Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תהיה קטנוני :) אני חושב שאז הוא נתן לו רק 1KW, ואז ניסו לתת לו 3 KW והעיפו את הממברנה החוצה :)

שהייתי באוטופרט שראיתי את הרכב עם המגברים שהם מתכננים להרכיב ועל בעיה שיש להם בתיאומות שתי יחידות הגברה לסאב (שני מגברים במקביל-ביציאות), במהלך שיחה עם אודי ,הוא אמר לי שהמגברים מדודים והם צריכים להפיק יותר מ2800WRMS.

אז אני לא חשבתי או שיערתי, זה דבריו.

תמיר

פורסם

תתחיל לחפש מונו ביד שנייה.

אם תקח שני לאנזר חדשים- 1000 ש"ח, אתה נשאר עם תקציב של 1000 ש"ח.

בתקציב הזה, אני לא יכול לחשוב על משהו יותר טוב.

שי.

פורסם
אני את הלאנזר מקס DVC חדש בזמנו השגתי ב350 בקרטון. תוכל למצוא ברשת אותו במחיר של 420 שח לגרסת הSVC .ז"א שסה"כ 2 יחידות יעלו לך כ850-840 שח [תיבה כפולה בבניה תעלה בין 150-200].

מניסיון זהו סאב מפוצץ [2 כאילו יעשו גהנום!]

זה מה שהתכוונתי - במחיר הזה זו התמורה הטובה ביותר.

שי.

פורסם

השני הוא עדין יותר מהMAX מניסיון הוא דופק פחות חזק ויפה מהMAX. חוץ מפוזה חיצונית מרשימה יותר הוא לא עולה ביתרונותיו על הMAX

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אולי יש לכם עוד רעיונות אני רוצה לבדוק את הכל לפני שאני סוגר כי אני צריך גם לשלוח את המידות לבניה של התיבה ואני צריך להודיע לזה עם המגבר אז ככה שאני רוצה להיות סגור לפני שאני קובעת.

פורסם
שהייתי באוטופרט שראיתי את הרכב עם המגברים שהם מתכננים להרכיב ועל בעיה שיש להם בתיאומות שתי יחידות הגברה לסאב (שני מגברים במקביל-ביציאות), במהלך שיחה עם אודי ,הוא אמר לי שהמגברים מדודים והם צריכים להפיק יותר מ2800WRMS.

אז אני לא חשבתי או שיערתי, זה דבריו.

תמיר

אכן הייתה הפעם המדוברת שהם ניסו לחבר כמה מגברים לסאב, ראה את הערתי על ה 3 KW. באופן "סדיר" הסאב היה מחובר למונו ישן של רוקפורד שנתן לו באיזור ה 1-1.5KW

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הייתי בוחר בפיוניר 306C סאבוופר מעולה.

תמיר

פורסם

אז שניה לפני שאני סוגר אתם אומרים עדיף לי לקנות שני סאבים של פיוניר 306C מאשר הלאנזרים שהיו למעלה אם מישהו חושב אחרת שיגיד ואם לא תודה לכולם על העזרה הרבה.

נ.ב

שאני יסיים עם האוטו הזה אתם תשמעו אותו הרבהההההההההההההההה

• תוכן חדש...