Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן. מודפס במכונת כתיבה, לא באמצעות מחשב.

טופס העברת בעלות היה ידני. ואפילו לא היה קישור למחשבי משרד הפנים, כאשר רכשתי את המכונית הראשונה שלי (מכונית מדגם 1982, נרכשה ב-1986) שמי הודפס שגוי, הייתי צריך לכתוב מכתב למשרד הרישוי על מנת שינפיקו רשיון מתוקן.

עריכה:

שלתח אותי לארכיון המשפחה. לצערי אין מסמכי רכב מלפני סוף שנות ה-90, אבל הדרכונים מ-1980 עדיין כתובים בכתב יד, לעומת זאת "פנקס השבי" שלי מ-1975 כבר מודפס באמצעות מחשב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הופיע כך במשך הרבה שנים בכל המכונוות עם 3 או 5 דלתות אבל בשלב מסויים ירד וגם רכב הצ'בק/סטיישן מוגדר "פרטי נוסעים".

פורסם (נערך)

"פרטי נוסעים" מזכיר לי משהו אחר לגבי המינוח:

דבר שקראתי לפני די הרבה שנים: בעבר הרחוק היו מקובלים הביטויים "מכונית נוסעים" ו"מכונית משא". נעשה נסיון לקצר את המונחים, ונקבעו "נוסעית" ו"משאית". המונח "משאית" נקלט היטב, ואילו "נוסעית" נזנח ולא מופיע אפילו באתר האקדמיה ללשון העברית, "מכונית" תפסה את מקומו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וככה היה נראה זיכרון דברים כאשר רכשתי גולף דור 2 בשנת 1993 (לפני 27 שנים).

* הרכב נבדק במכון לפני הרכישה.

עדיין אני זוכר שלמחרת קפצנו למשרד הרישוי בחולון בכדי לבדוק עיקולים/שעיבודים על הרכב.

Untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

האם לגולף הזו היה טסט באיזור 20 לינואר? 

עריכה: לא רלוונטי, ראיתי שבפתק הקטן מופיע תאריך רישום. 

• תוכן חדש...