Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביפר, על כל אמת כזו יש מליוני בדיות שמתגלות כשטות גמורה.

אני לא יודע אבל עד היום פגשתי הרבה אטיופים. אף אחז מהם לא זהר בחושך ולאף אחד מהם לא היה משדר מיקרוגל ביד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן סיבת המוות המובילה היום בישראל היא סרטן.

אבל ראוי לציין שהסיבה העיקרית שסרטן הפך לגורם תמותה מוביל היא בגלל ההתקדמות האדירה במניעה וטיפול במחלות הקשורות לטרשת עורקים.

שלושת סוגי הסרטן המובילים (כגורמי מוות) אצל גברים הם --

קנה הנשימה סימפונות וריאות, מעי גס חלחולת ופי הטבעת, סרטן הלבלב

אצל נשים הסרטן הקטלני ביותר הוא סרטן השד (ולאחר מכן שלושת המוזכרים מעלה).

גורמי הסיכון הידועים היום לסוגי סרטן אלו הם --

סרטן השד - גנטיקה, חשיפה הורמונלית

דרכי הנשימה - עישון, עישון, עישון (ועוד קצת גנטיקה, חשיפה לזיהומים סביבתיים)

סרטן המעי הגס - גנטיקה, תזונה, מחלות דלקתיות של המעי, אי קיום מעקב כמומלץ.

לבלב - לא לחלוטין ברור, יש קשר לסיגריות, השמנת יתר, שומנים וסוכרים בדם.

אין שום קשר מוכח בין קרינה אלקטרומגנטית וסוגי סרטן אלו.

פורסם

אני לא יודע אבל עד היום פגשתי הרבה אטיופים.

אני לא יודע למה בפורום הזה אנשים קושרים את הנושא לאטיופים (זה הפך כאן לסוג כלשהו של בדיחה מדבקת), אבל הם קשורים לנושא הזה לא יותר מכל אחד אחר. ממליץ לקרוא מעט את הבלוג, לראות את הסירטונים שמופעים שם. האמת היא שהם אנשים מקסימים ברובם והרבה יותר נחמדים מנציגים של קהילות אחרות. יש להם קבוצה של חבר'ה פחות נורמטיביים (כמו בכל קהילה), ומנצלים אותם לכל מיני פעילויות שאחרים לא היו מסכימים להשתתף וגם לנושא הזה יש התיחסות שם, האחראי לזה זה השלטון שמחזיק אותם במצב כזה.

אין שום קשר מוכח בין קרינה אלקטרומגנטית וסוגי סרטן אלו.

אכן, אבל הבעיה זה לא קרינה אלקטרומגנטית, אלא קרינה גרעינית, כגון: ניוטרונים, גמא ועוד. ממליץ להסתכל בבלוג בראיות יומיות ומדידות קרינה שמבוצעות שם על ידי דוזימטרים מהמתקדמים בשוק (עם תעודות כיול רשמיות כמובן), מבחנת בועות כמו משתמשים בנאסא בתחנות חלל ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבלי לגרור את השרשור לדיון על אטיופים .

צביפר, אני לא יודע מה הקשר שלך לכותב הבלוג, אבל אין שם טיפת אמת.

הכל הזיות .

אפילו ה"מושגים" שמשתמשים בהם שם הם מונפצים לחלוטין.

ואני לא אתחייס כאן להשאווה המבזה שלך לשואת היהודים.

יש אנשים שבמשך השנים עשו המון המון כסף מכל ההפחדות האלה לגבי קרינה מסרטנת שנפלטת מלכאורה מכשירים תמימים.

צריך לקחת את כל מה כתבו באי אילו בלוגים\כתבות פסאדו מדעיות\שיט שאתה קורא באינטרנט בערבון מוגבל.

ואסור פשוט אסור להסיק מכמה הזויים מסקנות לגבי החיים האמיתים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני לא רוצה לגרור את השרשור הזה מנושא המקורי, אבל סיקרנת אותי: לגבי "אין שם טיפת אמת".

על סמך מה אתה מסיק את זה?

האם אתה מומחה קרינה גרעינית ויש לך דרך להוכיח לגבי מנות קרינה המוצגות בבלוג הזה, האנשים שמציגים את זה למעשה לא נחשפו עליהן בבית שלהם?

