Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, mottis כתב:

עד לפני מספר ימים, הגלגלת הימנית בהגה שבסקודה אוקטביה עם מערכת המולטימדיה BOLERO שלי.

באמצעות הגלגלת ניתן לדפדף בהסטוריית השיחות ולחייג ללא צורך להסיט יד ומבט מההגה ומהכביש (הסטוריית השיחות מוצגת בלוח השעונים). לצערי, לפני מספר ימים ניתן לחייג רק לשיחות שבוצעו מתחית הנסיעה. 
(אם מישהו יודע איך מחזירים את הסטוריית השיחות - אודה לו מאוד).

כשמבוצע סנכרון של הטלפון שלך בבלוטוס יש אופציה לסנכרן יומן שיחות ואנשי קשר. כנראה שהיומן ברכב היה מלא והתאפס או משהו. תעשה חיבור מחדש ותמחק את כל ההיסטוריות של הטלפונים במערכת.

2016 BMW M235i.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללא ספק ידית האיתות

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

הילוכים ואחכ בורר מזגן פנים/חוץ.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מבחינת חשיבות ולא תדירות, כפתור הפעלת מערכת אוטו הולד אותו אני מפעיל בכל תחילת נסיעה (או אם שכחתי להפעיל בתחילת הנסיעה אז אני מפעיל בעצירה הראשונה בנסיעה, מייד כשרגל ימין מזדעקת שהיא לא צריכה להיות השעיר לעזאזל של רכב מודרני ולהחזיק אותו במקום).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לפני 7 שעות, חולגי כתב:

אצלי:

i20 - המתג הכי שימושי - הוא זה שמבטל את כיבוי המנוע בעמידה "ממושכת" (פונקצייה מיותרת ומעצבנת לטעמי. לא לעניין כל הפונקצייה הזו, אבל זה וויכוח בנושא אחר).

ואם שכחנו לבטל - אז כיבוי המנוע הראשון - ישר יזכיר את זה.

iStop / Start & Stop

גם אצלי במאזדה 3, ובמאזדה 3 שלפניה הכי שימושי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גרנד ויטארה ישנה

מתג החלון, הכי חשוב.

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

אם ידית ההילוכים בחוץ, אז קרוז קונטרול. 

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

ידית העברת הילוכים, מנוף איתות, כפתורי העברת שירים, כפתורי מענה לטלפון.

וכפתורי ניתוק בקרות 😇

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פיג'ו 508.

הכפתור שמשתמש הכי הרבה זה הכפתור מעבר בין תחנות רדיו\שירים.

בנוגע ל-Stop&Start, פחות מפריע לי כי אם המזגן נמצא על על הכי קר, אז המנוע לא נכבה אוטומטי.

אם יש מעל 35 מעלות, המנוע לא נכבה.

אז בקיץ, הרכב לא נכבה.

ובחורף?, ברגע שעולה על 90 אני מדליק מזגן ושמגיע לגבעה הצרפתית יש שם המתנה ארוכה בגלל רמזור קצר, אז אני פשוט מכבה את המזגן ונותן למערכת לכבות את המנוע בעמידה, לא איכפת לי, נהפוך הוא, שקטן ואין רעידות בעמידה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

איתות.

בקיץ גם משחק הרבה עם המזגן המכאני, לא משנה על מה תכוון אותו תמיד יהה לך אחרי כמה דקות חם או קר מדי.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם
לפני 3 שעות, green כתב:

מבחינת חשיבות ולא תדירות, כפתור הפעלת מערכת אוטו הולד אותו אני מפעיל בכל תחילת נסיעה (או אם שכחתי להפעיל בתחילת הנסיעה אז אני מפעיל בעצירה הראשונה בנסיעה, מייד כשרגל ימין מזדעקת שהיא לא צריכה להיות השעיר לעזאזל של רכב מודרני ולהחזיק אותו במקום).

באיזה אוטו?

ברכבים שיצא לי לנהוג עם אוטו הולד הוא זוכר את המצב האחרון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...