רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי אני פשוט מחפש רשימה של רכבים עם הגיר הנ"ל אבל לא מצליח למצוא רשימה עדכנית. האם מישהו יודע איפה ניתן למצוא ? (עברתי על הרבה דפים בגוגל ולא מצאתי משהו נורמלי) ולעבור על השוואות של רכבים , רכב רכב זה קצת קשוח מידי
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המלצה למוסך מחוויה אישית, לקורולה ומאזדה . תמיד טופלו במוסך יצרן מורשה במחירים גבוהים. מחפש הכי קרוב למוסכי היבואן/ יצרן , עדיפות לרכיבים מקוריים .
הודעה אחרונה מאת ניר בר, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, סיימתי קורס רענון נהיגה לפני חצי שנה ולא קיבלתי רישיון חדש. לפני הקורס החלפתי תמונה וכשקיבלתי דו"ח ראיתי שהשוטר רואה במסופון את התמונה החדשה. איך אני יכול לקבל רישיון פלסטיק חדש עם התמונה המעודכנת? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. היבואן דיבר על ספטמבר בזמנו. אני מניח שהקורונה גם כאן טרפה את הקלפים או שעדיין יש סיכוי?
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
כחודש לאחר הצגת מתיחת הפנים לסדרה 5, ב-מ-וו חושפת את גרסת הביצועים המחודשת שלה. חיצונית היא זוכה לגריל כפול מחודש (לא זערורי אמנם, אבל בהתחשב בשאר הליין הנוכחי שלהם הוא סביר למדי), פגושים חדשים, פנסים חדשים מאחור ומקדימה, כאשר האחרונים כוללים לדים בצורת האות L, ואת תאורת הלייזר של ב-מ-וו (Dynamic Laser Matrix Beam) שאמור לספק תאורה חזקה יותר בעת השימוש באורות גבוהים. בנוסף ניתן להבחין בהרבה דייטילינג שחור כולל הגריל, מראות, ספויילר אחורי, אגזוזים ועוד... חמישה צבעים חדשים נוספו לקטלוג כמו גם חישוקי 20 אינץ׳ חדשים היישר מה-M8. תא הנוסעים זוכה לאותם שינויים שראינו ב5 הרגילה, והם כוללים מסך מגע גדול יותר 12.3 אינץ׳…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
שלום חברים, סקירת רכב שלי ל-Renault Megane 2020 RS 280 CUP . https://www.youtube.com/watch?v=jpq3oH_9yFk&t 4:24 מכאני 8:21 חיצוני 9:35 פנימי 13:47 נהיגה 22:26 נהיגה במסלול מרוצים ערד
הודעה אחרונה מאת RK, -
אני בטוח שכולכם מכירים אותה, היא דיברה אליכם כל יום. סביר להניח שיש כאלו שניסו לענות לה חזרה למרות שהיא לא בדיוק הקשיבה אבל עדיין כולם אהבו אותה. היא דאגה לחסוך לנו עמידה בפקקים ולזהות מראש את השוטרים הנחמדים בצידי הדרכים. היא תמיד היתה שם לצידנו ביום, בלילה ולאורך שנים. גם הזמן שלה הגיע וללא כל הודעה מוקדמת סיוון כבר לא איתנו. קבלו את המחליפה החדשה והרעננה - רחלי. סיוון השאירה אחריה נעליים גדולות מאוד, לרחלי לא יהיה קל. בכל מקרה, בהצלחה רחלי! https://mobile.mako.co.il/nexter-cellular/apps/Article-51f330b5154b271027.htm
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 433 צפיות
מישהו יודע איזה נורות צריך ללוח שעונים של גטס 2008? וכמה נורות יש שם בסהכ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 08GetZ, -
בוקר טוב. הרהור נוגה שעלה לי הבוקר : חשבתי שיהייה מעניין לשמוע מכם, מהו הכפתור הכי שימושי ברכב שלכם (זה שאתם שולחים אליו הכי הרבה את הידיים). לציין גם בבקשה את סוג הרכב. לא לכלול את סוויץ' / מתג ההנעה של הרכב. הרי ברור שעל מנת ליסוע צריכים להשתמש בו. כ"כ - אני מתלבט לגבי האפשרות אם לכלול גם את ידית ההילוכים (כי זה בעצם גם מין בורר כלשהו ובלעדיו הרכב זוז לא יזוז). אז כנראה שנשאיר גם אותו בחוץ (לעומת זאת - את החלפת ההילוכים מההגה למי שיש - נראה לי שניתן גם ניתן לכלול). אצלי: i20 - המתג הכי שימושי - הוא זה שמבטל את כיבוי המנוע בעמידה "ממושכת" (פונקצייה מיותרת ומעצבנת לטעמי. לא לעניין כל הפונקצייה הזו, אבל זה וויכוח בנושא…
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אני לא מבין את הקטע שבו אנשים נוטשים את הרכבים בצד המדרכה וזהו... ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי משהו שקשור למה שמעניין אותי. א. למה לכל הרוחות נוטשים רכבים?, מה יוצא מזה?. ב. מי מפנה את הרכב, עירייה או קבלן של עירייה?. ג. במידה ועירייה מפנה את הרכב, האם היא מוכרת אותו למחזור או מישהי, 200 שקל?. אני מסתכל רכבים שנמצאים ברחוב מלא זמן ואף אחד לא נוגע בהם. וניתן לראות שהרכב נמצא זמן רב, כמות הלכלוך, מדבקת טסט ישנה, לחץ אוויר בצמיגים, קורי עכבישים... היה לי סובארו אימפרזה 1992 משופרת לגרוטארלי, אבל לא היה רישוי. ישר אחרי שבועיים עירייה התקשרה, תזיז את הרכב. ממש מוזר בעיני.