אתה יוצא מהמון הנחות ולא מספק שום ביסוס (להבדיל מבלוג בו מופיעות ראיות בהן אפשר לראות בבירור: הגדלת מנת קרינה ואיפה זה קורה - בבית בחדר השינה, אפשר לראות אזעקות של דוזימטר), מסיק מזה מסכנות כלשהן ומציג את נקודת המבט שלך על המציאות כנכונה היחידה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לטעמי יש קצת חוסר אחריות, הן ברמה הפרטית והן ברמה הציבורית, באמירות מוחלטות "אין כל סכנה וכולי" ללא הבאת כל סימוכין.

הכלל כשיש ספק אין ספק, הינו לטעמי רציונלי לחלוטין.

לכן, כאשר בסימוכין כתובים של ארגון הבריאות הבינלאומי, ברשימת הגורמים הסרטניים האפשריים לבני אדם בקטגוריה 2B, מופיעה רשומת הקרינה האלטקומגנטית שמקורה בתדרים הנמוכים (ELF), השאלה אינה לדעתי האם יש סכנה או לא, אלא מהם צעדי הזהירות שיש לנקוט בהם על מנת שהיה וחס וחלילה יתברר בעתיד שיש דברים בגו, שלא נכה על חטא מדוע שלא נקטנו ב better to be safe than better to be sorry.

אגב, DDT, אדי פליטה של מנועי בנזין/דיזל, עופרת, (מרכיב מסויים של) דבק מגע, כל אלו מוכרים לנו לא?

כל אלו מופיעים ברשימת קטגוריית 2B.

הליך הכנסת מרכיב/יסוד כזה או אחר לקטגוריה 2B או 2A אינו הליך של מה בכך.

בממוצע זה אורך כ 5-7 שנים של דיוני וועדות, השזורים בפוליטיקות לא קטנות ואינטרסים כלכליים חובקי עולם.

משכך, מהרגע שהמרכיב ברשימה, אמירה מוחליטת שאין דברים בגו וכולי, לכאורה מבטלים בהינף קולמוס חוות דעה של עשרות ולעיתים מאות מדענים מהעולם.

לטעמי יומרנות שאינה במקומה.

פורסם

מיקי, מבלי לגרוע ממה שאתה אומר, קטגוריה 2B מכילה גם מוצרים שבשימוש נרחב בחיי היומיום כגון קפה, ירוקת מוחמצים ואבקת טאלק- אדם נורמטיבי לא ינסה "לנקוט אמצעי זהירות" בשימוש בכל אלה.

למיטב ידיעתי, קטגוריה 2B בהגדרתה היא קטגוריה שבה הראיות לגרימת סרטן הן בעייתיות ופחות מחד משמעיות, כלומר אי אפשר לומר בוודאות שאין סכנה, אך גם אי אפשר לומר בבוודאות שיש סכנה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

צביפר,

נראה שיש לך איזה שהוא קשר לבלוג הזה ובגלל אתה מגן בחירוף נפש על אסופת השטויות שיש שם.

די לי בלקרוא טענות מגוכחות כמו "שימוש במכשיר MEDUSA" , (שזה למי שלא מכיר מכשיר שנבחן על ידי האמריקאים לפני עשור בערך, בתור אמצעי לפיזור הפגנות, לא הגיע אף פעם לשלב ייצור מכיוון שנתקעו בפיתוח ).

או טענות שהשב"כ והממשלה רודפים אותו.

כל זה בתוספת לטענה המגוכחת שהמי שרדוף אותו הם המאפיה האתיופית (?!) (בתור אחד שקצת מכיר את העדה זה נורא מצחיק ).

מספיק לי כדי לקבוע שהלכאורה ראיות שם הם מפוברקות, אם זה בעזרת חבלה בציוד או בעזרת אי אילו שיטות אחרות,

והכל פרי מוחו הקודח של אותו אדם מופרע.

אני רק מקווה שהרשויות ישכילו למצוא את אותו אדם מהר, לפני שההזיות שלו יגרמו לו לפגוע בחפים מפשע.

בזה אני מסיים את הדיון, אם אתה רוצה להתנצח איתי אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
מיקי, מבלי לגרוע ממה שאתה אומר, קטגוריה 2B מכילה גם מוצרים שבשימוש נרחב בחיי היומיום כגון קפה, ירוקת מוחמצים ואבקת טאלק- אדם נורמטיבי לא ינסה "לנקוט אמצעי זהירות" בשימוש בכל אלה.

