Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך: במוו סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא אהבתי את הסדרה 3, אבל החדשה היא מיץ' ביוקנן

כן כן, מה שקראתם. מיץ' ביוקנן.

369445275_--3-2020-01.thumb.jpg.c24a54035f67c8f4d4d867c27a08f20f.jpg175019789_--3-2020-14.thumb.jpg.4639edcca24c73c0449555156528169e.jpg324939567_--3-2020-04.thumb.jpg.48ed372172a0ae161ebe1acfb367d6ce.jpg462404317_--3-2020-19.thumb.jpg.2244c34187d545c84049f7e989c57a9a.jpg

• אהבתי 4

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מכוניות ב-מ-וו בכלל וסדרה 3 בפרט הן "מכוניות נהיגה". נכון שהמותג מוגדר "רכב פאר" ונכון שהוא מתחרה באותו פלח שוק כמו מרצדס בעיקר ואודי במעט, אבל סדרה 3 עומדת בראש טבלאות המכירות של "מכוניות מנהלים" במרבית השווקים, כי הן בעיקר מהנות לנהיגה.  העיצוב, הנוחות, החיסכון בדלק והאיכות - הם רק תוספת מבורכת.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מוטיב חוזר במבחני דרכים הוא תחושת המשקל.
בוחנים מציינים לרוב שברכב כבד יותר, גם אם חזק יותר וגם אם בעל אחיזה אבסולוטית גבוהה מרגישים את משקל הרכב לעומת מתחרות קלילות יותר.
איך לדעתך זה בא לידי ביטוי?
האם היא מרגישה כבדה יותר מהמתחרות ה(לא היברידיות) הקלות יותר? 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

@פבל, חייב לציין שאתגרת אותי, לקרוא מבחן של סדרה 3 שהבוחן שלה מתחיל ב״אף פעם לא אהבתי את הסדרה 3״. 

לא הבנתי איך לא, הרי זה הסדאן האולטימטיבית לנהג (!?) 

יחד עם זאת, ככול שהמשיך המבחן, ההתרשמות שלך והתובנות מהרכב, היו בדיוק מה שסדרה 3, ייצגה וממשיכה לייצג, סדאן מבית מותג פרימיום, שפונה בראש ובראשונה לנהג, לאיכויות הניהוג ולתחושות. 

יחידת הנעה חזקה, פלטפורמת הנעה אחורית נהדרת ועבודת מתלים משובחת - שם נמדדת סדרה 3.  

פונפוני פרימיום למיניהם אף פעם לא היו מנת חלקה, גם אם ברמות גימור הגבוהות ניתן לקבל חלק מהם. 

מי שרוצה (ויכול), יתכבד בסדרה 5 וצפונה. 

אם סוכני המכירות משווקים אותה אחרת, הם חוטאים למטרה. 

עיצוב זה עניין של טעם, אבל לטעמי, יחד עם הג׳וליה, היפים שבחבורה. 

הפרמיום האמיתי של סדרה 3, זה הניהוג שלה. 

• רעיון טוב! 1

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אגב, כשאתה מדבר על שיווק לא נכון אתה מתכוון לישראל, נכון?
הרי באירופה סדרה 3 היתה הצלחה כה כבירה משום התוספת הלא עצומה יחסית למחיר מונדאו\פאסאט
לא יודע איך זה היום אבל פעם הרוב היו בוחרים גרסאות בסיס כמו ה 2 ליטר דיזל ידנית, כנראה ללא רוב האבזור האופציונלי ולא מעט בחרו בסטיישן.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

מי קהל היעד של המכונית הזו? מה הערך המוסף שלה לעומת המתחרות? או אפילו מול מתחרות זולות יותר.
מרגיש לי שהיא לא פה ולא שם כרכב ששווה לשים עליו 300 -400 אלף שח.
אולי מי שממש רוצה משפחתית עם סמל BMW.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
לפני 8 שעות, LH79 כתב:

מי קהל היעד של המכונית הזו? מה הערך המוסף שלה לעומת המתחרות? או אפילו מול מתחרות זולות יותר.
מרגיש לי שהיא לא פה ולא שם כרכב ששווה לשים עליו 300 -400 אלף שח.
אולי מי שממש רוצה משפחתית עם סמל BMW.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

קהל היעד לאוטו הזה הוא בדיוק זה של המתחרים. ב.מ.וו הוא מותג מספיק נחשק בכדי להוות תחרות, גם מבלי שיהיו לו כל התכונות אותן מתאר הפותח, בהנתן שיש לו השאלה צריכה להיות מופנית דווקא למתחרים.

פורסם

השירות של מוסכי ב.מ.וו בישראל הוא ממש לא משהו. זה מתחיל מיחס גרוע בחלק מהמוסכים או פשוט חוסר מקצועיות. כאשר כל הרוכשים מתעניינים בדגם הפלאג-אין, שהוא הכי פחות כפי לנהיגה, אז כן, אין מה ליבואן להדגיש את הצד הדינמי שהוא כבר מזמן נמצא רק בדגמים עם חבילת M ספורט או דגמי M מלאים. 

פורסם

פבל, הרבה זמן לא נהניתי ככה לקרוא כתבה מתחום הרכב. ואני קורא הרבה מהן.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...