Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר משץמשיפ בחומרים זולים לדש בורד שמבריקים אותו וגורמים לו להיות שומני זאת התוצאה.

אם מרססים חומר איכותי למשל dashboard polish של חברת קארפלן או חומרים ברמה שלו אין כזאת בעיה,פלסטיק לא שומני ולא מבריק באופן מוגזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תרטיב גילדה או מטלית פיבר, עבור על החלון ונגב בנייר סופג. אני משתמש בעיתון בצד של כתבות (לא פרסומות צבעוניות והמקומון עושה עבודה טובה) או במה שכבר כתבו - גלילי נייר סופג/ניגוב שיש למטבח.

חומר ניקוי חלונות יכול לסייע. בכמות סבירה. שים סמרטוט על הדאשבורד למנוע הרטבה.

יתכן ובחלק הפנימי הצטברו שומנים או חומר אחר מהרבה שנים שהחלון לא נוקה. בחורף אתה רואה היטב את האויר שאתה נושף מגיע לחלון ונדבק אליו. לעיתים בחורף ההבל הזה גורם בוהק וכדאי לנקות פעם בכמה חודשים. זה קורה גם בקיץ רק שלא רואים.

ולא יזיק לעבור כגם על הצד הפנימי של חלונות הדלתות עם מים ונייר. גם לנוסעים מגיע לראות צלול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
צודק! זה גם הורס את הדש-בורד,גם מפזר אדים שהם לא הכי בריאים וגם מלכלך את השמשה הקדמים-מטלית לחה תעשה את העודה על הדשבורד.

לנקיון וגם לסדר בסביבת הנהג יש חשיבות עליונה. את השמשות, החלונות, המראות ושאר משטחי הזכוכית והפלסטיק השקוף (פלקסיגלס) יש לנקות פעם בשבוע-שבועיים. במקרה של חלונות ושמשות יש לנקות גם מבפנים כי מצטבר שם לא מעט לכלוך שהוא לעתים קשה יותר להסרה מזה שבחוץ. כאשר מנקים באופן תדיר - צריך לנקות פחות בכל פעם ולכן העבודה קלה ומהירה יותר וגם יותר יעילה.

נקיון הלוח הקדמי חשוב גם כן וחומרים מגנים לפלסטיק כמו אלו קארפלן או STP - עובדים, ועובדים טוב! העיקר, לא לרסס באזור התפרים של כריות האוויר. חשוב שהלוח הקדמי והשמשה יהיו נקיים מכל גורם זר - עדיף לא להניח שם כלום ולא להדביק/להצמיד כלום לשמשה הקדמית - גם ניירת על הדשבורד או מדבקה קטנה על השמשה - רצוי להסיר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא בדיוק כל הזרוע, הזרוע יכולה להיות חזקה, אבל אם התלת ראשי והכתף חלשים, זה עומד להיות סבל :)

תעשה חימום עם קצת שכיבות סמיכה קודם כל

ותשתמשו אך ורק במגבונים לחים ללא אלכוהול לניקוי הדשבורד.

גם יותר זול וגם מנקה טוב יותר מכל חומר אחר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היי,

מתעלק עם שאלה משלי לגבי שמשות קדמיות-

יש לי המון STONE CHIPS על השמשה הקדמית מהנהיגות של ימי ראשון בבוקר, יש איזושהי דרך DIY לטפל בזה או שלחכות שתעוף לי על השמשה אבן גדולה מספיק שתפטור את הבעיה בצורה ביטוחית?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה יכול לנסות גם פלסטלינה,אצלי היה שיפור עצום,היו לי כול מיני נקודות ודברים שלא ירדו בשטיפה.

מצטרף להמלצה. גם אצלי היה שיפור שלא האמנתי.

emotion of motion

• תוכן חדש...