רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,603 נושאים בפורום הזה
-
את רוב הטיפולים אני עושה בעצמי, חוץ מבלמים שבהם אני נעזר במוסכים ולכן מצורפת לעלות החלקים גם עלות "עבודה". (ראו בטבלת EXCEL). טיפולי שמנים אני עושה כל 7000KM למרות שהיצרן ממליץ על כל KM 30,000. אני עושה זאת מכיוון שמדובר במנוע וולטרונויק , שבנוסף למערכת תזמון השסתומים הרגילה של BMW "וונוס" יש לו גם מערכת ששולטת על גובה פתיחת השסתומים ע"י מנוע חשמלי. מערכת זאת גורמת ליצרית מומנט רב כבר בסל"ד יחסית נמוך 2K. מה גם שטיפול שמנים הוא יחסית מאוד זול משהו כמו 180 ש"ח לשמן סינתטי איכותי+פילטר OEM של MANN. המחלה המפורסמת של כל הBMW מהשנים האחרונות זאת משאבת הוואקום משהו כמו 2400 ש"ח כל 4 שנים. המחלה השנייה היא גומיות האטימת שמן של החיישנים והסולונואידים בר…
הודעה אחרונה מאת .Elinor, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המזגן בפורד פוקוס 2012 מחולק לצד ימין וצד שמאל של הרכב ואפשר לשנות מעלות לכל צד בנפרד. הבעיות אצלי הם 1. שבצד ימין תמיד פחות קר למרות שבשתיהם אני שם את המינמום 2. אבל הבעיה הגדולה היא שהמזגן מתעתע בי הוא יכול לקרר טוב ופתאום באותו נסיעה להפסיק להוציא קור או להוציא קור חלש מאד וכמה שאני משחק עם המצב מקסימיום קור או אויר מתוך הרכב אני לא מצליח לייצב קבוע את הקור שיהיה נורמלי. אולי אני לא מבין משהו בהגדרות או שיתכן כזו בעיה שזה פתאום מקרר חלש מאד ופתאום חוזר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת הייתי נהג חדש, -
התקנת עמדת טעינה לרכב חשמלי בחניית בית משותף היא שימוש סביר ברכוש המשותף. כך לפי המפקחת על רישום מקרקעין ברחובות, ציפי קוינט שילוני. פסיקתה בסכסוך שכנים באשדוד, שכללה גם הטלת הוצאות על התובעים, תקל מעתה על דיירים בבתים משותפים שמעוניינים לרכוש רכב חשמלי, לקבל את אישור ועד הבית הדרוש להתקנה. כיום נתקלים דיירים רבים בהתנגדות ועיכובים מצד ועדים, בדרכם להתקין עמדות כאלה בחניות שלהם. https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/HyR6IWsjL בהחלט משב רוח חיובי עבור כל מי שמתעניין לרכוש בעתיד רכב חשמלי.
הודעה אחרונה מאת שחר_זאבי, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, אני לא יודע אם זו תופעה תמידית אך לאחרונה אני שם לב להרבה רכבים שעוצרים בצידי דרכים בין עירוניות בלי סיבה ברורה. העצירה כמובן מאוד מסוכת ויש להימנע ממנה ככל האפשר, אך לא נראה שזה מפריע לאותם אנשים. אני לא זוכר שהיקף התופעה היה כה נרחב ולכן אני שואל אתכם אם גם אתם מרגישים את זה בכבישי הארץ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 725 צפיות
ביהמ"ש המחוזי בת"א דחה את עתירת המכון למתן צו ביניים, על החלטת משרד התחבורה להפעיל את התנאי שעומד נגדו. משרד התחבורה החליט לסגור את המכון לחודשיים ימים וכן להפעיל בנוסף את התנאי שעומד נגדו ל-3 חודשים, כמו להתלות את כתב ההרשאה של המכון ל-6 חדשים. ביהמ"ש ידון בעתירה ב-19.07.2020. כל רכב שהחל הליכי הרישוי במכון זה ולא יסיים עד ל-05.06.2020 ראשי לפנות לכל מכון רישוי אחר לביצוע המבחן התקופתי. הרכב יצטרך לבצע את ההליך מחדש, כשהמכונים מתבקשים לגבות רק עבור בדיקה חוזרת, הליך שמתואם עם איגוד המכונים כשהמכונים יכולים לבוא בדרישת תשלום ההפרש(או חלקו) ממכון "אמיתי".
