה אחרונה מאת 7eva, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיפשתי רכב עבוד דודה שלי, ונתקלתי באתר החדש שלהם: https://www.autocenter.co.il/shop/?flr_budget_range=0-50000&flr_mileage_range=0-80500 בהחלט צעד מבורך, אני חושב שכל החברות צריכות להתחיל לעבור לזה, ראיתי ששלמה סיקסט גם מאפשרים להזמין רכב דרך האתר, מצד אחד זה קצת חיסרון כי אין לך עם מי להתמקח (או שאולי כן בהמשך?), מצד שני, זה חוסך ריצות בין סוכנויות ומשקף מחיר שוק פחות או יותר. אותי מאוד מעצבן שכשחיפשתי רכב שסוכנים אמרו לי לקבוע פגישה ולבוא אליהם רק כדי לבדוק אם יש את הרכב במלאי!. אני חיפשתי ג'אז 2015, אז מה שעשיתי זה פשוט השארתי לסוכנים את הטלפון שלי ואמרתי להם שאם נכנסת ג'אז צורה חדשה 2015 - 2016 עד 40 אלף ק"מ, שיתקשרו אלי. חלק הסכימו וחלק לא, מי ש…
הודעה אחרונה מאת T_A, -
- 2 תגובות
- 830 צפיות
קרובת משפחה שלי מעוניינת באחד מהשניים. טוענת שהגחון (טמבון) נמוך מדי והיא נוטה לשפשף אותו במדרכות. מדובר בדור הראשון. יש דרך זולה/מהירה להתקין מצלמה כזו מבלי לפגום באסתטיקה ? אין לה מע' מולטימדיה יש רדיו פשוט. בכל מקרה, אשמח לשמוע את הצעותיכם בעניין. תודה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
קיבלתי היום חוברת מבצעים של סוזוקי להוט. אין מחירים ומפרטים לויטרה ולג'ימיני. מה שכן מפורט זה שהג'ימיני יגיע בגרסה ידנית ואוט'. הויטרה יגיע רק אוטומטי עם מנועי 1 עם הנעה כפולה או רגילהו 1.4 רק עם הנעה רגילה. ציון בטיחות 5 (לא ברור אם צפצפה או לא) הג'ימיני דרך אגב עם ציון בטיחות 6 אבל כנראה עם צפצפה. Sent from my Le X829 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
אני יודע שיש לא מעט התנגדויות פה בפורום לאוטו-דיפו, אבל מה הסיכון ברכישת צמיגים מהם (בהנחה שמוודאים את תארי הייצור וכו')? הרי כיוון פרונט הוא תהליך דיי פשוט לביצוע, עד כמה קשה לבצע אותו? חשבתי ללכת לצ'ק-אפ, אבל אין להם את הצמיגים שרציתי, ואלה שכן יש יקרים בעשרות אחוזים מהמקבילה באוטודיופו
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 670 צפיות
שלום רב! יש לי פאביה 2012. אשמח לעזרה והמלצות במספר תחומים. 1. הפעלתי גירסת נסיון של האפליקציה carista ואני מנסה למקסם את ההתנסות באפליקציה, יש מספר פונקציות תחת customize שלא הבנתי מה הן עושות, גם לאחר נסיון תרגום מאנגלית, פשוט חוסר הבנה במציאות, אשמח לעזרה: Enable smart key buttons when ignition is on Lane-change turn signal auto-flasher Lane-change turn signal auto-flasher count 1 flash / 2 flashes / 3 flashes / 4 flashes / 5 flashes Allow configuring daytime running lights via dash display Coming-home lights (req. auto headlights) Enabled / Disabled Leaving-home lights (req. auto headlights) Enabled / Disabled …
הודעה אחרונה מאת haima23, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 585 צפיות
בין הקונטיננטל לצ'לנג'ר יש רכב אדום שאני לא מצליח לזהות. דקה : 7:46. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
האם מישהו יודע מה ההליך של החזרה לרכב שירד מהכביש כתוצאה מהשבתה?(עלות תיקון 50% מהשווי של הרכב) האם יש פרק זמן מההשבתה עד שאפשר להחזיר אותו? מה העלויות? תודה
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ברוח מסעות נהיגה, עלתה בראשתי התהיה מהו המקום המרוחק ביותר שאוכל לנהוג אליו עם הרכב שלי, כישראלי היוצא מישראל. כמובן שיש צורך להתחשב ביחסינו הפוליטים עם השכנים, לאן מותר ולאן אסור לנו להכנס וכו. תודה לעוזרים בתקווה שאולי יום אחד נארגן מסע מעניין..
