Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר רבות על המבצע לסיאט לאון 1.8 TSI עם DSG במחיר אטרקטיבי של 119,900. וכן ידוע שעוד כשנה ואולי פחות תגיע לאון

חדשה Mk3.

האבזור בהחלט נדיב וכולל בין השאר חישוקי סגסוגת 16, XDS, בקרת שיוט , שליטה מההגה על השמע, בקרת אקלים דיגיטלית

מפוצלת.

עכשיו סיאט מציעה , בנוסף לדגם ה STYLE שפורט לעיל דגם מאובזר יותר COPA.

לדעתי התמורה הטובה הופכת ממש אטרקטיבית בדגם ה COPA.

תמורת תוספת די זניחה של עוד 5K (סה"כ 124,900 - כמו משפחתית רגילה 1.6 בנאלית) מקבלים את כל האבזור הקודם

ובנוסף :

* פנסי BI-XENON קדמיים עם AFS.

*פנסי לד אחוריים.

* בלותות' מקורי.

*ריפודי COPA מיוחדים.

* חיישן גשם.

* מראה נגד סינוור.

* חיישני חנייה אחוריים מקוריים.

http://www.seat.co.il/landing_2012_august.asp?ref=CLICKON-BEFORE&cgid=%7B095EFFD7-697A-4396-4A9F-845D9B1FA9E5%7D

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמורה טובה לכסף וההרגשה המתמדת שיצאת פראייר.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
תמורה טובה לכסף וההרגשה המתמדת שיצאת פראייר.

לא חושב שמי שיקנה את הלאון כרגע ירגיש פראייר לגבי הקניה, אין יותר לאן לרדת במחיר ומצד שני מה להוסיף לרכבים האלו באבזור היום.

פורסם

125K זה לא בדיוק נכון, כי על כל צבע חוץ מלבן צריך להוסיף 2K, יש אגרת רישוי ויש איתוראן.

אתה יוצא בנזק של קצת פחות מ130K "על הכביש"

ובכל מקרה פנסי קסנון מקוריים, BT מקורי וחיישני חניה מקוריים זה פיצ'ר שללא צל של ספק שווה 5K.

רק חבל שאין ידני.

לא חושב שמי שיקנה את הלאון כרגע ירגיש פראייר לגבי הקניה, אין יותר לאן לרדת במחיר ומצד שני מה להוסיף לרכבים האלו באבזור היום.

אתה קונה רכב שבעוד פחות משנה הולך להתחלף (מאי 2013 משלוח ראשון), המחירון הולך לצנוח פלאים בעקבות זה..

הייתה לנו במשפחה BORA שבדיוק ככה איבדה עשרות אחוזים במחירון ביום אחד, כשהתחלפה בJETTA מדור חדש יותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מעריך שהדגם החדש שיצא יתומחר יותר גבוה , כלומר עבור לאון חדשה עם רשימת האיבזור הנ"ל תצטרך כנראה להיפרד מ 150K בערך - לכן קשה לצפות כיצד יושפע המחירון של המשומשות שנה ראשונה, יתכן ואפילו ישמור טוב על הערך .

נניח שמשומש בין 6 חודשים יעלה 110 K זה הפרש של 40K בין רכב חדש למשומש חצי שנה ודגם קודם , נראה לי שהפער הגדול לא יאפשר למחירון לרדת הרבה ...

פורסם

המגמה של מחירון סיאט הוא ירידה ענקית למי שקונה רכב חדש

אני קניתי לאון ב - 115000 לפני שנה היום היא שווה 94 לאחר שיכלול...

תעשו את החשבון לבד..

פורסם
המגמה של מחירון סיאט הוא ירידה ענקית למי שקונה רכב חדש

אני קניתי לאון ב - 115000 לפני שנה היום היא שווה 94 לאחר שיכלול...

תעשו את החשבון לבד..

מדובר ב כ 20% פחות. איפה בדיוק אתה רואה ירידה ענקית?

emotion of motion

פורסם

כרגיל בדגם ה-1.8TSI תמורה מדהימה למחיר.

רק תוספת פנסי הקסנון בדגם הקופרה שלי עלו 9K ש"ח (כמובן המחיר מגולם בתוך מחיר הרכב וקיבלתי וואחד הנחה)...

האם בדגם הקופה דלת תא המטען נושאת את הכיתוב לאון או קופה?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בזמנו היו מוכנים לתת לי את הקסנון ב5 אלף ככה שזה המחיר , לגביי שאר התוספות חישני גשם וכדומה לדעתי חלקם היו קיימות גם בדגמים הקודמים .

אני את שלי קניתי לפני שנתיים ( כבר אז אמרו שהדגם הולך להתחלף תוך כמה חודשים), בכל מקרה היום מדובר בשאריות של הדגם הנוכחי ככה שאני לא כלכך בטוח שמבחינת ערך כספי זה כדאי.

לדעתי הלאון החדשה תשווק חודשיים אחרי התחלת השיווק בעולם במקביל למבצעי כסאח נוספים בעוד חודש חודשיים.

העיסקה ביחס לרכב מצויינת אבל לא בטוח שזה כלכלי.

פורסם
העיסקה ביחס לרכב מצויינת אבל לא בטוח שזה כלכלי.

ולמה התכוונן המשורר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עושה רושם לפי התלונות של קוני הסיאטים, לפחות חלקם, שהם מצפים לקבל קצת יותר ממה ששילמו. אז לפחות לפי מה שאותי לימדו זה פשוט לא עובד ככה ואי אפשר לקבל חזרה את הכל, אפילו צריך להפסיד קצת. ועוד לימדו אותי שאין אוטו שיוצא מכלל זה והפסד בשנה הראשונה של % 15 - 20 מההשקעה הראשונית, מתקבל על הדעת. לגופו של אוטו, אני לא מת עליו, אם זה מענין מישהו, אבל בכלל אין ספק שהמחיר שלו מצוין והוא חזק ומאובזר ברמה של מכוניות יקרות משמעותית.

פורסם
כרגיל בדגם ה-1.8TSI תמורה מדהימה למחיר.

רק תוספת פנסי הקסנון בדגם הקופרה שלי עלו 9K ש"ח (כמובן המחיר מגולם בתוך מחיר הרכב וקיבלתי וואחד הנחה)...

האם בדגם הקופה דלת תא המטען נושאת את הכיתוב לאון או קופה?

נראה לי לאון, לא?:mm_eek:

אחרת זה כמו שיכתבו על האיביזה שבמבצע "רפרנס" מאחורה.

• תוכן חדש...