Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוח מסעות נהיגה, עלתה בראשתי התהיה מהו המקום המרוחק ביותר שאוכל לנהוג אליו עם הרכב שלי, כישראלי היוצא מישראל.

כמובן שיש צורך להתחשב ביחסינו הפוליטים עם השכנים, לאן מותר ולאן אסור לנו להכנס וכו.

תודה לעוזרים בתקווה שאולי יום אחד נארגן מסע מעניין.. :-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לכל מקום אירופה לכל הפחות - אבל זה ידרוש ממך לשלם על העברת הרכב לנמלים באירופה.

יש כמה אנשים פה שעשו מסעות כאלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמובן שכמעט לכל מקום בעולם.. אבל אני מדבר על להגיע בנהיגה ולא בשליחת הרכב.. 8)

BMW E92 8)

פורסם

אני מבין שלא ראית את השרשור על התכנית לצאת למסע חובק עולם בסיטרואן של חבר פורום. מסע של 60K קילומטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כמובן שיש צורך להתחשב ביחסינו הפוליטים עם השכנים, לאן מותר ולאן אסור לנו להכנס וכו'.

יחסים אלו עשויים להשתנות במשך הזמן, ונמצאים מחוץ לתחום הדיון.

אבל כמדומני אפשר לעבור עם רכב ישראלי את הגבול למצרים, לא?

זה לא בדיוק יעד הנהיגה הכי מעניין שיש, אבל כיעד תיירותי? סנסציה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני מבין שלא ראית את השרשור על התכנית לצאת למסע חובק עולם בסיטרואן של חבר פורום. מסע של 60K קילומטרים.

אשמח להציץ..

BMW E92 8)

פורסם

הוא מדבר על נהיגה. להיכנס לאוטו, להתניע, איפה הכי רחוק עוצרים.

לשאלתו של פות"ש - אני מניח שלנקודה הכי דרום-מערבית של מצרים כנראה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אכן ספייר, על זה אני מדבר. נראה שדרום מערב מצרים זה הכי רחוק שלנו כישראלים. איזה שיממון :lol:

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

תחזיק אצבעות להקמת ממשלה ידידותית בקירנאיקה. מבלי להיכנס לפרטים שמעבר לנושא השרשור, זה חזון ממש לא נפרץ.

מה שכן, ממזרח לאלכסנדריה כבר מיצית את מה שיש לראות באזור.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

תוכל לעבור לירדן עם מספר ירדני זמני. אבל מבחינת מרחק זה פחות מדרום מצרים.

אני לא בטוח שאפשר לעבור מסיני למצרים עם רכב ישראלי. מצריך בדיקה. חוץ מזה, בימים אלה שדאע"ש משתולל בסיני והמצרים נלחמים בו, הייתי נזהר במסעות כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפות"ש - אם אתה גר בדרום - סע צפונה.

אם אתה גר בצפון - סע דרומה.

אם אתה גר במרכז תציין איפה אתה גר ונגיד לך לאיזה כיוון מנקודת המוצא שלך המרחק יותר גדול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גבול ירדן עיראק או גבול מצרים סודאן
לדעתי זו התשובה הנכונה.

אני לא בטוח שאפשר לעבור מסיני למצרים עם רכב ישראלי.

לא חושב שסיני שונה מהבחינה הזו מכן מקום אחר במצריים. סיני זה שטח מצריים, אם אתה נוסע בסיני, האם זה לא אומר שאתה יכול לנסוע בקהיר?

פורסם (נערך)
לדעתי זו התשובה הנכונה.

לא חושב שסיני שונה מהבחינה הזו מכן מקום אחר במצריים. סיני זה שטח מצריים, אם אתה נוסע בסיני, האם זה לא אומר שאתה יכול לנסוע בקהיר?

יש מעבר בטחוני כלשהו בין סיני לבין מצרים האפריקנית מטעמי בטחון פנים. אני לא חושב שצריכה להיות בעיה, אבל לך תדע. חיפוש אינטרנטי בנושא העלה בעיקר הודעה קצת ישנה בלמטייל לפיה המעבר אפשרי, אך דורש ניירת נוספת.

ברור שמצרים גופא היא יעד הרבה יותר ידידותי (ויותר מעניין) מסיני.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

• תוכן חדש...