רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,576 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתמול בלילה נסעתי מגוש עציון למרכז, בכביש שבין האזור של הצלחות לווין ושמוביל לאזור תעשיה של בית שמש ,לכאורה כביש מהיר שאפשר לנסוע בו 90 הייתה מדרגה לאורך כל הכביש. ראיתי אותה בשניה האחרונה והמהירות הייתה 75.האוטו ממש התרסק על המדרגה והיה רעש חזק, מאותו מקרה כשההגה במרכז יש רעש שעושה רכב שנוסע בכביש שלא סלול טוב(ואז כשהכביש סלול טוב פתאום מרגישים בהבדל) כשככול שאני מטה את ההגה יותר שמאלה הרגש מתגבר- לא מדובר על רעש בעוצמה בלתי נסבלת אבל הרעש מוחשי. כיום בבוקר לא נראה שיש איבוד אוויר או פגיעה בגאנט(רגיל). איך אני יכול לתבוע את התיקון ממי שסלל את הכביש?יש למישהו עצה איך מתקדמים מפה?
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אחרי מתיחת פנים קלה, נוחתת הסופר-מיני הדרום קוריאנית בישראל ומוסיפה להיצע מנוע 1.2 ל' חסכוני ותיבה ידנית. המחירים, החל מ-75 אלף שקלים. לכתבה המלאה לרשימת הרכבים החדשים הזולים בישראל (עד 80 אלף)
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
בירור בעלים קודמים ברכב ישן
מאת Guest botzek1- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעת קניית רכב משומש שעברו אינו רשום ברישיון- איך אפשר לבדוק אם היה השכרה או ליסינג בעבר חוץ מלהגיע פיזית למשרד הרישוי?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף את הפלסטיק והגומי של הלחצנים בשלט המצורף (מכיוון שהשיניים שמחברות בין החלק הקדמי והאחורי נשברו) מאיפה אפשר להזמין את הפלסטיק הזה ? (עדיפות לאיביי כמובן) מתנצל מראש על איכות הצילום המזעזעת
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
זמן רב התלבטתי אם לנקוב בשמה של החברה ש"עשתה לי חום בגוף" אתמול. היה ברור לי שבמקרה האחרון לא החברה הייתה אשמה אלא נציג שלה. רבים יגידו שזה הינו הך, אבל תאונות קורות ואני יודע לסלוח. ברכבי ליסינג אני מתגלגל כ-3 שנים, מתוכן חצי שנה בחב' אחרת ושאר הזמן עם הנוכחית. חשבתי מעט על כל מה שקרה לאורך התקופה והגעתי למסקנה שיותר מידיי אי-נעימויות קרו והם לא הרוויחו את הזכות לקבל הגנה ממני. מצד שני אין האמור מהווה המלצה שלילית ואינני חושב שצריך להתרחק מהחברה. כל שברצוני לעשות הוא לשחרר קצת לחץ שהצטבר. כולנו שמענו על חוקי מרפי, ואם יש מקום שבו הוא מתממש הכי הרבה אז זה בתחום הטכנולוגיות. מי מאיתנו לא נתקל בתקלה כלשהי שנעלמת תמיד כשמגיע הטכנאי? -הפעם ההיפך קרה. הסופרב הכה אה…
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היו שמועות לפני כמה זמן שההם מתכננים לסגור את מייבך,זה קרה או לא בסוף? תודה
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- 1 תגובות
- 9 אלף צפיות
שלום, ברישיון הרכב הקיים אצלי רשום בעלות קודמת "החכר", אך כעת קיבלתי טופס לחידוש שבו רשום בעלות קודמת: "השכרה/החכר". מה המשמעות של זה? האם עלי לפעול כדי לבטל את רישום ה"שכרה" מהרישיון? תודה מראש לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
שלום לכל חברי הפורום, נרשמתי במיוחד לצורך הודעה זו, בתקווה להיות חבר פעיל ונחמד. רכשתי בשעה טובה רנו פלואנס, 1,500 דיזל אוטומט, מדגם פריוויליג' (המפואר) הכולל סאנרוף ואבזור נחמד יחסית. התרשמות כללית לאחר 4 ימי נהיגה על הרכב: 1. הרכב נוח מאוד ומפנק, הן מבחינת רכות המושבים והן מבחינת רכות המתלים שמייצרים נסיעה נעימה ביותר. 2. הגיר (הרובוטי) עושה את העבודה טוב, בעיקר במהירות של מעל 30-40, אבל לא סגור על עצמו במהיריות נמוכות, בעיקר בעליות בתוך העיר או בפקקים, כשההחלפה מתמהמהת. גם בירידות במהירות נמוכה, ההילוך השני לא משתחרר ולא מעביר לשלישי - והרכב נבלם מעבר למצופה. 3. הנסיעה מחוץ לעיר נוחה בהרבה. חציתי אתמול את כביש 6 לאורכו הלוך ושוב (בסיוע קרוז-קונטרול מ…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
יבוא רכב חדש
מאת kobybm4- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במידה ואני רוצה לקנות רכב שעולה 25000$ מארה"ב לארץ כמה אני אמור להוסיף על ביטוחים,מיסים , מכס וכו'? והאם רק דרך חברה אפשי או גם באופן עצמאי?