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם הכרחי להתקין איתוראן ברכב חדש? מדובר בעלות של 1300 ש"ח שאני רוצה להימנע ממנה. האם חברות הביטוח יבטחו את הרכב? אם כן, האם הם יעלו את המחיר של הביטוח? תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת michael12345, -
-
היום האוטו שלי בטיפול. זה לא ליסינג, אין נהג שמגיע, לוקח את האוטו לטיפול ומשאיר במקומו אחד אחר. מסתדרים. שזה אומר לנסוע למשרד ולראות אם יש רכב פנוי. חושב כמה זמן זה יקח לי, מסתכל על תוכנית העבודה ומחליט שלא בא לי להגיע למשרד. בתוכנית להיום אין יותר מידי נסיעות והכל יחסית קרוב. ממתין לשעה 9:00, לוקח בכיס צרור של 3 מפתחות (דלת, סוויץ', טנק דלק), יורד למטה. פותח את הדלת, פותח את תא הכפפות. בתא הכפפות יש ידית, מושך בידית. זה פותח את תא המטען. הקידמי. האמת בקושי יש בו מקום. רוב הנפח תפוס על ידי טנק דלק וגלגל ספייר. שם את תיק הכלים ועוד כמה דברים וזהו, תא המטען מלא. מתיישב בכסא הנהג, אחד הבעלים הקודמיים החליף את הכיסאות המקוריים ב…
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכירים את הביטוי: "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר?" תמיד מזהירים מי שרוצה לקנות רכב ממגרש לא לקנות מסוחרים קטנים במגרשים עלומי שם. עדיף, כך סבורים רבים, לגשת למגרשים של חברות גדולות וידועות. אם מדובר ברשת גדולה, עם סניפים רבים והנהלה ארצית מכובדת בטח הם אמינים יחסית ויש עם מי לדבר , גם אם בסניף יש בעיה. והנה מסתבר כי שתיים מחברות הגדולות בתחום הרכב - ליסינג, מגרשי משומשות , השכרה, יבוא ועוד מתגלות כמסובכות עם הרשויות בחשדות פליליים ואחרים. מסתבר כי ההנהלות הבכירות בכבודן ובעצמן לא בחלו בהתנהלות בלתי חוקית. https://www.themarker.com/law/1.8870944 1. החשודים: חברת אלבר הידועה יחד עם חברות נוספות בתחום הרכב ושלל…
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
האמת מפתיע,כנראה שהרכבים של היצרנים האלה {ברובם} טובים לנסיעה בקו ישר וחסר להם הערך המוסף של הדינמיות והתקשור בנהיגה שיש לרכבים אחרים. המצטיינים במבחן מרצדס C CLASS ו פיגו 508. מבחן התחמקות ממכשול: פולקסווגן פאסאט וסקודה סופרב נכשלו
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