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
אף פעם לא אהבתי את הסדרה 3, אבל החדשה היא מיץ' ביוקנן. כן כן, מה שקראתם. מיץ' ביוקנן.
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על האוטו על נוחות המושב הנהג, נסיעה, רעש מנוע/כביש. תודה
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז לאחר עיכוב קל (הרכב היה אמור להיחשף לפני כעשרה ימים) וכשבע שנים לאחר שיצא הדור הקודם/נוכחי מציגה לקסוס את הדור ״החדש״ של המתחרה שלה במגרש משפחתיות הפרמיום-יוקרתיות שכוללת מתחרות כמו סדרה 3, אאודי A4, וולוו S60, אלפא ג׳וליה וכו׳... המרכאות ב״חדש״ אינן מקריות, כי למרות שהדגם המקורי חוגג 7, קשה להגדיר את מה שלקסוס מציגה פה כדגם חדש לגמרי, אלא מתיחת פנים מקיפה מאוד. למרות שהיא צמחה טיפה במימדים, ה-IS החדשה יושבת על בדיוק אותה פלטפורמה כקודמתה, וגם בסיס הגלגלים נשאר זהה. לקסוס טוענים שלמרות שהיא יושבת על אותה פלטפורמה, המתלים הושחזו, הקורה האחורית עוצבה מחדש, וחלקים אחרים איבדו ממשקלם כדי לתת לרכב אופי ספורטיבי יותר (נראה...). …
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 744 צפיות
חידוש רישיון נהיגה לבן 70 - מה התהליך ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שלום, יש לי רכב ליסינג של חברת הרץ. לאוטו נישארו כחמישה חודשים עד תום ההסכם של 3 שנים. את הרכב הנ"ל קיבלתי בירושה מעובד אחר כשהצטרפתי לחברה בתור עובד חדש והוא נורא לא נוח לי מבחינת ישיבה, כי אני נוסע כל יום 2.5 - 3 שעות בממוצע. למעשה, אני יוצא מהרכב אחרי כל נסיעה עם תחושה לא נעימה בצבר ובגב התחתון הגובלים עם כאב. ניסיתי לעשות הכל כדי לשפר את חווית הישיבה, אבל שום דבר לא עוזר. הנציג של החברה שלנו פנה להרץ עם בקשה שיחליפו לרכב אחר, אפילו שיהיה ישן יותר מזה שיש לי או שיפסיקו את ההסכם לפני הזמן, אבל נראה שהם לא מוכנים לקבל את שתי האופציות. האם לדעתכם יש עוד משהו שניתן לעשות כדי שהם ילכו לקראתי? תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת asix, -
אני מחפש חברה שאני יכול לחתום אצלם על רכב מנהלים חסכוני עיסקה לטווח ארוך מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 15 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שמישהו יסביר לי, למי הרכב הזה מיועד? מי יוציא 195 על ג'יפון 5 מקומות של רנו?? (אותה שאלה בערך על הטיגוואן ברמת גימור הגבוהה, אבל VW זה מותג חצי יוקרה לכאורה). https://www.auto.co.il/Article/133686-Local-News
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות הונדה אקורד קופה שנות 2009 2010 מנוע 3.5 אפשר המלצות טיפים עזרה למי שיודע ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
Hyundai
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש אפשרות לשחזר את זה כי הביטוח מבקש את זה כדי להחזיר לי את הכסף מהביטוח של הרכב הישן Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Itzik-b, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 767 צפיות
אחרי שהפיקה את המסקנות מחבילת הפרו של המיצובישי פאג'רו, שהיו - בגדול - "טוב! תביאו עוד!", כלמוביל ממשיכה ומשיקה חבילה דומה גם לטרייטון החדש. יואב יצא לפגוש אותו בשטח הטבעי של שניהם - השטח.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 0 תגובות
- 648 צפיות