הודעה אחרונה מאת vini5, -
- 6 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
אני כרגע בזמן הצבא ורוצה להוציא רישיון-בטופס ירוק צריך להחתים את רופא המשפחה או רופא יחידה אבל בגלל שאני בצבא אין לי רופא משפחה ובבסיס אין לי גם רופא יחידה(הבסיס צמוד לחר"פ ובגלל זה אין רופא בבסיס הזה) עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לקבוע תור לרופא שם ושהוא יחתום לי למרות שהוא לא רופא יחידה? וראיתי שגם צריך אישור מקצין העיר האם זה בנוסף לאישור מהרופא? או שמחליף אותו? והאם במשרד הרישוי מכבדים אותו? אשמח שיעשו לי קצת סדר בבלגאן. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת adirnasri, -
שלום לחברי הפורום המכובדים. אני גר בירושלים, ותמיד התשובה לשאלה שבכותרת היתה ברורה לי: מזה שנים לתל אביב אני נוסע דרך צובה ואשתאול, לבאר שבע דרך צומת נס הרים, צור הדסה, בית גוברין ומתחבר לכביש 6 דרום במחלף קרית גת. לצפון, במידת האפשר, אני נוסע דרך כביש הבקעה. הכבישים הראשיים (1 ודומיו) עמוסים הרבה מעבר לקיבולת שלהם, משעממים, מלאים פקקים, נהגי ליסינג שחונים להנאתם בנתיב השמאלי, לא שומרים מרחק, משטרע ומה לא. אתם מכירים. בכבישים הצדדיים, לעומת זאת, ניתן להיהנות מנוף יפה, תקיפת פיתולים, להיהנות מהחלפת הילוכים ובאופן הכללי הנסיעה נעימה הרבה יותר - אם כי דורשת יותר ריכוז ולא מתאימה לכל נהג. לעיתים נתקעים מאחורי רכב כבד לאורך זמן ללא אפשרות לעקוף, אבל זה נסבל בעיני. …
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 887 צפיות
יונדאי i30 לקח לה המון זמן עד שראינו אותה באולם תצוגה מאז שכבר הושקה באירופה כך גם הקיה סיד שכבר מסתובבת בחו"ל סובארו אימפרזה החדשה שאמורה להיות חבל הצלה של סובארו לא מגיעה עדיין וקיה אופטימה כנ"ל לקח המון זמן , מאזדה 3 סקי אקטיב כבר משווקת כמה חודשים טובים בארה"ב ואצלנו רק בשנה הבאה , אוקי מלאי שצריך לסגור , אבל זה נראה שליבואנים שלנו לוקח יותר זמן מהרגיל מאז שאוטו משווק מחו"ל עד שמגיע אלינו .
הודעה אחרונה מאת Fixesss, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
תקשיבו, לא משנה כמה שטיפות אעשה יש לכלוך קבוע מבפנים או מבחוץ שמאוד רואים את זה, זה כמו לכלוך לבן וכל מיני "שטויות", זה פשוט מפריע בסיטואציות מסויימות בנהיגה, (לא יותר מדי אבל זה בולט). יש איזה דרך לדעת אם זה שריטות או לכלוך?