היי חברים, בתור זעטוט, ילדון שרק סיים י"ב, בחיי תמיד הלכתי קדימה עם מחשבה לעתיד. וכעת לפני הצבא אני מאוד מתלבט לגבי העתיד התעסוקתי שלי. אני אוהב את תחום הרכב מגיל קטן. ברמה שהייתי רוצה שזה ימלא את היום שלי. אבל מאוד ברור לי שהתחום צר מאוד וללא שכר משתלם. הייתי רוצה להתייעץ איתכם, מה הלימודים הדרושים לניהול מוסך של יבואנית רכב? מה המסלול? האם זה משתלם? האם השכר מתגמל? הבגרות שלי כוללת 5 יחל מתמטיקה, פיזיקה ו10 מחשבים. ואני מתקבל כמעט לכל מקצוע חוץ מרפואה בכמעט כל אוניברסיטה בארץ.(למעט מדמח/חשמל מדמח בטכניון ומאוד מאוד גבולי בתל אביב- אני משער שכשאשתחרר לא אתקבל כי הסכם יעלה, אבל פשוט אעשה עוד פסיכומטרי ואני מאמין שאסתדר) …
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 507 צפיות
בוקר אור, אני אוהב לשבת גבוה יחסית כאשר משענת הגב כמעט אנכית לכרית -על מנת ליצור ישיבה נכונה ובטוחה. את ההגה אני "מוציא" עד הסוף. באוקטביה הייתי מצליח להגיע לשיבה נוחה ב 99% מהזמן ורק לעיתים רחוקות הייתי משנה גובה+זווית . לאחר האוקטביה נרכשה קורולה ואני לא מרוצה ממושב הנהג-שאני מעלה את המושב לנק' הקיצון העליונה, הכרית מרגישה קצרה יותר ואין מספיק תמיכה לירכיים , כמו כן, ישנה כל הזמן הרגשה מוזרה שחסר להגה עןד 2 ס"מ על מנת שאוכל להתאים את תנוחת הישיבה. ברכב חדש (שעתיד להחליף את הקורולה בחודשים הקרובים ) אני מעוניין במושב עם מנגנון תמיכה לגב התחתון , זכרונות ונוחות באופן כללי. הנירו הקודם זכה לשבחים אך החסרון המשמעותי ביותר היה מושב נהג …
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
עבר עלינו שבוע של מז"א קיצוני. חם ויבש. יש לי דאצ'יה לוגאן עם מנוע רנו 0.9 ל' טורבו. נאלצתי לבטל את הeco ברכב ולהעביר ל"ספורט" כי הרכב פשוט לא סחב בסל"ד נמוך. (כשחם האוויר דליל מאד,מגיע פחות חמצן למנוע וכו') ברור לי שבגלל שהמנוע קטן ההשפעה של השרב מורגשת מאד. אני תוהה -האם עוד מישהו הרגיש שהאוטו לא סוחב בשרב ?
שלום לכולם, שאלה שמטרידה אותי, ברכב מסוג קיה נירו 2020 - דגם ליסינג, יש מספר רכבים שנבדקו, שבנסיעה ניתן להוציא את המפתח מהסוויץ' ולכבות את הרכב, כמו כן, בעת עצירה על D, ניתן לעשות את אותו הדבר, אחת העובדות עם הרכב מתלוננת על כך ואני שומע הכל מהצד ושואל, האם ברכב בשנת 2020, אין מנגנון נגד זה? מבדיקה שעשינו באוקטביה, אין אפשרות להוציא את המפתח בזמן נהיגה או לכבות את הרכב על D. בנוסף, אשמח לדעת אם קיימת תקנה כל שהיא בנושא, שאשמח לקרוא, תודה ושבוע טוב,
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 443 צפיות
