Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט חושב שבחברות עם אופי מסויים, וברכבים שמושכים את העין, הלוגו כן יכול למשוך לקוחות פוטנציאלים!

בהחלט עשיתי עד היום גוגל על מספר חברות בגלל שראיתי את הלוגו על הרכב שלהם.

דוגמא לכך היא חברת Comodo של הקונסולה האינטרנטית הזו לרכב, עברתי ליד הבית של הבעלים (באופקים, מי היה מאמין) עוד לפני שהם שיווקו את המוצר בכלל! ראיתי בחוץ s500 לבנה, ml350 לבנה גם כן, ו c300 כנראה לצעיר שבמשפחה.

כולם עם הלוגו של החברה! מיד גוגל וגילית על המוצר עוד הרבה לפני שנכנס לשוק בשיתוף עם סלקום, לא קניתי אותו בסוף כי פחות עניין אותי אבל בקלות הייתי יכול להיות לקוח פוטנציאלי.

כל מקרה לגופו, עד היום לא הצטרכתי שיווק או פרסום.

אך לאחרונה הכנסתי מוצר (שבקרוב כולכם תתודעו אליו, בתחום הרכב) שכן מצריך פרסום, ועל כן ההתלבטות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כיום בתהליכי הקמת עסק, אך אינני חושב שאדביק לוגו על הרכב. לא מכיוון שאני נגד זה, אלא מכיוון שזה לא ייתן לאף אחד כלום כאן בארץ, לדעת שהמקום קיים.

מה שכן, "רכב מנכ"ל" או לא, במהלך התקופה האחרונה יצא לי להיתקל במס' רכבים 'רגילים' עם פרסומות בדיוק בתחומים שחיפשתי.

הגעתי הביתה ו"גיגלתי" עליהם, וזה איך שהוא כן עזר לי.

אבל, מנסיון של המשפחה, לא תמיד טוב לדעתי להדביק מדבקה על הרכב:

חבורת עבריינים זרקה רימון על אחד הבתים של בני המשפחה (ואחד מבעלי החברה) לאחר שהחברה בבעלות המשפחה זכתה במכרז בו היו מאד מעוניינים העבריינים.

8)
פורסם

אתה מתחכם :wink: אבל יש את המסגרות הדקורטיביות דמוי ניקל (או שאולי זה אמיתי) שלא רשום אליהן כלום. לי יש כאלה.

שום חלק של ניקל חסר טעם לא יתקרב לרכב שלי, גם ככה יש 2 פסים עדינים על הידיות של הדלתות (מקורי) וגם זה יותר מדיי.

יש כבר מיאטה אחת במועדון שהתקינו עליה חלקי דמוי ניקל כמעט על כל משטח אפשרי (גריל, מכסה דלק, לוחיות מספר, אור ברקס וכו'), ממש לא כוס התה שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שמתי על 4 רכבי משפחה מדבקת לוגו של המשרד שלי, כאשר הרעיון היה שכל אחד מופיע בחלק אחר של הארץ.

רכבים חדשים יחסית ונעימים לעין.

פעם אחת עצרו ושאלו את זוגתי שאלות בנוגע למשרד באחת הצמתים, אפילו הגיע אלי לקוח שראה את המדבקה על הרכב של אחי.

עדין זה לא מנע ברגע מסויים להוריד את המדבקות מכל הרכבים.

הרגשתי שזה קצת יותר מדי, הלוגו מוחצן מדי, ולא בא לי שעל כל פיפס של נהיגה יקטלגו את העסק שלי ככזה.

תנו לי לנהוג בשקט בלי לחשוב כל שניה על "יצוגיות".

[CENTER] [/CENTER]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הרכב נראה שמור ומושקע אז סמל החברה קטן בצדדים מאחור יכול רק לפרסם אותך לטובה.

כמובן לא לשים מדבקה ענקית על החלון האחורי, זה נראה כמו מכון יופי לפרחות/ סוחר ברזים משומשים.

אני משער שלא מדובר ברכב ברמת גימור נמוכה שנפוץ בליסינג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עמדתי ברמזור לפני חודש , לידי עמד רכב שעליו יש מאות מגנטים קטנים וסטנדרטים (כמו שיש על המקרר)

מי שרוצה פשוט לוקח מגנט והולך , אהבתי את הרעיון מאוד.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
עמדתי ברמזור לפני חודש , לידי עמד רכב שעליו יש מאות מגנטים קטנים וסטנדרטים (כמו שיש על המקרר)

מי שרוצה פשוט לוקח מגנט והולך , אהבתי את הרעיון מאוד.

ואם הוא ידביק אותם על החלק העליון של הבגאז' זה גם יצמיד את התחת לכביש... :lol:

מישהו ציין לגבי הסופרב שהיא רכב של מבוגרים. כן, ושמתי לב לזה. יחד עם זאת ההנאה שאני מפיק ממנה מתעלה על תחושבת ה"הנה אחד על הרכב של אבא" אז פחות מפריע לי.

הפגישות מתקיימות במשרדים ובשטח, לרוב בתי אריזה ושדות (מה לעשות, חקלאות..). את הרכב רואים גם רואים.

עוד לפני הקידום, קודמי בתפקיד הוריד אותי פעם לפגישה אצל ספק אחד ובעצמו נסע לספק אחר. אותו אדם, שרגיל היה לראות אותי עם מאזדה, שאל אם הגעתי אליו באופניים כי לא קלט אותה נכנסת לחניה... רואים הכל.

בעניין הבגדים אימצתי לעצמי את הלבוש שאני מרגיש בו הכי נוח ולא בולט במיוחד. חולצת פולו/מכופתרת וג'ינס לרוב. מצד אחד מחויט ומסודר ומצד שני לא אלגנטי מידיי בשביל לשלוח יד לארגז פרי/ירק.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...