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם, השכרתי רכב לשבוע שאני באילת (מגיע בטיסה) ומלבד בקטע המאוד מבאס שלא ניתן להחזיר ביום שבת, גם חוייבתי במע"מ - ותהיתי - האם מכיון שבעצם הזמנתי את ההזמנה בסניף באילת, וההשכרה היא באילת וכו', האם אני אמור לשלם מע"מ ? (סכום נכבד..) מה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
הערות: הנתונים הגולמיים נלקחו מאתר משרד התחבורה ועובדו על ידי. הנתונים מ-1 ינואר 2012 עד 2 אוגוסט 2012. סה"כ 128342 מכוניות. כנראה מופיעות ברשימה גם מכוניות שהיבואנים הביאו לצורכי תקינה. (יכול להיות שלא נמכרו). ט.ל.ח. שימו לב: היו תקלות בקובץ הנתונים של משרד התחבורה, לכן לא פרסמתי את הנתונים בחודשים האחרונים. אני מקווה שאין יותר תקלות והנתונים נכונים.
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי את הרכב שבכותרת ואני רוצה להזמין לו תאורת לד לבנה לפנים הרכב. ניסיתי לקחת מברג שטוח ולמשוך החוצה את בית המנורה (כלומר לפרק את כל הבית מהגג)אבל זה לא הולך כל כך בקלות ואני מפחד לשבור.. מה השיטה להוציא את המנורה הזו החוצה בכדי לבדוק איזו מנורה אני צריך לקנות..וכמובן צריך לפרק בכדי לשים את החדשה.. תודה רן
הודעה אחרונה מאת ran1809, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
תראו איך מוכרים לנו לוקשים: http://autos.yahoo.com/news/the-rise-of-the-fake-engine-roar.html
הודעה אחרונה מאת IBIZA FR, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 970 צפיות
שלום חברים, אני מבקר כאן מפורום האופנועים השכן פול גז. רכשנו דייהטסו סיריון 2009 לאישה, ואני מעוניין לטפל ברכב בעצמי (אני עושה זאת זמן רב באופנוע). מישהו מכיר פורומים/אתרים/מדריכים בארץ או בעולם שעוסקים ספציפית בתחום הטכני של דייהטסו סיריון? תודה, אלון
הודעה אחרונה מאת shahar, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מנהלי השיווק של אופל יצאו בקונספט נחמד מאוד- אופל קורסה YOU. הרכב הראשון שניתן להטביע עליו את שם הבעלים. לינק מצורף עם מנוע גרפי להמחשה: http://www.shlomo.co.il/minisite/opel/corsa/you/default.asp?ToolID=2930291 לדעתי אכן רעיון מקורי- רק חבל שבזמן מכירת הרכב יהיה צריך לחפש קונה בעל אותו שם פרטי כמו זה של המוכר !
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בזמן שהמדינה משקיעה הון עתק במצלמות לאכיפת מהירות הנהיגה, מגלים נתונים עדכניים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה: מהירות מעל המותר בחוק הייתה אחראית רק לחצי אחוז מכלל תאונות הדרכים שאירעו ב-2011 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4265613,00.html
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
-
- 1 תגובות
- 565 צפיות
בשנים האחרונות המדינה למדה שזו שיטה טובה להעמיד מצלמות במקומות שיעשו יותר כסף בכבישים שקל לעשות עבירת מהירות מאשר למנוע תאונות ולשים את אותם מצלמות בכבישים מסוכנים . בקיצור מחלבה של כסף השאלות שלי הם כאלה: זה נכון שיש למשטרת התנועה חובה להביא דוחות כל משמרת ומי שלא מביא הוא לא יכול להיות במשטרת התנועה ואם הוא מביא מעל המכס הוא מקבל בונוס ? מי מחליט במשטרת התנועה לעשות מארבים כמו שהיו בסרטון עם המילואימנקים שלקחו שמאלה בכניסה לבסיס או כמו המארבים האדיוטים בקיבוץ גלויות בת"א ? מי מחליט איפה שמים מצלמות מהירות? במידה וזה איזה פקיד והמצלמה שהוא המליץ על מיקום שלה עובדת אש אז הוא מקבל בונוס או קידום ? יש אנשים שמסיירים בכבישים ו…
