Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה רוצה לומר שהשכנים שלך מקרינים אותך בקרינת גאמא? שהם טרחו והשיגו חומרים רדיואקטיביים מסוכנים, יקרים מאוד ואשר נמצאים תחת פיקוח, רק בשביל לגרום לך למכור להם את הדירה בזול יותר?

אם נעזוב קרינה רדיואקטיבית לרגע - יש דיווחים על אנשים רגישים לקרינה אלקטרומגנטית, אם כי לא ברור אם מדובר בתופעה נוירולוגית אורגנית או ביטוי של חרדה בעת שהיה במקומות עתירי קרינה (לדוגמא - ליד אנטנות סלולריות או שנאי מתח גבוה).

קרינה אלקטרומגנטית (ורדיואקטיבית) ניתן למדוד וקיים תקן שאפשר להשוות את המדידות מולו. באם הקרינה מעל הערך התקין אתה יכול לפנות לגורמים הרלוונטיים ובמקביל לנסות לישון בתוך כלוב פאראדיי ולראות אם התסמינים חולפים. אם המכשור רגיש מספיק ניתן גם לכוון למקור שלו.

אבל -- לעומת כאבים מקרינה אלקטרומגנטית שזה נושא חדש ושנוי במחלוקת הנושא של גרימת סבל פיזי בעזרת חרדה ידועה משחר ההיסטוריה - קוראים לזה מגיה שחורה, שחור, וודו וכו' (תלוי בתרבות).

יכול להיות שעושים לך הצגה שלמה (מלווה בחיות מתות, חוטי חשמל מבצבצים וכו') על מנת לגרום לך לחרדה ומכאן קצרה הדרך לכאבים ואף לתחלואה ממש.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

והנה שוב שרשור על פריוס תמימה וחמודה הופך לשרשור על אתיופים ממאדים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב שמדובר בשרשור חשוב מאוד.

יש סיכוי ששרשור זה יוביל לבעלי פריוס פלוס חדשות למכור אותן בהיסטריה ובמחירים מגוכחים. מאחר והתחלתי להתעניין ברכבים למשפחה המתרחבת, דבר זה יש בו בכדי להביא לי תועלת כלכלית לא מבוטלת.

אתיופים ממאדים

שוב פעם עקפו את האמריקאים במירוץ החלל? פעם זאת הייתה איזה כלבה רוסיה ועכשיו חבורת אתיופים?

בעסה...

פורסם
אני קורא נסתר כבר תקופה ארוכה של הפורום,

והייתי חייב להרשם כדי להגיב לשרשור הזה.

אנחנו יודעים מי אתה, אז תחדול.

בבקשה להפסיק עם השטויות.

מי שיש לו פנטזיות, שייפתח בלוג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היו פה הרבה שאלות ודיונים והגיעו למסקנה כמו בכתבה

[h=3]לסיכום[/h]לכן, בשורה התחתונה, על פי מה שקראנו ומה שהבנו, אנחנו סבורים שרכבים חשמליים הם בטוחים לנסיעה מבחינת חשיפת הנוסעים לקרינה.

פורסם

דובר על זה המון בפורום בחודשים האחרונים.

במה המאמר הזה טוב יותר מכל מה שנאמר פה?

יום טוב גם לך

פורסם
דובר על זה המון בפורום בחודשים האחרונים.

במה המאמר הזה טוב יותר מכל מה שנאמר פה?

אחרי שחיפשתי "קרינה" בשדה החיפוש פה ולא הגעתי לתוצאות - פרסמתי את הלינק.

מודה שלא השקעתי הרבה מאמץ בסינון התוצאות. בכל מקרה הנושא מעניין וגם הכתבות האחרות בבלוג הזה.

כמו למשל 450 ש"ח בחצי שנה על "תדלוק" רכב חשמלי.

פורסם

יש עובדות ומחקרים וזה הכי חשוב ועליהם מדבר המאמר.

אין לי מה להוסיף...

רק אגיד שמי שכתב את המאמר חי, נושם ועובד על רכבים היברדיים וחשמליים, עברתי אצלו קורס הסמכה על רכבים היברדיים וחשמליים.

פורסם

השאלה מה אתה מעדיף.

קרינה שלא באמת הוכח שהיא עושה משהו, או גזים רעילים של מנוע בעירה פנימית שהוכח ללא ספק שהם מסוכנים.

• תוכן חדש...