Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע עם רכבים נטושים?.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את הקטע שבו אנשים נוטשים את הרכבים בצד המדרכה וזהו...

ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי משהו שקשור למה שמעניין אותי.

א. למה לכל הרוחות נוטשים רכבים?, מה יוצא מזה?.

ב. מי מפנה את הרכב, עירייה או קבלן של עירייה?.

ג. במידה ועירייה מפנה את הרכב, האם היא מוכרת אותו למחזור או מישהי, 200 שקל?.

אני מסתכל רכבים שנמצאים ברחוב מלא זמן ואף אחד לא נוגע בהם.

וניתן לראות שהרכב נמצא זמן רב, כמות הלכלוך, מדבקת טסט ישנה, לחץ אוויר בצמיגים, קורי עכבישים...

היה לי סובארו אימפרזה 1992 משופרת לגרוטארלי, אבל לא היה רישוי.

ישר אחרי שבועיים עירייה התקשרה, תזיז את הרכב.

ממש מוזר בעיני.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

העירייה לא מפנה אותם, היא נותנת עליהם דוחות. אם הרכב שם הרבה זמן כנראה שלא ראו או שאף אחד לא התלונן.

וגם לזה יש פרצות, אסור לרכב להישאר באותו המקום, אז דוחפים אותו אל מעבר לכביש לטובת שבועיים שקט. כאילו יש עודף חניות בערים.
העניין ברכבים האלה פשוט, לנטוש אותם יותר קל מלתקן אותם ובטח מלמכור אותם.

כשהייתה תכנית הגריטה נפטרו מהרבה רכבים כאלה, אבל עכשיו אין וזו הסיבה שהבעיה הזו חוזרת על עצמה. צריך להחזיר את הגריטה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

המוקדנית מהעירייה התקשרה אלי להזיז את הרכב, בגלל שאין לו רישוי.

אז ניסיתי להסביר שזה רכב מיוחד, יהיה רישוי, הוא לא נטוש והוא מיועד לשימוש.

המוקדנית אמרה לי, תזיז רחוב ותדאג כל שבועיים להזיז אותו.

בנוגע לדוחות, אלא אם זה כחול לבן, לא יצא לי לראות דוחות.

הראשון שמגיע זה ההוא עם המדבקה של קונה רכבים לפירוק (הוא נמצא בכל הארץ, בחיי).

אחרי זמן מה, הרבה זמן, אתה רואה מדבקה תהובה שך העירייה ואז אחרי זמן הרכב מפןנה.

פעם ראיתי רכב נטוש, אפילו ללא מספר רישוי, התקשרתי לעירייה ואמרתי שזה צסוכן ללא רישוי יען ביטחוני ואז לקחו אותו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אינני מבין אותם מדוע שלא ימכרו לפירוק ויקבלו בין 300 ל 800 ש"ח?

עד היום שכן שלי תופס חניה מכובדת כי מתעצל להזיז את הגרוטאה

אבל אין עם מי לדבר חבל!

אם כי ראיתי אחד שמסתובב ומחפש כאלו רכבים ומדביק עליהם שלט "קונה רכבים לפירוק"..

משתדל לעזור

פורסם
לפני 13 דקות, ariel000 כתב:

המוקדנית אמרה לי, תזיז רחוב ותדאג כל שבועיים להזיז אותו.

זו בעיה בפני עצמה, היא לא מבינה כנראה באיזה מטרד מדובר.

רציתי להמשיך לחפור אבל נזכרתי בכתבה מעולה בנושא שקראתי בעבר, כך שאין ממש צורך. יש כאן תשובות לכל השאלות שלך.

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3757983

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

יש בחיפה ברחוב התשבי מאזדה 3 הצ'בק ספיריט צורה 2015+- תקועה באותו מקום ומפריעה לתנועה בכביש כבר כמעט שנה אם לא יותר, הרכב עולה באבק והבעלים לא מזיז אותו,

אפילו הרכב כבר בלי טסט חצי שנה, בדקתי במאגר הרכבים המשומשים.

כך שכאן מדובר ברכב לא ישן, ונראה דווקא שמור, אך לך תבין מה קורה כאן, אני רק מקווה שהבעלים במצב טוב, אם הוא קיים בכלל.

פורסם

נטושות יש באיזור שלי,
באחת השדות בחבל עדולם ננטשה אקסנט 2008 חיצונית במצב מצויין, הורידו לה את המספרים עומדת בצד השדה כבר חודש וחצי ולאט לאט יש נזקים שברו חלונות התחילו לשבור פלסטיקה פנימית וכו'
כמה קלומטרים משם עומדת מגאן 2008 כנ"ל (היא כבר לאחר ונדליזים נרחב אבל ננטשה במצב מצויין חיצונית).....

לםני כן הייתה גם באזור קרוז אחת....

במסגרת רכיבות האופניים אני מגלה אותם.

פורסם
לפני 23 שעות, Adani כתב:

העירייה לא מפנה אותם, היא נותנת עליהם דוחות.

עירית תל אביב מפנה גם מפנה מכוניות, מנסיון אישי.