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, כבר כמה זמן שאני מחפש השוואת נתונים בין האיביזות של פעם (מנועי 1.8t) לחדשות עם מנועי הtsi. הסיבה: יש לי איביזה מהדור הישן ואני חושש שמתישהו אצטרך לשדרג לחדשה יותר. בלי נתונים קונקרטיים המעבר ממנוע 1.8 ל1.4 מאוד קשה לי פסיכולוגית. ולכן, אחרי חודשים של חיפושים באינטרנט ללא הועיל, פניתי לסיאט (בגרמניה) בבקשה לקבל מהם את הנתונים הרשמיים. ההשוואה היא בין קופרה 2008 (האחרונה מהזן) לבין הקופרה החדשה (חלק מהנתונים עוגלו בגלל חוסר היכולת להתמודד עם הדייקנות הגרמנת הטיפה מוגזמת): ישנה / חדשה מידות אורך: 395.5 ס״מ / 406.5 ס״מ רוחב: 170 ס״מ / 169.5 ס״מ גובה: 144 ס״מ / 142 ס״מ משקל: 1177 ק״ג / 1172 ק״ג מיכל דלק: 45 ליטר בשניהם נתוני מנוע Cap…
הודעה אחרונה מאת Don't Shoot, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צהריים טובים. לאחר בדיקה ארוכה של רכבים להשכרה נשארו לי שתי אפשרויות. יונדאי גטס ידנית בעלת מנוע 1.4, או שברולט ספארק ידנית מנוע 1.2. הנסיעה היא מירושלים לצפון דרך כביש הבקעה ואנחנו 4 אנשים. מצד אחד החיסכון בדלק שהשברולט מציעה מאד מגרה השאלה אם היא תשרוד את הנסיעה. לעומת זאת היונדאי מציעה יותר מרחב פנים לציוד. אשמח לעזרה ממי שנפגש קצת יותר עם המכוניות האלה. דניאל.
הודעה אחרונה מאת mayor, -
-
- 39 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום חברים , לפני פירוט המקרה רק אציין שביצעתי חיפושים שונים הקשורים בנושא אך לא מצאתי תשובה אבסולוטית למקרה . (שירשורים בנושא קבלת הסטוריית טיפולים לפני קנייה וכו' ) לפני כשבועיים רכשתי רכב מאוטודיל , במהלך ההתרשמות מהרכב וסגירת העסקה, העלתי את הבעייתיות במנועים בדגם רכב מסוג זה (חלקכם יכולים לשאר באיזה מנוע מדובר). בתחילה, הסוכן לא הכיר כלל בבעיות אלו ... .לאחר שיחת טלפון (שבוצעה במקום,על ספיקר,טלפונית) עם בעל מקצוע במוסכי צ'מפיון, הבין כי יש בשר בדברים ....הלך ודרש אחריות נוספת מאחד המנהלים במקום .... הוצעה לי אחריות נוספת של 6 חודשים על מנוע. *במהלך כל הרכישה דרשתי היסטוריית טיפולים... בהתבסס על מה שכבר נאמר כאן בשירשורים השונים, הועלתה הטענה שאי א…
הודעה אחרונה מאת FEZH, -
כמו עוד הרבה אנשים שאוהבים את הרכב שלהם נקי, מצוחצח, חף ממדבקות וקשקושים, גם אני כזה. ובכלל כשמדובר ברכבים שאינם שגרתיים ההקפדה על מראה הרכב גוברת על הכל. אך יחד עם זאת, חלקנו בעלי עסקים, ומיתוג על רכבי החברה היום זה טרנד חכם ויעיל- פרסום בחינם! משיג את המטרה של הגברת המודעות לעסק שלך, ללוגו שלו, וכו'. כל זה נאמר על רכבי העובדים או רכבי הובלה כאלו או אחרים, אך כשמדובר ברכב של הבעלים, או כפי שחלק מהאנשים אוהבים לכנות רכב מנכ"ל, רק לעיתים רחוקות רואים את הלוגו של העסק על הרכב, ולו בגרסה מזערית של 15*15. יחד עם זאת, לאחרונה אני מתלבט עם עצמי, להדביק או לא להדביק? אם הרכב מושך את העין ובולט על הכביש, אז אנשים יראו את הלוגו שלך וירוצו לגוגל לבדוק מי אתה ומה אתה…
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 1 תגובות
- 656 צפיות
במפרט רכב משפחתי קומפקטי רשום 195/65R15. מה היתרונות והחיסרונות של הגדלים האלה? הבנתי שאם הצמיג רחב יותר, אז הרכב יציב יותר. האם רוחב של 205 עדיף יותר? או שדווקא ל-195 יש יתרון במשהו? לגבי החישוקים - הם מגנזיום, אבל הבנתי שגודלם יחסית קטן לאחרים. מה היתרונות והחיסרונות במקרה הזה? או שפה זה רק עניין של יופי?
