Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i30 לקח לה המון זמן עד שראינו אותה באולם תצוגה מאז שכבר הושקה באירופה

כך גם הקיה סיד שכבר מסתובבת בחו"ל

סובארו אימפרזה החדשה שאמורה להיות חבל הצלה של סובארו לא מגיעה עדיין

וקיה אופטימה כנ"ל לקח המון זמן , מאזדה 3 סקי אקטיב כבר משווקת כמה חודשים טובים בארה"ב ואצלנו רק בשנה הבאה , אוקי מלאי שצריך לסגור , אבל זה נראה שליבואנים שלנו לוקח יותר זמן מהרגיל מאז שאוטו משווק מחו"ל עד שמגיע אלינו .

פורסם

ליצרנים לוקח זמן עד שקו הייצור מגיע לכושר המאפשר אספקה סדירה לשווקים קטנים יחסים כמו שלנו וייצור עם האופציות המתאימות (מיזוג אוויר סטנדרטי גיר אוטומטי, ומערכת קירור משודרגת) . כמו"כ לפעמים היבואן מקבל מחיר טוב על הדגם הישן - אז הוא מעדיף ל"האריך" את חייו מלאכתית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי לא יוצאת דופן. בזמנו הייתה כתבה שגיל אגמון התחייב בפני היפנים שאת כל השאריות מהדגם הישן של מזדה (נראה לי שזה היה ה 323) הוא מעיף בארץ וקנה את כל החתיכות מהם במחיר יחסית נמוך. בזמן שכמה חודשים או שנים (לא ממש זוכר זה היה מזמן) הסתובבו דגמים חדשים של מפשחתיות 1600, לארץ עדיין הגיע דור קודם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש מקרים לכאן ולכאן.

מאזדה CX-5 הגיעה לכאן ממש בהתחלה. למעשה, ישראל הייתה אחד מהשווקים הראשונים בעולם בו שווק הדגם. נראה שזה יהיה המקרה גם עם מאזדה 6 החדשה. מאזדה 3, לעומתה, זה כבר סיפור אחר ובמיוחד בכל מה שנוגע לטכנולוגיית ה-SkyActiv. כנראה שכן המחיר לציי רכב מדבר.

קיה אופטימה התעכבה בגלל האמריקאים, ששתו את כל מה שהמפעל היה יכול לייצר. זאת גם הסיבה שהאופטימה ההיברידית לא תגיע בזמן הקרוב, פשוט אין רכבים לתת לישראל.

סובארו אימפרזה - בדיוק אתמול יצא לי להפנות את השאלה הזאת לדמות בכירה ביפנאוטו. התשובה היא שגם כאן היצרן נמצא במצב של ביקושי יתר ולא יכול לספק את כל הרכבים שמוזמנים ממנו בעולם. מה שהחליטו בסובארו העולמית זה לווסת את הלחץ בעזרת שני הדגמים החדשים שיש להם. אנחנו קיבלנו קודם את ה-XV ואחר כך נקבל את האימפרזה, היפאנים קיבלו את האימפרזה ובהמשך יקבל את ה-XV.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא ממש מבין, אבל אולי העיכוב קשור לזה שהרכבים כאן בארץ ובחו"ל לא אותו דבר ?

היונדאי I25 לדוגמא חלשה יותר גם במנוע וגם בפנים אני מתכוון לתוספות מאשר בחו"ל אז צריכים לייצר או לסנכרן דברים

• תוכן חדש...