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 995 צפיות
אני חייב להגיד שבאירוע ההשקה של הריו, כשנציגי טלקאר אמרו לנו שהם עוד פחות מרוצים מאיתנו מזה שהיא קיבלה מנוע ותיבת הילוכים שציורים שלהם נמצאו בצמוד לציורים של נמרי שן-חרב על קירות של מערות באפריקה, ושהם עובדים קשה ומבטיחים שהסוגיה הזו תיפתר בהקדם האפשרי, לא הייתי הכי אופטימי. כשהיא קיבלה מערכות בטיחות אקטיביות, עדיין הייתי קצת סקפטי. היום אני אוכל את הכובע. רוצים להצטרף?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי בדואר את הטופס לתשלום האגרה על רישיון הרכב לפני ביצוע הטסט השנתי, לא הספקתי עדיין לשלם אותו וללכת לעשות את הטסט והטופס אבד מה אני צריך לעשות בשביל לקבל טופס לשילום האגרה חדש בשביל לבצע את הטסט ? יש אופציה לשלם אותו ברישומט ושהוא ידפיס לי אותו משולם כדי ללכת לעשות את הטסט ? תודה
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי פז׳ו 207 מודל 2008 עם 99000 קמ יד שניה אני נמצא בדילמה, האוטו לא עובר טסט ועל מנת לתקן אותו (אטמים - הרכב מעשן) אני צריך לשלם באזור ה 6000 שח (קיבלתי מספר הצעות) הרכב שווה לפי המודעות ביד 2 כ 10000 שח האוטו לא יקר לי במיוחד והינו רכב שני במשפחה, יתרה מזאת - לא נסעתי איתו כמעט שנה - הוא עמד בחנייה תת קרקעית. מה אתם הייתם עושים במצב הזה? אני מנסה להישאר שקול מבחינה כלכלית ולא להכנס להרפתקאות מיותרות.
הודעה אחרונה מאת Israel Tabadi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב שכור מדגם שברולט, לפני מצלמות מהירות המובילאיי מתריע באמצעות הבהובי מסך וצפצוף שהולך ומתחזק ככל שמתקרבים למצלמה. ההתרעות מפסיקות מיד לאחר שאני חולף על פני המצלמה. לא ידעתי שמובילאיי תומכים בפיצ'ר הזה, באיזה דגמים הדבר קיים? ברכבי הפרטי שהותקן בו מובילאיי לפני כשנתיים אין את ההתרעות האלו, האם ניתן לאפשר פיצ'ר זה? תודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם האם למישהו מידע מתי הגולף ההיברדית מושקת בישראל? לא מצאתי שום מידע במרשתת.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, יש לי שאלה. לאחרונה אני שם לב לזה יותר ויותר, צמתים מרומזרים שיש עליהם את הריבועים האלו בכביש "המגנט" אשר אמורים להטיב את תחלופת הרמזורים. אך אני שם לב שבחלק מהפעמים הריבועים החרוטים ממש עוברים את הצומת על מעבר החציה לדוגמה אחרי קו ההפרדה, המחשבה הטבעית היא שיש מצלמה שתפקידה לפתוס מכוניות אשר עלו על הפס וכך להוכיח שנסעו באדום. אבל ברוב הצמתים אין כלל מצלמה נראית לעין, ואם יש אז נראית כמו מצלמת אבטחה קטנה. אז האם אלו מצלמות רמזור נסתרות? אם לא מדוע הריבועים בכביש חוצים את קו ההפרדה?
הודעה אחרונה מאת fifar4, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמו בכותרת.. חבר שוקל רכישה של שני הרכבים ורוצה לדעת מה פוטנציאל השיפורים מעבר להספק מהמפעל. מה ההבדל במנוע/גיר/משאבת דלק ? נגיד שיילך על סטייג' 2 מחברה מוכרת - מה תהיה התוצאה בכל אחד מהרכבים ?
הודעה אחרונה מאת igalkr11, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
ייתכן שנפתח נושא כזה, אך אינני מצליח למצוא. אני נתקל יותר ויותר, בנהגים שנוסעים בלילה עם אורות לד בלבד. הם גם לא מצליחים לראות טוב את הדרך, וגרוע מכך, מסנוורים את הבאים ממול. פעם זה היה דו"ח על נסיעה ללא אורות.[בתקופה שלא היה לד]. כיום הם בנוסף מסנוורים, ומסכנים אחרים. מה החוק{המשטרה} עושה במקרים כאלה?
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שבוע טוב. קיבלנו אתמול סיאט ארונה ונדהמנו לגלות שאין תאורה בתא הנוסעים מאחור. הייתכן??? מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,935 אורחים (הצג רשימה מלאה)