Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך: במוו סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שצריך כמה ימים במחיצתה של מכונית כזאת, כדי להעריך את התכונות שלה כשלם אחד,ברור שיש פשרות בכל 

אחת מהתכונות אבל זו פשוט מכונה שהיא גם נוחה, גם שקטה, גם מהירה וקצת מתנהגת וגם כמו שפבל הוסיף בסוף... ספורט אלגנט,

אין יותר טוב מזה לרשום עליה.  

היא פשוט "מוביל נוסעים" משובח שעושה את הרוב, מצוין.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי בעלים של מיאטה במשך 12 שנים מאושרות והייתי ממקימי מועדון הרודסטרים הישראלי שאף ניהלתי מספר שנים. כשחיפשתי רכב משפחתי, עקב צרכים משפחתיים שהשתנו, הייתי חייב למצוא מכונית מהנה לנהיגה. ניסיתי את סובארו ברז שאהבתי אך נפסלה לצערי עקב המושבים האחוריים, עברתי דרך גולף ג'יטיאיי חבילת פרפורמנס, שנפסלה עקב ההנעה הקדמית ואי-חווית נהיגה והלכתי לחפש אושר והנאה בב-מ-וו. ניסיתי את ה 125 ואת ה 220 ולא התלהבתי. נהגתי ב 330e והצהרתי "זהו זה!". מצאתי את האושר וההנאה בנהיגה שחיפשתי וכל השאר זה רק אקסטרה. במחיר שקניתי את דגם F30  שעלה על הכביש בפברואר 2019, יכולתי להנות גם בהבט זה.

מעולם לא חיפשתי "מותג". זה לא מעניין אותי. אני מחפש רק הנאה בנהיגה. לא הכרתי קודם לכן את המותג. הוא היה רחוק מאד מהשג ידי. אבל כל כך התלהבתי מגישת המותג להנאה מנהיגה במקום הראשון ואח"כ בטיחות, איכות, נוחות, עיצוב וחיסכון בדלק, שהחלטתי להקים את המועדון הרשמי של מכוניות ב-מ-וו בישראל. מועדון רשמי של היצרן ובתמיכת היבואן. מועדון אחות למועדון הרשמי של אופנועי ב-מ-וו בישראל.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בתאריך 11.6.2020 בשעה 14:35, mcshmupi כתב:

איך לדעתך זה בא לידי ביטוי?
האם היא מרגישה כבדה יותר מהמתחרות ה(לא היברידיות) הקלות יותר? 

אני חייב להגיד שאני לא ממש מבין את השאלה הראשונה. איך באה לידי ביטוי תחושה מסוימת של אנשים אחרים שעולה במבחני דרכים?

היא יותר כבדה מהמתחרות הלא היברידיות שלה, אבל חוץ מאאודי שמרגישות קלות יותר (אם זה כי הן באמת קלות יותר או לא, אני לא יודע), היא לא מרגישה "כבדה" במיוחד. גם מה זה בכלל אומר "מרגישה כבדה"? איטית? חלשה? משנה כיוון לאט? מוצקה? נוקשה? רכה? 

בתאריך 11.6.2020 בשעה 23:53, LH79 כתב:

מי קהל היעד של המכונית הזו? מה הערך המוסף שלה לעומת המתחרות? או אפילו מול מתחרות זולות יותר.

קהל היעד? אני מניח שפחות או יותר אותו קהל יעד של אלפא רומיאו - אנשים שרוצים מכונית יותר איכותית מהממוצע, ובעלת איכויות נהיגה שאין למתחרות שלה, אבל גם כאלה שלא מחפשים יוקרה משתפכת.

בתאריך 11.6.2020 בשעה 23:53, LH79 כתב:

מרגיש לי שהיא לא פה ולא שם

להיפך, היא גם פה וגם שם.

בתאריך 11.6.2020 בשעה 17:42, mcshmupi כתב:

אגב, כשאתה מדבר על שיווק לא נכון אתה מתכוון לישראל, נכון?

בעיקרון כן, אבל גם בחו"ל אני רואה שלא ממש נמנעים מלשים את הפרימיום קודם ואת איכויות הניהוג אחר כך.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 11.6.2020 בשעה 23:26, banji man כתב:

תמונה מדהימה. ישר לברושור הרישמי של BMW . c902909a4423efed6153c7e22a1031fd.jpg

ללקק את האצבעות....אני כל פעם נפעם מחדש מהתמונות....הקומפוזיציה, התאורה, הצבעוניות...חבל שאין מהדורה מודפסת לאתר...:)

פורסם
השירות של מוסכי ב.מ.וו בישראל הוא ממש לא משהו. זה מתחיל מיחס גרוע בחלק מהמוסכים או פשוט חוסר מקצועיות. כאשר כל הרוכשים מתעניינים בדגם הפלאג-אין, שהוא הכי פחות כפי לנהיגה, אז כן, אין מה ליבואן להדגיש את הצד הדינמי שהוא כבר מזמן נמצא רק בדגמים עם חבילת M ספורט או דגמי M מלאים. 

