Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ויטרה טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-4X4 בדגם הקודם נמכר בכמויות כי שודך באופן בלעדי לדגם המאובזר יותר.

עוד לא פרסמו אם קיימים הבדלי אבזור בדגם המעודכן אבל אני מאמין שאם רמת הגימור אחידה מכירות ה-4X4 ירדו באופן משמעותי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בת הזוג שלי מאוד אוהבת את הסוזוקי שלה, הוא אידאלי מבחינתה לנסיעות העירוניות שלה והמימדים הקומפקטים הקלו על מציאת חניה, בסביבות המחיר של 120K בזמנו זו הייתה האופציה היחידה, וגם היום.

איזה אופציה יש למי שלא רוצה רכב גדול יותר כדוגמאת ה 3008 במחיר סביר ?

עם מערכות בטיחות יש לך אופל קרוסלנד, c3 איירקרוס, סטוניק...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עם מערכות בטיחות יש לך אופל קרוסלנד, c3 איירקרוס, סטוניק...

ה C3 היא היחידה אשר נראית רלוונטיתת האופל נראית לטעמי לא טוב..., הקיה צפופה מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ה סוזוקי מבחוץ נראית עוד חמודה, אם כי מיושנת ומרובעת, אבל יש כאלה שאוהבים את העיצוב, מבפנים, זה כבר מראה איפה נמצאת סוזוקי ואיפה שאר התעשייה, גם העיצוב וגם החומרים, נראים כמו מתחילת העשור הקודם, היבואן מתקין מערכת אנדרואיד סינית בזמן שיבואנים אחרים כבר לא נוהגים כך, גם אמצעי בטיחות אקטיביים לא קיימים, גם המחיר גבוה בעשר אחוז מהמתחרות, אני לא יכול לראות סיבה אחת לקנות סוזוקי.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

ביום ששי האחרון יצאתי עם בת זוגתי במסע למציאת רכב חלופי לויטרה בת השלוש וחצי שלה.

התחלנו בקיה עם הסטוניק .

פזלנו לספורטאז אבל לאחר ישיבה ברכב החלק החזק במשפחה קבעה ידית שהרכב לא נוח, הכניסה מסורבלת והרכב עצמו המושב ממש לא נוח, חזרנו לסטוניק...

הרכב בגירסא ליטר המאובזרת ביותר בהחלט נראה טוב, החלקים יושבים היטב ההרכבה נאותה , הרכב מצויד היטב בכל אבזרי הבטיחות ומתומחר ב 119K יחסית הוגנים.

למה לא ? - הרכב נמוך יחסית לויטרה המוחלפת וזה פסל אותה כמעט מיידית אצל החזקה, שנית המושב האחורי צפוף.

המשכנו ללובינסקי, התבשמנו מה 3008 , אבל אין לי כוונה לשלם 150K על רכב שני במשפחה.

בדקנו את ה C3 איירקרוס ,מה נאמר משובב נפש , מיוחד , מעוצב, מרווח , מצויד בדגם הSHINE עד השיניים כולל אבזרי בטיחות מלאים.

הרכב מתומחר ב 123K, כולל אחריות מלאה ללא סייגים ל 5 שנים + הבטחת טרייד אין במחיר מחירון.

למרות פיתוי לשלם מקדמה החלטנו לראות את כל האופציות ולכן משם המשכנו לסוזוקי...

מה רבה האכזבה , הרכב למעט שינוים מינורים בעיצוב לא השתנה ולדעתי הצנועה זה פשוט עלבון לקונים.

מול המפרט העשיר של הקיה והסיטרואן עם מולטי מידיה מקורים בסוזוקי מציעים אפטר מרקט שנראה זול להחריד , מילא זה הרכב ללא שום אביזר בטיחות מקורי וברכב מותקן מובילאי מחפיר כאשר מדובר על מודל 2019 ברכב שעבר ריענון...

הפלסטיקה הפנימית נראית זולה וחלולה במיוחד מול המתחרות , ובמחיר של 123K לדגם הליטר טורבו יש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר !

הגיע הזמן שיבואן סוזוקי יישר קו עם המתחרות , מולטימדיה ואביזרי בטיחות מקורים ולא התקנות מקומיות מחפירות.

נשאר לנו לבקר בסיאט ולבדוק את הארונה ואת הCX3 של מאזדה אשר נמכרת במחיר מעולה במסלולי היד 2 0ק"מ.

האופל וה 2008 נפסלו מיד , כנ"ל גם הקאפצור , מיצובישי ASX ,נמצאת כאופציה בעדיפות שניה אם בכלל.

XV לא באה בחשבון.

באם יש המלצות נוספות שלא העלתי פה אשמח לשמוע, הכל במסגרת מחיר של עד 130K כולל מסלולי יד 2 0 ק"מ.

פורסם
מה דעתך על האטקה? היה מבצע שבוע שעבר שהוריד אותה ל136, לסטייל פלוס, תקבל אחלה רכב.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

אם כבר מעדיף את הארונה גם מבחינת הגודל הפיזי של הרכב , כיוון שהרכב יעשה את מרבית חייו בעיר, הגיר של קבוצת VAG לא בדיוק מתאים למתווה הזהץ

פורסם
גם לקונה יש גיר רובוטי...

הייתי בודק גם C3.

לאחר שראתה את האייר קרוס ה C3 הרגילה נדחקה לפינה מבוישת קמעה...

פורסם

אם זה רכב שנוסע בעיקר בעיר אז טויוטה CHR יהיה בחירה טובה. הוא כולל את כל אבזור הבטיחות, חסכוני, מעוצב ויש לו שמירת ערך טובה.

מציע לבדוק ב-0 ק"מ אבל גם אצל היבואנים המקבילים

• תוכן חדש...