Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להעברת הסוכנות המקומית של אופל ללובנסקי, הם יתמקדו מעתה רק ברכבים על בסיס psa, והפסיקו לייבא את האסטרה ואינסיגניה המתבססות על חלקים של שברולט. נותר רק לאחל בהצלחה, בפן האישי, דווקא אהבתי את האינסגניה החדשה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אם זה ככה, הם בודאי יפסיקו גם עם המוקה והקורסה.

מאמין שהדורות הבאים של האסטרה והאינביגנייה יהיו מבוססים על ה-308/508 ואז הם יחזרו.

בקרוב תוצג קורסה חדשה על בסיס ה-208.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ברמה העקרונית זה מאוד מצער. בסה"כ רכבים מעניינים.

ברמה המעשית, די הפסיקו לקנות אותם פה מזמן, אז המשמעות היא בעיקר סימבולית.

מעניין מה יקרה למחירי המשומשות - או יותר נכון, עד כמה הם עוד יצנחו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה מצער? מי קונה אופל בכלל? הגיע זמן לנער חזק את המותג המת הזה. שיהיה בהצלחה בדגמים חדשים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

השאלה אם הדרך לעורר את המותג היא למכור דגמים מקבילים לדגמים שבכל מקרה נמכרים תחת פיג'ו?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כל רכב (סביר) שאי אפשר לקנות כאן יותר לא משפר את המצב. אינסיגניה, בייחוד בגרסאות הבכירות, היא בוודאי רכב סביר לגמרי.

וזה מצער כי השוק מתכנס לג'יפונים אוטומטיים משעממים, ועוד כמה שנים זה כל מה שתוכל לקנות בתור רכב משומש.

אני כמובן לא מצפה מלובינסקי (או כל יבואן אחר) לנהל פעילות הפסדית, וזה עדיין לא הופך את המגוון המצטמצם לאיטו למשמח יותר.

אני מסכים איתך

פורסם

זה תמוהה קצת, כי אם אני מבין נכון מבחינת אחזקה הם גם ככה יצטרכו לכבד אחריות על הרכבים הקיימים - הם לא חוסכים ידע טכני למכונאים או מלאי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אם מבטלים את האסטרה והאינסיגניה אז עדיף שביטלו את המותג הזה בארץ בכלל. מי יקנה אופל בתחפוסת של פיזו וסיטרואן?

ובמיוחד כמותג שהולך למכור רק גי'פונים מפונפנים כמו מיצובישי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

חבל שבארץ לא מעריכים את המותג, אישתי נוהגת באסטרה החדשה ואני יכול להגיד בבטחון מלא שזה אחד הרכבים הטובים שהיו ברשותנו, מצחיק אפילו שמבחינת איכות החומרים היא עולה על ה cla שהייתה ברשותנו, פשוט חבל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
זה תמוהה קצת, כי אם אני מבין נכון מבחינת אחזקה הם גם ככה יצטרכו לכבד אחריות על הרכבים הקיימים - הם לא חוסכים ידע טכני למכונאים או מלאי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

הם לא חוסכים, הם פשוט הפעילו את שעון החול/העצר לאחור וייספרו את הימים לאחור עד שלבסוף לא יצטרכו יותר לשאת בנטל של מתן שירות לדגמים אלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אפילו הייתי מהמר שבאיזושהי צורה רכבים ישנים של אופל ימשיכו לקבל שירות במוסכים הקיימים במקום במוסכי לובינסקי. זה נשמע win-win לשני הצדדים - המוסכים הקודמים מקבלים תעסוקה, ומוסכי פיג'ו סיטרואן הקיימים לא צריכים את כל ההכשרה על מערך טכני שגם ככה יעלם תוך כמה שנים.

זה קצת נראה מהצעד הזה שלובינסקי לא ממש רוצים למכור אופל, יותר נאלצים. נכון שהאסטרה והאינסיגניה לא היו ולא יהיו להיטי מכירות פוטנציאליים, ובכל זאת בשיווק נכון אולי היה אפשר למכור כמה חתיכות, בטח מהאינסיגניה שנמצאת בסגמנט שללובינסקי אין כרגע נציגה פוטנציאלית, וזאת שתיכף תגיע בטח לא תהיה מאוד זולה בהתחלה.

אני מסכים איתך

פורסם

זה אולי מסביר את העובדה שהיום התברר לי שהאזור ששרת בעבר את מותג DS בתל אביב (3 דגמים מוצגים באולם) הולך להיות אולם התצוגה החדש של אופל....

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

מי שחושב שישראלים שונים מכל העולם

אז אופל הפסידו כסף ב 20 שנה האחרונות.

אף אחד לא רצה לקנות רכבים שלהם וניהול גרוע.

בזמן הזה שהם בידיים של פיג'ו הם כבר הצליחו לעבור לרווח.

בגלל שכל הרכבים שלהם מעורבבים עם GM, פיג'ו צריכים להחליף את כל הרכבים שלהם.

אני לא מבין מה פיג'ו יעשו עם עוד מותג, אולי להכניס אותו לארה"ב ולדפוק את GM בבית.

https://www.carscoops.com/2019/02/opel-returns-healthy-profit-20-years-losses-gm/

אייל

פורסם
מי שחושב שישראלים שונים מכל העולם

אז אופל הפסידו כסף ב 20 שנה האחרונות.

אף אחד לא רצה לקנות רכבים שלהם וניהול גרוע.

בזמן הזה שהם בידיים של פיג'ו הם כבר הצליחו לעבור לרווח.

בגלל שכל הרכבים שלהם מעורבבים עם GM, פיג'ו צריכים להחליף את כל הרכבים שלהם.

אני לא מבין מה פיג'ו יעשו עם עוד מותג, אולי להכניס אותו לארה"ב ולדפוק את GM בבית.

https://www.carscoops.com/2019/02/opel-returns-healthy-profit-20-years-losses-gm/

פ'יזו קנתה מותג רכב גרמני מאמצע המאה ה19, שהיה בבעלות אמריקאית כמעט 90 שנה (עוד לפני עליית הנאצים לשלטון) אבל נעדר מהשוק האמריקאי כבר 40 שנה בשביל לחדור לשוק האמריקאי, שממנו פיז'ו נעדרה "רק" 30 שנה?

חבל על הכסף שPSA תשרוף בנסיון לחדור לשוק ההוא.

• תוכן חדש...