אספר לכם סיפור קצר - ב29.10.2017 אני קונה לי קיה פורטה 2011 מיד פרטית שעשתה ק"מ מאוד נמוך, הקנייה היא דרך סוכנות טרייד מוביל באיזור הצפון. במעמד הקנייה מבהיר לי הסוכן כי לרכב הוחלפה קורת רוחב קדמית ופגוש קדמי, אני מאוד לחוץ על רכב וחוץ מהפגם הזה הרכב היה פיקס. מתקשר למוסך קיה שאני מטפל בו שנים, מזינים את המספר והרכב אכן טופל אצל היבואן במשך כל חיו וגם החלפת הקורה והפגוש רשומה שם. אני ממשיך בעסקה למרות הפגם המסחרי ומחליט לקחת את הרכב לבדיקה. להפתעתי הרכב יוצא מהבדיקה עם כמה פגמים מינורים אך הקורה והפגוש לא רשומים, כששאלתי את הבוחן הוא ענה לי שלא נראה לו שהחליפו משהו. מקסימום צבעו. והנה שלשום לאחר 3 שנים, …
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 860 צפיות
גם למכונות שטיפה וגם בעצם בכללי לנותני שירות כלשהם שהם אומרים או מפרסמים הודעה, שכל נזק שיגרם לרכב כתוצאה מהשימוש לא יהיה באחריותם. האם ההודעה הזאת ובעצם ההסכמה שלי לזה פותרת אותם לגמרי מתשלום במקרה של נזק? שואל בעיקר לגבי מכונות שטיפה כי תמיד יש לי את הפחד שהרכב ידרדר ויפגע בברזלים
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
עריכה: אחרי דין ודברים עם מנהלי הפורומים - כללי שימוש וקווים מנחים בסוף ההודעה. זוכרים שהבטחנו לכם מועדונים? אז הגיע הזמן לקיים! אחד הפיצ'רים (פרס והנצחה בתרגומים מובטח למי שיצליח למצוא מילה תקנית בעברית) הכי מעניינים של הפלטפורמה החדשה שלנו היא מועדונים. מעין מיני-אתרים בהם אתם שולטים לחלוטין בתכנים, בנושאים, בשיחות ולמעשה כמעט בכל דבר אחר. מכירים את הקבוצות והעמודים בפייסבוק? אז זה דומה רק שכאן הכל משולב יחדיו למקום אחד מרוכז ונוח. בגלל שזה אחד הפיצ'רים הכי משמעותיים ונרחבים, הוא נפתח כרגע במתכונת מצומצמת לטובת סדרת בדיקות. חלקים נרחבים מהאפקליציות שמחוברות אליו טרם תורגמו במלואן או בכלל. אנחנו עובדים על זה ומבטיחים לסיים את התרגום בה…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 545 צפיות
אהלן חברים יש לי סיאט לאון סטייל 2015,חשבתי על לקנות 2 דברים: מצלמת דרך שזה ממש הכרחי,וגם מצלמת רוורוס. המערכת של הלאון סגורה ולהתקין מצלמת רכב במולטמדיה טיפה יקר,אז חשבתי על מראה שמחוברת למצלמה מצאתי משהו שדי אהבתי,שזה מראה שכוללת את כל הפיצרים משהו כזה: יש למישהו ניסון עם דבר כזה?יש למישהו אחד מומלץ אשמח לקישור,וכמה תעלה התקנה? תודה רבה מראש חברים,אשמח להמלצות!
