Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההומור בסדר.

רכז המגמה המחרבן, קצת פחות ,אך הוא אמר זאת בהקשר אחר. שפתו נמוכה אך הוא תיאר מעשה שאתם תעשו לו ולא להיפך. יש הבדל.

קיבלת חרא של שרות מחברה מחורבנת והעצות שלהם שוות ל... נו הבנת.

לא אומר שאתה צריך לתת לאחרים לדרוך עליך כמו על... אך גם לא לנהוג כלפי אחרים כמו...

אני מאמין שתידע להתנהל בעתיד, שכן אם אנשים אינטליגנטים כמוך נוהגים כך זה חבל. הממוצע הרווח במקומותינו הוא די נמוך ואם גם אנו נרד, אז באמת נשחה ב...

לסיום אני מאחל לכולנו יציאות טובות ומושבים נקיים.

פורסם

אגב 5700 זה יקר בטירוף, אולי יש פה את הגילום של ה 50K בשנה אבל להערכתי אתה יכול למצוא אותו דבר עם שירות משופר בהרבה בכאלפייה פחות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי, בכלל לא בטוח.

על פוקוס אני משלם 30% יותר ממה שהייתי משלם על 20K ק"מ בשנה בגלל שאני צריך עבורה 50K וזה היה ההפרש כמעט בכל החברות.

מה שכן, לא כל רכב כדאי לקחת בליסינג מבחינת עלויות ומהבדיקות והבירורים שערכתי לפני כחצי שנה רק הפורד והמאזדה היו כדאיים בליסינג. בגלל זה את הפלואנס קניתי ואת המונדיאו והפוקוס לקחתי בליסינג. רכבים מסחריים בכלל לא כדאי לקחת בליסינג כי הם שוחטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבהיר למה התכוונתי: הבנתי שאתה עסוק, בעל מעמד, עובד קשה , משלם הרבה ומצפה לתמורה. צודק.

אכן זכית לטיפול רע ומרגיז.

נציג השרות עושה רושם של חובבן ולא חכם במיוחד.

מצדיק תסכול שלך. לחלוטין לא מצדיק מה שאמרת לו.

לא הבנת?

אבהיר שוב, למנוע ספקות: הקטע שבו אתה מציע לחרבן לו על הראש, לא עובר.

אגב, העובדה שאנשים כאן מתעלמים מכך, גם זה-לא עובר.

כשלון אנושי, רע מכשלון שרותי. מקווה שכעת אני ברור.

אוי כמה שזה עובר, דווקא התגובה שלך, מעודנת, כמעט מרומזת, כאילו בכדי חלילה לא להרגיז, זה כבר מזמן לא עובר חביבי. היום גם שועים, גם מלומדים, גם משוררים שאין להם באמתחת איזה "תריח לי בת.ת" לשימוש שיגרתי, פשוט לא חיים יחד איתנו. והם גם יודעים יפה להסביר מהי משמעות ה"עידנא דריתחא" הזו שלהם לאחר מעשה, אפילו להראות סימני חרטה, בלי שזה חלילה ימנע שימוש חוזר.

פורסם

רק לא הבנתי את פשר הרצון לשור את שם החברה לעצמך. מה החשש?

ספר לנו, שנדע גם אנו להיזהר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכל הסיפור הזה עולה המסקנה הבאה: יש לך לפחות שלושה אחים..

אה כן, וגם העובדה שיש לך ככל הנראה גם לא מעט זמן פנוי בכדי לכתוב פוסטים בפורום...

מצד שני, ככל הנראה גם לי יש יותר מידי זמן פנוי. :oops:

תחי האבטלה הסמויה.

פורסם
רק לא הבנתי את פשר הרצון לשור את שם החברה לעצמך. מה החשש?

ספר לנו, שנדע גם אנו להיזהר.

אם זה מאוד מסקרן אותך בדוק את השרשור של הבחור מאתמול על המאזדה 6, יש שם תמונות שלה. על הבאמפר יש סטיקר אחד או שניים של החברה.

אופס! גיליתי את סוד הפרסום הסמוי!

פורסם
אלי, בכלל לא בטוח.

על פוקוס אני משלם 30% יותר ממה שהייתי משלם על 20K ק"מ בשנה בגלל שאני צריך עבורה 50K וזה היה ההפרש כמעט בכל החברות.

מה שכן, לא כל רכב כדאי לקחת בליסינג מבחינת עלויות ומהבדיקות והבירורים שערכתי לפני כחצי שנה רק הפורד והמאזדה היו כדאיים בליסינג. בגלל זה את הפלואנס קניתי ואת המונדיאו והפוקוס לקחתי בליסינג. רכבים מסחריים בכלל לא כדאי לקחת בליסינג כי הם שוחטים.

