Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה:

מה יהיה שתרצה למכור את הרכב למי שהשם שלו לא נחום ?

אני הייתי מוותר על הרעיון .

תשובה א':

, אבל אל תדאג, דברים כאלה יורדים בקלות.

תשובה ב':

לא מתאים המדבקה - יוריד.

אין כל כך הרבה תגובות בשרשור - לא יזיק לקרוא לפני שמעלים שאלה שכבר נענתה. :?

מה, אתה רוצה לומר שאתה מאלה שלא קיבלו עדיין מדבקה? :roflmao:

הלו! גם אני לא קיבלתי מדבקה ! :evil::evil:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

חבר'ה מדובר באותיות מפלסטיק שבטח אותו אחד שיש לו אותם שם כמו שלכם יפרק וידביק אצלו.

שום הטבעה וכן הלאה... מה שכן,זה יקל על להתחיל עם בחורות ברמזור "נועה? מה קורה? איפה נעלמת? עצרי עצרי בצד רגע" :lol:

פורסם

לא בהכרח רעיון דבילי,אם אתם לא בקטע של לקנות את הרכב בגלל "השם" מאחורה - אבל נחמד לקבל את זה בתור מתנה.

מי ישמע מדבקות ה "לאשתי באהבה " יותר טובות...

פורסם

יש בצפון הארץ, BMW סדרה 3 קבריולט, שנתון די חדש. שחורה. על כל המכסה מנוע רשום "שלמה אמא אוהבת אותך".

שכל אחד יחליט לעצמו, אם זה מגניב, עצוב, או מה שבא לו.

לגבי הרעיון הזה.. מזכיר לי את מחשבי Alieanware שאפשר לעשות עליהם חריטת לייזר על לוחית מיוחדת של מה שאתה רוצה.

אם דואגים לעתיד? לרשום משהו אוניברסלי ולאו דווקא שם. In Tyler We Trust זה גם טוב.

I Ride Because I Really Like Dessert

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש בצפון הארץ, BMW סדרה 3 קבריולט, שנתון די חדש. שחורה. על כל המכסה מנוע רשום "שלמה אמא אוהבת אותך".

גם על החלון האחורי מודבק לו. מה כבר בעיה בלהסיר מדבקה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שחבל בחבילה הזאת, זה שהקורסה מגיעה עם גינטים 14 ולא 15 וזה נראה ממש רע, לפחןת בתמונות. וחבל שלא מביאים א. רכב עם מערכת מולטימדיה, אם כבר מביאים סאב.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דווקא רעיון נחמד.

גם הדגם מאוד מיוחד, הוא כולל "אבזור מגוון" שבתוכו אפילו הגה מתכוונן טלסקופי... שווה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בדיוק אותה רמה של לתפור את השם על התיקים.

לא נחוץ,אבל כהגדרת הבנות "חמוד".

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לא ברור לי למשהו שמישהו ירצה את השם שלו על הרכב

תרשום את זה באותיות גדולות על השמשה, וכל הערסים והפרכות ירוצו לאולמות התצוגה.

צריך גם להוסיף אופציות כמו:

"אין עוד מלבדו"

"בעזרת ה'"

"אתה תומיך גורלי" (לא יודע מה זה אומר בכלל, ראיתי על מיניוון של מישהו עם בגדים שחורים, זקן, אישה בהריון ו-9 ילדים)

"בשם האב, הבן, ורוח הקודש"

"הפועל זונה"

וכל מיני כאלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...