פורסם
לפני 14 שעות, llaavvii כתב:

נטושות יש באיזור שלי,
באחת השדות בחבל עדולם ננטשה אקסנט 2008 חיצונית במצב מצויין, הורידו לה את המספרים עומדת בצד השדה כבר חודש וחצי ולאט לאט יש נזקים שברו חלונות התחילו לשבור פלסטיקה פנימית וכו'
כמה קלומטרים משם עומדת מגאן 2008 כנ"ל (היא כבר לאחר ונדליזים נרחב אבל ננטשה במצב מצויין חיצונית).....

לםני כן הייתה גם באזור קרוז אחת....

במסגרת רכיבות האופניים אני מגלה אותם.

פשוט הזוי בעיניי שילדים ( יש לי תחושה חזקה לגבי זה שזה ילדים) מחליטים שהם יכולים להרוס מכונית עומדת. מה זה הדבר הזה

פורסם (נערך)

לא הטריד אותי מספיק כדי לפתוח דיון אבל אני נתקל בזה מלא.

בחניית הרחוב של הבניין חונה רכב שמשמש שכן כמחסן.

אחד השכנים כנראה התלונן אז הגיעו מהעירייה להדביק לו מדבקה שהרכב הולך להיות מפונה. השכן היה מופתע ולא הבין למה עושים לו ככה, אבל יחד עם זאת הבין שהוא פשוט יזיז את הרכב לריבוע חניה אחר ואז זה כשר.

בחניה בעבודה גם יש רכב נטוש כבר המון זמן, אני חונה לידו כדי שלא יפתחו דלת על האוטו שלי אבל עכשיו סדרו שם חניה מקורה במקום אחר אז אחנה שם.

הכי הכי אבל זה השכן בחניון התת קרקעי של הבניין שחונה לידי. גם הוא מחזיק שם גורטאה שלא זזה שנים. הקטע שבמקרה הזה הוא יכל בכיף להשכיר את החניה בלפחות 100 שקלים לחודש אולי יותר לאחד השכנים, לך תבין אנשים...

כמובן יש עוד מלא דוגמאות שנתקלתי אבל אלו היומיומיות שלי

עריכה אחרונה על ידי yossi_s1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהם חושבים ש300 שקל לברזל זה לפראיירים ותכף יגיע קונה שיתן להם כמ אלפים. רק שזה בחיים לא קורה.
או שניסו למכור את האוטו אז העמידו אותו ברחוב, האוטו לא נמכר ובינתיים הם קנו רכב אחר שתופס את החניה שלהם ואין להם כח להתעסק ברכב הישן אז פשוט מתעלמים מקיומו.
יש גם את אלה ששמים את הרכב בחניה הפרטית "כי זה אחלה רכב רק צריך לעשות לו טסט וזהו, חבל למכור, אולי הילד יצטרך וזה..." ובינתיים הילד נוסע על אופניים חשמליות שעולות בערך כמו החובות שהרכב צבר + המחיר שלו.
גם אנשים שמחזיקים רכב נוסף לחלקים בחניה ציבורית. יש פה באזור בניין עם 2 מיצובישי L300 שחונות מולו ורואים שאחת היא לחלקים כי חסרים בה חלקים. איך השכנים שלו לא מתחרפנים, נשגב מבינתי. באזור הזה סיוט למצוא חניה ברחוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני די הרבה שנים היתה איזה רובר 216 שתפסה משך יותר משנה את 2 החניות הקרובות ביותר לבניין. כאשר העיריה התעשתה מישהו העביר את הרכב לצד השני של הבניין. אבל זה היה רחוב ללא מוצא והרכב הועמד במקום בו משאיות האשפה נהגו להסתובב. תוך שבוע אחת המשאיות הפכה את הרכב לאשפה.

וגם בחיפה, באיזור המוסכים ברח' תל אביב, יש מגרש חניה שמשמש את באי בית הספר והמרפאה הסמוכים. וגם איזה סוחר רכב חסר מגרש שמאחסן בו את הגרוטאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אצלנו, בחנייה משותפת של הבניין (לכ"א יש מקום או שניים קבועים משלו, אבל אין רישום בטאבו),

העמיד אחד השכנים כשבא לגור פה (לפני כ-3-4 שנים) יונאי גטס, בחנייה שלו. פשוט עומדת מאז ולא נוסעת.

את החלון האחורי מישהו כבר שבר.

כשעשו אספלט חדש בחנייה, התפלאתי שהצליח להזיז את הרכב (בנסיעה) ואח"כ החזיר אותו שוב לעמוד.

לא מבין את זה (והרכב העיקרי שלו - עומד בחוץ ברחוב !)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 16 שעות, Arteko כתב:

פשוט הזוי בעיניי שילדים ( יש לי תחושה חזקה לגבי זה שזה ילדים) מחליטים שהם יכולים להרוס מכונית עומדת. מה זה הדבר הזה

יתכן שאלו בני מיעוטים שרוצים חלקים חלון או הגה או חתיכות דשבורד וכדומה

משתדל לעזור

• תוכן חדש...