הכול עניין של מידתיות, ואין כל בעיה בחיים האמיתיים לבחון זאת.

אם תכנס יתר לעומק למרכיב הקפה בטבלת 2B, תמצא את נייר העמדה המהווה סימוכין לרשומה.

בנייר זה תמצא בין השאר את ההסתמכות הסטטיסטית בהיבט כמות הקפה היומית/שנתית.

זו גם משמעות עקרון הזהירות המונעת העומד מאחורי כל רעיון החלוקה לקטגוריות השונות, החל מ 4 וכלה (לא עלינו) ב 1.

למיטב ידיעתי, אלמנט שהוגד כ 2B, לעולם (שוב, למיטב ידיעתי) לא ירד ל 3 או 4, אלא נשאר במקומו או "שקודם" ל 2A או ל 1.

העובדה שאלמנט נכנס לרשומות, לטעמי דייה כדי להעיד שככל הנראה יש דברים בגו, (ברמה כזו או אחרת וזו כבר שאלה נפרדת לחלוטין), משום שלא מדובר על איזה הליך שבו פלוני אלמוני מתעורר בוקר אחד ומחליט שהוא רוצה להכליל אלמנט מסוים בטבלת המסרטנים האפשריים.

חשוב לרגע על האינטרסים הכלכליים השזורים בזה, ותעיין קצת בהיסטוריה של הטבק ו/או ה roundup (חומר הדברה נפוץ), ותבין איזו דרך חתחתים "עובר" אלמנט כזה או אחר עד שהוא זוכה להכרה כמסרטן אפשרי.

פורסם

נייטסטלקר, אל תזלזל במאפיה האטיופית. מחקרים כבר הוכיחו שהם אחראים ל 90% מכל האינג'רה שנתפסה בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מספיק לי כדי לקבוע שהלכאורה ראיות שם הם מפוברקות, אם זה בעזרת חבלה בציוד או בעזרת אי אילו שיטות אחרות,

והכל פרי מוחו הקודח של אותו אדם מופרע.

הקביעה הזאת טובה אולי לצפון קוריאה, שם מישהו מחליט שההוכחות של צד השני לא נכונות באופן שרירותי בתנאי שזה נוגד את האינטרסים שלו. אבל תראה איך האנשים חיים שם.

למעשה אתה מאשים בחבלה של ציוד ופיברוק ראיות. במקרה כזה חובת ההוכחה של טענה שלך היא עליך כי אתה מאשים באופן לא מבוסס. כי אם ניתן להוכיח שהראיות לא מפוברקות, הרי כל הקביעות שלך לא מחזיקות מים מכיוון שאינן מבוססות על שום דבר חוץ מדיעה בלתי מקצועית שלך המבוססת כניראה על תחושת בטן.

והרי זה מחזיר אותנו להתחלה: שאתה מתעלם מדברים שאתה לא מבין בקביעות שלך.

תקן אותי אם אני טועה ותגיד שהדיעה שלך מקצועית (בשביל זה אתה צריך להיות מומחה מוסמך לקרינה גרעינית).

פורסם (נערך)

1. אני מסתמך על תוצאות של מכשירי מדידה. אם למכשירי מדידה האלו יש תעודות כיול, כלומר תוצאות המדידה שלהם מהימנות.

ולמכשירים האלו יש תעודות כיול רשמיות כמובן.

2. אם נמדדת קרינה גרעינית במקום שלא אמורה להיות בו קרינה כזו, הרי לכל הפחות זאת סיבה להתחיל חקירה מקצועית על ידי גורמים רשמיים המוסמכים ולגלות את מקור הקרינה לפני שמתחילים לקבוע קביעות כלשהן לגבי נכון או לא נכון (קרינה גרעינית אם מקיימת במקום שלא אמורה להיות בו מהווה סכנה לציבור, מקור למחלות כמו סרטן - זאת סיבה מספיק טובה כדי להתחיל חקירה ולגלות אם יש מקור קרינה או לא, זה לפני שמתחילים ללעוג לנושא או ליחליט שזה נכון או לא נכון). להזכירך, למשל קרינת ניוטרונים מהירים ועוד במנות כאלה לא אמורה להמדד מחוץ לכורים גרעיניים.