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
דובר רבות על המבצע לסיאט לאון 1.8 TSI עם DSG במחיר אטרקטיבי של 119,900. וכן ידוע שעוד כשנה ואולי פחות תגיע לאון חדשה Mk3. האבזור בהחלט נדיב וכולל בין השאר חישוקי סגסוגת 16, XDS, בקרת שיוט , שליטה מההגה על השמע, בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת. עכשיו סיאט מציעה , בנוסף לדגם ה STYLE שפורט לעיל דגם מאובזר יותר COPA. לדעתי התמורה הטובה הופכת ממש אטרקטיבית בדגם ה COPA. תמורת תוספת די זניחה של עוד 5K (סה"כ 124,900 - כמו משפחתית רגילה 1.6 בנאלית) מקבלים את כל האבזור הקודם ובנוסף : * פנסי BI-XENON קדמיים עם AFS. *פנסי לד אחוריים. * בלותות' מקורי. *ריפודי COPA מיוחדים. * חיישן גשם. * מראה נגד סינוור. * חיישני חנייה אחוריים מקורי…
הודעה אחרונה מאת Rinor81, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז מועד הרישוי והטסט השנתי מתקרב לו, ובהתאם לכל ההתרגשות הגדולה סביב האירוע המשמח, וכל התכנונים שכרוכים בו, במקרה הסתכלתי על המחיר שמדינת ישראל היקרה (תרתי משמע) מבקשת (דורשת) לשלם השנה עבור הרכב. רכב קבוצה 2, מרכב סטיישן, 2 כריות אויר. על פניו לא משהו מיוחד. במקרה כרגע הנחתי מולי 4 רשיונות רכב שיש בידי שלו, אחד ליד השני והנה התוצאות: שנת 2009 - נדרש סכום של 1049 ש"ח (מבעלים קודמים של הרכב) שנת 2010 - נדרש סכום של 1090 ש"ח (זה כבר ממני, עליה של 41 ש"ח) שנת 2011 - נדרש סכום של 988 ש"ח (ירידה של 102 ש"ח) שנת 2012 - נדרש סכום של 1003 ש"ח (עליה של 15 ש"ח) לפי מה לכל הרוחות והשדים נקבע מחיר אגרת הרכב? מה כבר משתנה כל כך ברכב שמשחקים איתי בעליות וירידות ככה? מה…
הודעה אחרונה מאת lirony79, -
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
היי אני מתלבט ומתלבט בנוגע לנושא... אולי תוכלו לעזור לי קצת. ברשותי סיאט איביזה, שנת 2003, ידנית, 1.4 100 כ"ס (בימים יותר יפים שלה). על פניו, התמונה ורודה: יד שלישית סה"כ, 118,000 ק"מ, ה-כ-ל עובד (אלא אם מרפי דואג לזה ממש עכשיו בחניה...). אין תאונות (חוץ משפשופי חניה מעצבנים... ר"ג בכל זאת ) המכונית מטופלת אצל "רון" ולפני כן טופלה אצל חבר שעבד בצ'מפיון (הוא טיפל בה מחוץ לשעות העבודה ולא במסגרת המוסך). לא סיאט איביזה שעברה התעללות של ילדים כרכב ראשון. המכונית כבר 5 שנים אצלנו במשפחה. מלבד צבע קצת מתקלף בגג, באמת בונבון. מצד שני, לאחרונה התחילו מקרים הגיוניים של בלאי טבעי לרכב בן 10: רדיאטור שנזל מעט, גומיות כאלה ואחרות שהתבלו, מנורה שנדלקה (…
הודעה אחרונה מאת T-SPARK, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 987 צפיות
מידות 175 65 R 14 לרנו קליאו B האם מומלץ ומניב נסיעה רכה ? מופיע 82 T - האם זה מתאים למידות למעלה ?
הודעה אחרונה מאת hwgeek,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- `Infinity
- PASHUT
- פריג'י
- EliC25
- Pavlik
- santiago
- falou
- Night Driver
- Itzik-b
- DJI
- point of view