הרוכשים מתעניינים בדגם הפלאג-אין כי זה מה שיש כרגע, ולמרות ההתייקרות מהדגם הקודם בגלל המס שעלה זו עדיין חבילה משתלמת מאוד (להערכתי זה ישתנה דרסטית בינואר, ואז יגיע ה320 אני מניח).

כשאתה אומר הכי פחות כיפי לנהיגה בוא נשים דברים בפרופורציה. האם למשקל הנוסף של הבטריה יש מחיר דינמית בהשוואה לגרסאות הבנזין? כן, חד משמעית. האם זו ברמה כזו של דיל ברייקר? רחוק מכך. ואני חושב שמלבד אלפא ג׳וליה אין אף רכב בקבוצה הזו (נקודה, בלי קשר להיבריד או לא) ש330e לא יכולה לעשות לו בית ספר מבחינה זו (גם על הדור הקודם שלא לדבר עם הנוכחי).

פורסם (נערך)

במסלול ייבוא אישי/מקביל, 99% מדגמי סדרה 3 הם מדגם 330e - בשנתיים האחרונות. אני לא יודע כמה אצל היבואן, אבל אני מניח שהמספר קרוב ל-90% (בדגם היוצא ששווק במקביל לדגמי הבנזין)?. זה אומר משהו על כמה נושא ההתנהגות חשוב לרוכשים. זה בסדר גמור דרך אגב, יופי של רכב פרימיום ומבין ההיצע במחיר מקביל, הוא בהחלט מרגיש הכי דינמי אבל אני די בטוח שהמחיר והאבזור ולא הנושא הדינמי הם אלו שגרמו לרוכשים לרכוש סדרה 3פלאג-אין במקום C קלאס פלאג-אין, לדוגמה. 

אבל אני דוגמה רעה לנושא זה, אני משפר, מחליף, מעדכן ומתעסק ברכבים שלי, בכדי לדייק אותם למה שאני אוהב (בהתאם לתקציב כמובן) כך שאני ממש לא מדד. אבל בוא, M340i (בלי xDrive) תעשה לך ולי הרבה יותר שמח בלב, לא? 😃

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

בדרך כלל לא מגיב כי אין לי מידע לתרום, אבל הפעם שיר הלל אישי לסדרה 3.

לפני 20 שנה בארץ אמריקע הרחוקה רכשתי, ולא ממש התכוונתי,  325i אוטומטית E36 משנת ייצור 1997.
מיד עם ההתנעה שמעתי את המנוע והתאהבתי, ואחרי נסיעה מבחן קצרה לא רציתי לצאת מאוטו.

קיבל טיפול יישור קו, קניתי לו מתנה סנדלי מישלין איכותיים והיידה לכביש. האוטו נסע מדוייק ומהודק, ונסך בטחון בכל מיני כבישים והתמודד עם עיקולים ופניות במהירויות שלא היו מביישת רכבים שייעודם המוצהר הוא ספורטיבי יותר.

הרכב,היה לגמרי ׳סטוק׳, מקורי שרכשתי מסבא חביב שתחזק אותו באדיקות. טיפולים עלו מעט יותר מהממוצע (במונחי חו״לֹ), במיוחד בלמים וצלחות שעלו פי שלוש ממכוניות מקבילות יפניות ודומותיהן. מאידך גם קיבלת ברקסים שמרגישים ובהתאם ולתחושתי, שווים פי שלושה.

למעט מערכת מיזוג שהתפגרה טרם עת והייתה יקרה לתיקון ובלאי טבעי, עם תחזוקה פולנית היה אמין.

האוטו נועד ל גם וגם. הסעת 4-5 נוסעים בנוחות יחסית וגם יש אפשרות לצאת איתו לקרב ולתקוף עיקולים והוא עושה את שניהם מצויין. זאב בעור כבש קלאסי.