אם זה 30% יותר בגלל הקילומטרז׳ אז זה אכן מובן. לי עולה אוקטביה 1.2 שתי אלפיות וחצי ל30 בשנה.

סופרב היתה יקרה רק בכמה מאות שח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

באבא, אשמח לכמה מילים על תחושות והנאה באוקטביה מול הדלתא בה נהגת בח"ול. גם אני נהגתי ולא לגמרי גיבשתי דיעה. יש טוב ויש רע. ויש מחשבות על דלתא בעוד מיספר שנים. למעשה הדלתא בארץ היא מתחרה לסופרב, למי שהסופרב גדולה מדי, לטעמו.

פורסם

פנדוב - אנו מבינים זה את זה...

מכל הסיפור הזה עולה המסקנה הבאה: יש לך לפחות שלושה אחים..

אה כן, וגם העובדה שיש לך ככל הנראה גם לא מעט זמן פנוי בכדי לכתוב פוסטים בפורום...

מצד שני, ככל הנראה גם לי יש יותר מידי זמן פנוי. :oops:

תחי האבטלה הסמויה.

כחודשיים בשנה כמעט ואין לי עבודה (עניין עונתי). זה הזמן לסגור קצוות, לצאת לחופשות, לבנות תוכניות עבודה לשנה הבאה ולכתוב פוסטים באינטרנט. בדיוק בסדר הזה. הגעתי לשלב הפוסטים :lol: שוקד על הסופרב ברגעים אלו ממש.

אם זה מאוד מסקרן אותך בדוק את השרשור של הבחור מאתמול על המאזדה 6, יש שם תמונות שלה. על הבאמפר יש סטיקר אחד או שניים של החברה.

אופס! גיליתי את סוד הפרסום הסמוי!

צודק! הסיבה שלא רשמתי בשרשור היא בכדי לא לקשור את המקרה הספציפי לאותה חברה. עובד רשלן עם עט בכיס יכול לעבוד גם בחברה X וגם בחברה Y. השאלה מה עושים עם זה. אמנם המענה שקיבלתי היה מינימלי אך בכל זאת הבעיה הנקודתית נפתרה בתוך זמן קצר ולזה אין לי טענות. לא רציתי לומר שאם תלכו לחברה הזו בהכרח תקבלו חזקה מושב מטונף כי זה פשוט לא נכון.

אם זה 30% יותר בגלל הקילומטרז׳ אז זה אכן מובן. לי עולה אוקטביה 1.2 שתי אלפיות וחצי ל30 בשנה.

סופרב היתה יקרה רק בכמה מאות שח.

הבחירה בכל מקרה הייתה לא בידי. עם סיום החוזה יהיה מקום לחידוש בתנאים עדיפים או החלפת חברה, בהחלט...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

כשהיו לי רכבי ליסינג בעבר, החזקתי בתא המטען שקית שלקחתי מאחד המוסכים לכיסוי הכסא, והלבשתי אותה על הכסא כל פעם שנציג הליסינג בא לקחת את הרכב.

לפחות הבחור שלקח את הרכב בהלוך למוסך וראה שאני שומר על הרכב התנהג כראוי (רוצה להאמין....)

פורסם

עד היום אני עם AVIS והשירות שלהם פשוט מצויין, עכשיו שאני מחליף רכב אני עובר(לצערי?) להרצ(מכיוון של-AVIS אין את הרכב שאני רוצה וגם מהרצ בקושי מצאו לי), אני מקווה שהשירות שלהם יהיה טוב כמו ב-AVIS כי אין לי כוח להתעסק עם שטויות.

פורסם

אפשר אני רק שאלה?

חוץ מהצעות ייעול לגבי מה לשים על הראש של הנציג שרות שלחת מייל תלונה? התקשרת למוקד לדווח? העלית את הנושא מול חברת הליסינג? מול המוסך?

פורסם
אפשר אני רק שאלה?

חוץ מהצעות ייעול לגבי מה לשים על הראש של הנציג שרות שלחת מייל תלונה? התקשרת למוקד לדווח? העלית את הנושא מול חברת הליסינג? מול המוסך?

לא. בהתחלה רציתי, אח"כ עבר לי (כי הסירו את הכתם) אבל עכשיו כשאמרת החלטתי שצריך לעשות מעשה ולדווח על המקרה, שיתחילו לעטוף מושבים בטיפולים. יעזור או לא זה שאלה גדולה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...