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
טיול מטורף, חולני, משוגע כמו שרק ה- זאב יודע לארגן. המקומות, הנופים ובעיקר הכבישים, אווו הכבישים. הכל כלכך ירוק בספרד. אין כמעט ישורות והכי חשוב? נטוש. אין כמעט אוכלוסייה. נתיבים רחבים, תנועה דלילה ורק אנחנו עם הפניות. עשינו המון מספרד המון, הגענו מברצלונה ועלינו עד מקום שנקרה חקה [JACA] וקצת יותר צפונה מליאון ועוד.. ישנו ב 5 בתי מלון אם אפשר לקרוא לזה ככה.. מלונות של 2-3 כוכבים רק מקום לשים את הראש,, הכי חשוב שיהיה מיטה וארוחת בוקר. מעבר לזה אנחנו לא צריכים! הגענו למקומות מטריפים את הדעת, נחלים ומפלים ואזוריים בשלל צבעי הירוק. אי אפשר לתאר את מה שעברנו.... לקחנו 2 רכבים, אאודי TT 2.0 ו BMW 140M. על הTT- אפשר להגיד הרבה. הרבה דברים טובים, וקשה למצוא דברים רעי…
הודעה אחרונה מאת madriver, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 843 צפיות
800 שקל צד ג 1300 חובה שניהם ב12 תשלומים נוחים ללא ריבית. שנה שעברה שילמתי על המינוואן הזה כמעט כפול. משהו כמו איזה 3500 ועוד המלצתי על הסוכנות שהייתה אז הכי נמוכה.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, נתקלתי בכתבה הזוhttps://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3826170,00.html והיא נראית לי קצת תמוהה. מה זה דלק לקיץ ודלק לחורף? נשמע מוזר. הכוונה לאוקטן קצת שונה? תערובת דלקים שונה? ראיתי שראיינו את דוד נמרי כך שמצד אחד זה לא נראה חרטוט, אבל זו הפעם הראשונה שאני שומע על זה. אני מודע לכך שיש הבדלים בין צפיפות אדי הדלק כשקר או חם אבל זה לא קשור לסוג הדלק בכלל. אולי התכוונו לדלק עם צפיפות סגולית גבוהה יותר? אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.
הודעה אחרונה מאת lahav28, -
-
- 12 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
גדול. ממש ממש. ממש. גדול. נכון, תמונות דלפו כבר בפברואר, והיו תמונות של הרכב עם הסוואה, אבל הרצון להאמין שזו סתם הטרלה מתוחכמת היה חזק ממני. זהו. עכשיו זה רשמי. זו לא הטרלה. במוו שלחה הזמנה לחשיפה המקוונת של הסדרה 4 הבאה (2 ביולי, בשעה 19:00, כאן) וצירפה לה תמונה. אחרי קצת משחק עם החשיפה והבהירות של התמונה - זה מה שהתקבל:
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חושב להגביה מעט את הרכב שלי - באיזור ה 2 ס''מ. 1. האם זה חוקי ? האם בודקים את זה בטסט ? 2. איפה עושים את זה? האם במוסך רגיל ? 3. מה התהליך ? האם זה פשוט או משהו מורכב הדורש התאמות במרכב ? 3. מה העלות המשוערת ? במידה וזה משנה הרכב המדובר הוא טויוטה אוונסיס 2008. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 750 צפיות
היי, לאחר כמה נסיונות כושלים מחפש המלצה על דבק שאוכל להדביק איתו זרוע קבועה לדשבורד יש לי את הזרוע של IOTTIE שמגיעה עם משטח הדבקה שגם הוא לא נדבק לי לדשבורד.. מחפש להדביק את המשטח שיהיה קבוע ואז מעליו את הזרוע https://www.amazon.com/iOttie-Dashboard-Windshield-Samsung-Smartphone/dp/B076B27WP6
