Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו, לא משנה כמה שטיפות אעשה יש לכלוך קבוע מבפנים או מבחוץ שמאוד רואים את זה, זה כמו לכלוך לבן וכל מיני "שטויות", זה פשוט מפריע בסיטואציות מסויימות בנהיגה, (לא יותר מדי אבל זה בולט).

יש איזה דרך לדעת אם זה שריטות או לכלוך?

פורסם

לנקות עם נוזל חלונות בשפריצר (של העוזרות בית בצבע כחול) ולעבור על זה עם עיתון חזק חזק.

לא תאמין שזו אותה שמשה

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

זהו, זה במיוחד בחלק מסויים כבר כמה חודשים טובים שהאיזור שם ככה ואני לא סגור על זה אם זה שריטות או לכלוך ואיך אפשר להוריד את זה. אם אני אשתמש במה שאמרת מבפנים או מבחוץ זה לא יזיק לשמשה,נכון?

פורסם

מדובר בנוזל המיועד לשמשות - על בסיס אלכוהול, אמור להתנדף בלי להשאיר עקבות.

במקום עיתון (שמשאיר דיו) אני משתמש בסמרטוטי כותנה (לבנים או חולצות T שזמנם עבר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לנסות גם פלסטלינה,אצלי היה שיפור עצום,היו לי כול מיני נקודות ודברים שלא ירדו בשטיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם שום דבר לא יעזור וגם אם מדובר בשריטות עדינות - אתה יכול לעשות פוליש לשמשה - יש פוליש עדין מיוחד לזכוכית.

פורסם

אל תתן לאף אחד לגעת לך בצד הפנימי של השמשה, ועדיף שלא ישימו לך חומרים על הדשבורד - הם מתנדפים ומצטברים על החלון וזו השכבה הלבנה שאתה רואה.

נקה את השמשה מבפנים עם אלכוהול או נוזל חלונות והתכונן לעבודה מתישה, אבל זה שווה את זה.

אני מניח שבלילה אתה מסנוור מכל רכב שמאיר מולך, נכון? כדאי לנקות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שמש ישירה זה אותו פרינציפ.

מציע להקפיד על חומרי ניקוי איכותיים כנ'ל ולהפסיק עם מריחת חומרים זולים על הדשבורד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האמת שאף פעם לא ניקיתי דשבורד פרט בשטיפת הרכב שעשו לי לקראת פסח, ואני לא ממש זוכר אם זה נוצר אחרי או לפני ואני גם לא סגור אם זה קבוע או חוזר חלילה. בכל אופן, מהיכן אפשר להשיג נוזל לניקוי שמשות איכותי ובזול?

פורסם

סמרטוט מיקרו פייבר, ספריי לניקוי חלונות, וזרוע חזקה מאוד, צא לדרך.

פעם ב. שיש לי כוח (ביד) אני מבריק את השמשות, והם מחזיקות איזה חודש אפילו יותר גם מבחוץ!

אני פשוט לוקח סמרטוט מיקרו פייבר, מרטיב אותו במים, מעביר קלות על השמשה, לוקח ספריי חלונות ומתיז מלא! על הצד השני של הסמרטוט, מעביר בכל הכוח על כל השמשה, לוקח נייר (אלה בגלילי, אבל סוג טוב, רך, שלא סורט), מייבש, והחלון חדש.

ככה מכל צד.

פורסם
האמת שאף פעם לא ניקיתי דשבורד פרט בשטיפת הרכב שעשו לי לקראת פסח, ואני לא ממש זוכר אם זה נוצר אחרי או לפני ואני גם לא סגור אם זה קבוע או חוזר חלילה. בכל אופן, מהיכן אפשר להשיג נוזל לניקוי שמשות איכותי ובזול?

בסופרמרקטים מצפים לך נוזלי ניקוי שמשות בשפע, רק תבחר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בפסח שטפת את הרכב בפעם האחרונה? אם כן, אולי זו הבעיה...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שמש ישירה זה אותו פרינציפ.

מציע להקפיד על חומרי ניקוי איכותיים כנ'ל ולהפסיק עם מריחת חומרים זולים על הדשבורד.

צודק! זה גם הורס את הדש-בורד,גם מפזר אדים שהם לא הכי בריאים וגם מלכלך את השמשה הקדמים-מטלית לחה תעשה את העודה על הדש בורד.

לגבי הזכוכית-נוזל לניקוי שמשות לא אמור להוות בעיה ויעשה את העבודה-אבל תשאיר את האוטו עם דלתות פתוחות כמה זמן כדי שהריח לא יישאר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...