Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטטיסטיקה מכוניות ינואר-יולי 2012

car_me
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הערות:

הנתונים הגולמיים נלקחו מאתר משרד התחבורה ועובדו על ידי.

הנתונים מ-1 ינואר 2012 עד 2 אוגוסט 2012.

סה"כ 128342 מכוניות.

כנראה מופיעות ברשימה גם מכוניות שהיבואנים הביאו לצורכי תקינה. (יכול להיות שלא נמכרו).

ט.ל.ח.

שימו לב: היו תקלות בקובץ הנתונים של משרד התחבורה, לכן לא פרסמתי את הנתונים בחודשים האחרונים.

אני מקווה שאין יותר תקלות והנתונים נכונים.

car_stats_2_8_2012.png

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

1. תודה על העידכון, רשימה מעניינת.

2. אם זה מדוייק ומעודכן, מעניין שמתחילת השנה עלו על כבישי ישראל/יובאו 7 מכוניות ניסאן ג'י-טי-אר.

3. הנתונים על מסירות פרארי ומזראטי לא מופיעים, רק היום קראתי רשימה של איגוד יבואני הרכב בכמה אתרים ושם מופיע שאוטו איטליה מסרו מתחילת השנה כ-13 מכוניות (7 מזראטי ו-6 פרארי), והבנתי שבחודשיים האחרונים הם מסרו רק מכונית אחת (מזראטי), נכון שהיו מסירות של רכבים אלו גם בשנה שעברה (2011) אבל אוטו איטליה אמרו שהם מצפים להעלות על כבישי הארץ כ-30 מכוניות בשנה, בקצב הזה הם יתקשו לעמוד ביעדים שלהם עצמם.

שבת שלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמות מדהימה של פוקוס, והאמת כמות מפתיעה של קורולה. מי עדיין רוכש את הרכב הזה? אולי בגלל חבילת הפרמיום עאלק?

לגבי RS, באמת מדהים שצ'מפיון מכרו R יותר מאשר קרסו מכרו RS, שלא לדבר על כמות ה- GTI... אולי הם היו צריכים לחטוף את עומר לפני שאבארט לקחו אותו ;-)

נתון נוסף שהשאיר אותי יחסית המום, הוא מכירות ה- Q של אאודי. פשוט כמות פנומנלית ביחס למכירות של דגמים מקבילים של BMW...

לגבי הערתו של איתן - אני דווקא לא רואה בעיה, עושים בסוף השנה "מבצעים" ומוכרים את הכמות החסרה. אותי מפתיע שנמכרו 13 רכבים כאלה. האוצר מחפש כסף? שימסה כאלה רכבים ב- 200% במקום 100%, ולא יפחית מהחינוך/רווחה וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוצר מחפש כסף? שימסה כאלה רכבים ב- 200% במקום 100%, ולא יפחית מהחינוך/רווחה וכו'.

וכמה כסף זה יתן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו סתם אמירה. זה קשור יותר לתפיסה חברתית מאשר באמת לתקציב.

אני בהחלט מסכים שנושא של תחושת צדק הוא בעל משמעות אדירה בימנו. מה שה"קברניטים" לא הבינו עדיין או מגלים אימפוטנציה מוחלטת לגביו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קצב המכירות יהיה זהה, יתן כמה מיליונים טובים, אם קצב המכירות ירד (מה שצפוי כשהמחיר עולה) אז לא הרבה.

שמתם לב שהפוקוס מכרה יותר מ10K? הבאה אחריה היא רק הI35 עם 4.6K מסירות... הזוי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה למסות ב200%? הגישה הזו לא מובנת לי.

עלתה לכביש RS5 - מגניב ביותר 8)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההשקעה. בהחלט יש כאן כמה נתונים מעניינים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה למסות ב200%? הגישה הזו לא מובנת לי.

נכון, זו לא הדרך, זה לא אפקטיבי באופן ישיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...