התלבטתי אם לפתוח נושא חדש או להעלות מהאוב את השירשור הזה. מכיוון שהנושא הוא ג'יפ ועיצוב (גנוב/מושאל) החלטתי לנצל את השירשור הוותיק הזה. (עריכה - פיצלנו משרשור ישן שאינו רלוונטי להקפצה) היום פורסם הדבר הזה : זהות גנובה: ג'יפ מנעה ממהינדרה ההודית לשווק רכבי שטח בארה"ב https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3833377,00.html
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה (מרץ) שבנו אני וזוגתי מהניכר לארץ לתקופת הקורונה, עקב סגירת המשרד (פיזית) שבו אני עובד והחלת נוהל כולל של החברה שכולם עובדים מהבית עד יעבור זעם. בתעשיית ההייטק האירופית/אמריקאית נכון להיום הרבה מקומות ימשיכו לאפשר עבודה מהבית לתקופה של לפחות חצי שנה, אני ככל הנראה, מסיבות אישיות, אשאר עוד קצת זמן אחרי זה. עבור התקופה הזאת שאמורה להסתכם בכשנה פחות או יותר (8 חודשים אולי), החלטנו שאנו זקוקים לרכב, אז אחרי שהיו לי מספר רכבים בארץ והייתה לי עסקת ליסינג אחת גם, אני מרגיש שניסיתי כבר את כל האפשרויות של אחזקת רכב לטווח בינוני - קצר, חוץ מהשכרה. פניתי למספר חברות השכרה, כולן הציעו מחירים חודשיים של 2500 ש"ח בערך לרכבי סופר מיני בסדר גו…
הודעה אחרונה מאת yoni162, -
הייתי שמח לפתוח את הנושא לדיון. מדובר בתופעה שאני אישית מכנה כ "סינדרום המוכר רכב משומש במחיר שאינו סביר בעליל". על מנת לחסוך את התגובות העתידיות שאני יודע שיגיעו: כן, אני יודע שזה שוק חופשי וכל אחד רשאי למכור באיזה מחיר שמתחשק לו כן, אני יודע שאם המחיר לא סביר הרכב יעמוד וכו' תופעה שבה אני נתקל לא מעט ומכעיסה אותי כל פעם מחדש אלו אנשים המפרסמים רכבי יד שנייה במחירים מגוחכים, הרבה פעמים גבוההים מהמחיר של הרכב כחדש באותו רגע. כאשר אני נתקל בתופעה שכזו אני מרגיש שהאדם מצידו השני של השיחה מזלזל באינטלגנציה האישית שלי ושל שאר הגולשים ביד2. השאלה הגדולה - למה זה מפריע לי סיבה פשוטה מאוד. הרכב הנוכחי שלי פורסם …
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
טוב...בשעה עצובה, אחרי שהוצאתי לחל"ת 3 חודשים..פוטרתי מעבודתי. אני בן 40, 20 שנה עבדתי כטכנאי מחשבים\רשתות וכעת לצערי אני "דינוזאור" בתחום וכבר לא צעיר ובהתאם לכך, הביקוש. יש לי רשיון C1 וחשבתי להעלות אותו ל-C ואז להעלות ל-E ואולי איתו גם לעבור למדינות אחרות. אני יודע שצריך לעשות "קורס נהג רכב כבד". מישהו יודע מה העלות של הקורס?. זה קורס שניתן לעשות גם דרך לשכת תעשוקה?. ת'כלס...קצת מיואש.
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים ! אני חדש בפורום ומקווה שזה המקום לשאול. התגלגל לידי אופנוע שנת 1956. לאופנוע אין טסט כבר 25 שנה. אני רוצה לשקם את האופנוע ולהעלות אותו חזרה לכביש כרכב אספנות. מה ההליך (אשמח לדעת גם עלויות). אודה לכל מענה. אפי.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
סיטרואן ג׳מפי ראלי in your face
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אפשרי רק דרך משרד הרישוי או גם דרך הרשיומט?
הודעה אחרונה מאת Liquidator, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
טלקאר משיקה את הקורנדו החדש. לכו תקראו את הידיעה ותעיפו מבט במפרט, ואם מישהו יכול לענות לי על השאלה בסוף הידיעה, זה יהיה מעולה. כי אני לא מצליח.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האמת, די דומה להיום. לא חל איזה מהפך משמעותי...
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,311 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Deutz912
- פול-טנק
- Yondalar
- רפי לין
- fishmanl
- Pavlik
- nglancer
- פריג'י
- AmitGo
- orankohn
- לירון .ה.
- cbendor