אם התוצאות נמדדות רק בסוג אחד של מכשיר, אפשר להתיל ספק כלשהו. אבל כאשר 3 מכשירים מאותו סוג ולכל אחד תעודת כיול משלו, זה כבר אומר משהו לגבי מהימנות התוצאות.

אבל כאשר אותו דבר נמדד גם על בסיס פרינציפ שונה לחלוטין, זה כבר אימות של מהימנות המדידה.

הרי כדי להוכיח תיאוריה כלשהי שדורשת מדידה, מודדים בסוגים שונים של עקרונות מדידה, אם מגעים לאותה תוצאה, הרי התיאוריה נכונה. זה נכון לאו דווקא לנושא הקרינה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

אני קורא נסתר כבר תקופה ארוכה של הפורום,

והייתי חייב להרשם כדי להגיב לשרשור הזה.

צביפר אני מבין ללבך, עברתי גם על הבלוג, ואני על סף דמעות.

לא להאמין שיש עוד מישהו כמוני שסובל מאותן התקפות שלוחות רסן .

הכל התחיל לפני 3 שנים, באותה תקופה בידיוק נכנסתי לדירה שקניתי אחרי שחסכתי במשך שנים.

הדירה נמצאת בקומה העליונה בבניין בן 4 קומות, מתחתיי ובעצם ברוב הדירות חוץ מעוד 2,

גרים בני אותה משפחה מורחבת.

הם כנראה בנו על הדירה שרכשתי כדי להרחיב את שלהם או משהו כזה.

כבר בלילה הראשון, הם באו, בהתחלה בצורה חיובית, רצו להיות חברים שלי.

התחילו לדבר איתי על הא ודא ומהר מאד הם גלשו לנושא העיקרי, הדירה שלי.

הם אמרו שהם מוכנים לקנות ממני את הדירה (בחצי ממה שילמתי עליה.)

וכשאמרתי להם שאני לא מוכן למכור את הדירה שלי בהפסד, הם חייכו חיוך זדוני, קמו והלכו.

מאז אני נתון למתקפה, בהתחלה זה היה דברים, כמו גופות של חיות בדלת, או פגיעה באוטו שלי

(אלפא 166 שהם הרסו לי אותהכליל בהצתה ערב אחד)

ולפני כשנה הייתה החרפה משמעותית, התחילו לי כאבי תופת כל לילה ,

בגב ובראש.

הלכתי לכמה אורטופדיים ואף אחד מהם לא מצא בעיה.

הציעו לי ללכת לנירולוג שגם הוא לא מצא שום בעיה.

(וזה הגיוני כי הכאבים מופעים רק בלילה )

ואחרי שקראתי את התגובות שלך ואת הבלוג, הדברים מסתדרים לי , השכנים שלי הם בני אותה עדה.

רובם לא מדברים בכלל עברית.

ויש גם הוכחות פיזיות , לייד כל דירה יש כמה וכמה חוטי חשמל שיוצאים מתיבת ההסתעפות של החשמל (בצורה חובבנית לא כאלה של חברת החשמל) לתוך הדירה.

גם הצצתי ערב אחד לשעוני החשמל שלהם וראיתי את החוגה מסתובבת בקצב מסחרר (ובאותו לילה היו לי כאבי ראש וגב חזקים).

ניסיתי לפנות למשטרה כמה פעמים, הגשתי כמה פעמים תלונות על איומים.

אבל תמיד הן נסגרו מחוסר עיניין לציבור.

רק עכשיו אני מבין שאולי הייתי צריך בכלל לפנות למשרד איכות הסביבה או ממוחה קרינה .

אני אובד עיצות,

ניסיתי למכור את הדירה כמה פעמים, אבל כל רוכש פוטנציאלי שבא הוברח על ידם.

ולכל המקטרגים אני אומר,

זה יכול לקרות לכל אחת ואחד ממכם, מסתובבים ביננו אנשים מסוכנים ואכזריים בהחלט

פורסם (נערך)

לגבי הבחור עם השכן הנחמד : יש דרכים להתגונן יחסית בפשטות . צבע מיוחד על בסיס מתכת שיוצר מעיין כלוב פרדיי . עמיד לקרינה אלקטרומגנטית. אבל גם לו וגם

לגבי הפריוס החדשה: תקנה מד ותלך לבדוק בעצמך. תחליט בעצמך אם התוצאה מתאימה לך או לא כי אין ממש תקן אחיד ואין תמימות דעים בנושא זה.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...