שישה צילינדרים בטור, 2.5 ליטר והמנוע נוהם עליך/אליך/כלפיך ואתה יודע שתגיע לאן שצריך בעונג ומהר.
צבר אצלי 240 אלף קילומטר, רובם ככולם בהנאה צרופה.
מעולם לא היה ברשותי רכב יותר משנה, עם ה325i  ביליתי 5 שנים.

חדוות נהיגה אמיתית.

• אהבתי 5

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם (נערך)

יש לי שאלה לגבי התמחור.

לפחות על הנייר (אתרי האינטרנט)

ביבוא אישי מקבלים את הרכב מאובזר היטב אפילו עם מערכת השמע של הרמן/ בסך של כ 250א'

באתר היבואן הרשמי הגרסה הכי עירומה והיא עירומה מתחילה מ 295א'.

בלי לדבר על הגרסאות המאובזרות באתר היבואן שמגיעים ל 375א'

למה שמישהו יעדיף לקנות מהיבואן הרשמי? מה הקאצ'? מדובר בהפרש עצום.

או שההנחות בדלק מוטורוס לבמוו הן גם עצומות?

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם
לפני 1 שעה, Dudi2 כתב:

בדרך כלל לא מגיב כי אין לי מידע לתרום, אבל הפעם שיר הלל אישי לסדרה 3.

אם ככה נראות התגובות שלך, הייתי שמח שתגיב גם כשאין לך מה לתרום. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 דקות, Ameer.86 כתב:

יש לי שאלה לגבי התמחור.

ביבוא אישי מקבלים את הרכב מאובזר היטב אפילו עם מערכת השמע של הרמן/ בסך של כ 250א'

ההנחות על ה330e כרגע רחוקות מעצומות, והם די קשוחים בעניין.

הקאצ׳ היחידי לגבי יבוא אישי הוא שנתיים אחריות במקום שלוש. איפה אגב ראית 250 אלף עבור גרסה מאובזרת ביבוא אישי? דווקא עם הדגם הנוכחי לא ראיתי כלכך אבל אשמח לשמוע.

פורסם
לפני 44 דקות, Ameer.86 כתב:

יש לי שאלה לגבי התמחור.

כמו שאמר Robertf: איפה?
כדי לא לצאת טומטום מוחלט, נכנסתי לאתר של דלק מוטורס ארה"ב, ו-330e שם מתחילה בכ-45 אלף דולר. שלפי כלל האצבע מול הרוח הידוע, יוצא כ-450 אלף שקל עד הבית. 

כדי לא לצאת טומטום בכלל, כתבתי בגוגל "יבוא אישי רכב" ונכנסתי ללינק הראשון. אחרי שניווטתי דרך מבוך ה"תשאיר פרטים ולעולם לא נפסיק לרדוף אחריך" מצאתי את המחירים של ה-330e, שהם - לא במפתיע, זהים לחלוטין לאלו של דלק (ספורט ב-295, אקסקלוסיב ו-M ספורט ב-330, סופריור ו-M שאדו ב-375).

פורסם (נערך)

היה מבצע של 0 קמ בקארקוסט לבמוו 330E החדשה ב 252א'.

ניתן להכנס אליו ולראות שבמבצע נגמר.

אני מכיר מ"מגרש" מכובד ועובד רק עם רכבי יוקרה שמציע את הרכב ב 250א' ביבוא אישי (יש לו כמה רכבים לבן ושחור במלאי במגרש)

וזו התוצאה הראשונה שלי בגוגל

https://mnmd.co.il/יבוא-במוו-330e/

עוד תוצאה

http://s-m-c.co.il/רכבים/יבוא-אישי-במוו/

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

אני ממש לא רוצה לחרוג מגבולות הטעם הטוב, ואני לא מדבר ספציפית על החברה אליה קישרת, אבל המחיר הנמוך מאוד יחד עם זה שלא כתוב שמדובר ברכב חדש מעלה לי חשד (לא מבוסס ולא עובדתי, ובכלל אני לא מכיר אותם או אף חברת יבוא אישי אחרת ואני בכלל לא יודע כלום) שמדובר ברכב משומש עם קילומטראז' נמוך, בדומה ללא מעט פרסומים שראיתי. לא שזה מקטין מכמה שזה בנ***ה של דיל, אבל זה יכול (בעירבון מוגבל, ט.ל.ח, המציג אינו רופא) אולי להסביר את הפער במחירים. 

פורסם
היה מבצע של 0 קמ בקארקוסט לבמוו 330E החדשה ב 252א'. ניתן להכנס אליו ולראות שבמבצע נגמר.

קארקוסט פרסמו את הדגם הקודם עם תמונות של הדגם החדש.
  • תוכן חדש...