הודעה אחרונה מאת netamentanel, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מאירופה יצאו מכוניות טובות בעלות מנוע אחורי, חלקן מוצלחות יותר, חלקן פחות (גם עכשיו קיימת מכונית כזו, הפורשה 911, אולי אחת המכוניות השלמות ביותר היום בשוק). לעומתן, לבריטניה הייתה רק מכונית אחת כזו; היו לה חסרונות, חלקם אמיתיים, חלקם מוגזמים בדיווחם. אבל מעבר לכך, במידה רבה פרויקט האימפ מתאר חלק חשוב מסיפור תעשיית הרכב הבריטי- והתעשייה הבריטית בכלל- שלאחר מלחמת העולם השנייה. הקדמה קצרה; קבוצת רוטס, שהכילה את מותגי הילמאן (Hillman), האמבר (Humber), סאנבים (Sunbeam) וסינגר (Singer) אוחדה מהמותגים הנ"ל ע"י האחים לורד וויליאם (ווילי) וסר רג'ינלד (רג'י) רוטס בשנות השלושים של המאה העשרים, ונוהלה על ידם עד שנאלצו למכור את החברה לקרייזלר בשנות השישים. בין…
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 880 צפיות
שמתי לב שהקורולה היברידית מייבוא מקביל מגיעה עם טאסות האם זה תמיד היה ככה ? מדובר ברמת גימור flow Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
אזור תעשייה די שומם ואני ממהר ליעדי, עצירה בעצור, פנייה ימינה ולחיצה חזקה קצת על הגז, בדיוק כפי שאני לוחץ בסיוויק ושלום שלום! מי יצא לטייל אם זה לא התחת הרחב של ה911. התערבות אלקטרונית מחזירה את כולם לתלם ומשאירה אותי עם תחושה של קצת המום עם תחושה של עוד. לקח לי בערך 5 ימים לעשות את ההיגוי יתר הראשון שלי, באמת שלא חיפשתי דרמות אלא נהגתי כמו שהייתי נוהג על הסיוויק שלי, רק שהפורשה לא בדיוק סיוויק. קפיצת המדרגה מרכב הנעה קדמית עם 140 כ"ס לרכב ספורט הנעה כפולה (רוב הזמן הכח עובר לגלגלים האחוריים) עם 400 כ"ס מחייב לסגל הרגלי ויכולות נהיגה חדשים. בניגוד לכל רכב שנהגתי בו עד עכשיו היה קשה מאוד ליצור פרובוקציה, כאן צריך להיזהר לא לייצר אחת. קצת פרטים, מדובר על גרסת 4S שנת 2…
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
פוליסת ביטוח
מאת Carins- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 708 צפיות
שלום רב , יש לי רכב על שם אחותי שרכשה אותו לפני שהתחתנה , כשאחותי התחתנה נתנה לי האוטו ללא צורך בהעברת בעלות , כלומר האוטו נשאר על שמה , אני היחידי שנוהג באוטו ולכן השאלה שלי: אם אני רוצה לעשות עכשיו ביטוח רכב אני צריך לעשות פוליסת ביטוח על שמי או על שם אחותי ? בדרך כלל אני מגדיר את אחותי כבעלת הפוליסה ואני הנהג העיקרי , אבל האם אני יכול להגדיר את עצמי כבעל הפוליסה מבלי להוסיף את שם אחותי בה? אשמח לעזרה , תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Carins, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 740 צפיות
יש פרסום רשמי, או שרק אמצעי התקשורת מקבלים את הנתון, ודואגים להפיצו? כשהייתה לפני חודש ירידה רצינית במחיר, כמעט ולא הרגשנו אותה. האם החודש, אחרי שהמחיר יחסית קפץ, נרגיש יותר את השינוי?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
מישהו יודע מה עלה בגורלן של עשרות/ מאות מכוניות נטושות בחניון תת קרקעי בקריית שדה התעופה?
מאת shlomi6280- 12 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים, לפני כ-4 שנים שכרתי מכונית מאחת מהחברות באיירפורט סיטי. לאחר יומיים כשהחזרתי את הרכב נתקלתי בהמון מכוניות כשמרביתן היו מאזדה 3 סדאן מהדור הראשון כשהן מעלות המון אבק והן פשוט נראו נטושות ועזובות. היו שם בין היתר גם רכבי פורד פוקוס מהדור השני ואפילו יצא לי לראות שם פיג’ו 407 אחת. למישהו יש מושג מדוע הן ננטשו כך? מה עלה בגורלן? תמונות אעלה מחר.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 725 צפיות
היי, ישנם מקומות בעולם בהם הרכב הנ"ל משווק. מדובר במתחרה לסלטוס של קיה (שכן ישווק בעתיד בארצנו). רוב הבוחנים משבחים את ג'ילי הסיני אני אהבתי את העיצוב החיצוני העתידני ואת שפע האבזור הקיים ברכב.
הודעה אחרונה מאת ldti,