Jump to content

ofir_b

  • הודעות

    76
  • כאן מאז:

הנקודות של ofir_b

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. או קיי אז נחליף את המקוריים אז איפה אני יכול לשמוע את הסט הזה של איטון והאם הוא יתאים ומוזיקת ראפ פופ שחור וכדומה?
  2. אני מעדיף שלא לפתוח את הפנאלים של הדלתות אז בגלל זה אני שואל איך זה יעבוד?
  3. אמרו לי דווקא ההפך בפורום ששאלתי אם כדאי להשים קומפננט אמרו לי שהרמקולים המקוריים די טובים ואני צריך רק להוסיך טוויטרים ואני לא רוצה לחתוך ברזלים ולעשות כל מיני שטויות כאלה אני רוצה להשאיר את האוטו כמו שהוא ולכן חשבתי על החיבור של הרמקול לקומפננט הרכב ד"א הוא הדגם של 2004
  4. הסט לא יהיה בשימוש מלא מכיוון שהוא מותקן בפורד פוקוס המידים לא יתאימו לכן חשבנו לחבר את הקרוס והטווירטרים ביחד עם הרמקול המקורי שמגיע עם הרכב כי סך הכל הוא אחלה רמקול אני חשבתי ככה לחבר את הקומפננט בצורה הנ"ל מאחורה להמשיך להרים אותם עם הHU ולסאב להביא מונו מותאם מה אתם אומרים יעבוד ואם כן איך זה ישפיע על האיכות?
  5. הוא ינגן בעיקר פופ היפ הופ ראפ שחור וכו וכו האם הוא יתאים?
  6. פירוט החבילה: מגבר MAC AUDIO Z4200 סאב וופר "10 של חברת ETON מסידרת ה-CRAG דגם 10-400 סט קומפוננט ETON PRO 160X מחיר החבילה הוא 2740 ש"ח אז מה אתם אומרים?
  7. חבר שלי שאל אותי על החבילה הזאת אם היא שווה את המחיר אמרת לי שאתת המגבר אני מכיר והוא יחסית אחלה מגבר על השאר אני לא יודע בגלל זה אני פונה אליכם מה אתם אומרים על המוצרים שווים את הכסף ואיך מבחינת איכות? תודה אופיר. **הקישור נמחק, אנא פרט את רכיבי המערכת בחבילה ועלותה.**
  8. אפשר איזהשו קישור אליהם?
  9. חבר ואני מעוניינים להכניס עכשיו לרכב חדש מערכת SQ נטו ואנחנו מעוניינים בסאב מדוייק פנצי חם ולא מרוח ועמום המגבר הוא כמובן מונו ליותאם לסאב\ים התקציב הוא משהו כמו 1500 כמובן שאני רוצה עוצמה אבל לא על חשבון הדיוק ואיכות לא משנה הגודל מיצידי אפילו 8 אינץ אבל אם הוא חלש מידי אז כמובן שנביא 2 או יותר והם צריכים להיכנס לתקציב אז בקשה הצעות. אנחנו רוצים עכשיו SQ מכיוון ששנינו ברכבים הכנסנו סאבים שחיפשנו בהם רק את העוצמה ולכן הדיוק זה לא הצד החזק שלהם ואנחנו רוצים עכשיו איכות (אין על איכות)
  10. המאק לא יותר זול הג'י ביאל עולה 900 פחות או יותר והמאק עולה 1140 אז יש הבדל קטן.
  11. אני מחפש את קרוס אוברים עם הטויטרים בלבד עדיפות לסדרה גבוה במצב מצויין הצעות (לא גבוהות מידי) בה"פ.
  12. אנשים אני שאלתי בערך את אותה שאלה לפני מספר ימים ואמרו לי ללכת על הג'י בי אל ועכשיו אתם אומרים שעדיף את ה-Z4200 אפשר בבקשה להחליט כי אני כל פעם שאני רוצה לגשת לקנוטת אני רואה פה משהו אחר וזהו השרשור שדיברתי עליו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121252
  13. התחלתם לסטות מאוד מהנושא אבל בכל זאת תודה על התגובות. לעתיד ברור ששמעתי אותו בכמה רכבים ובאחד ממש שמעתי אותו "מזייף" ובעוד אחד זה היה רק בעוצמות הממש גבוהות אבל אלו היו רק 2 מתוך 7 בערך שבשאר שמעו מצויין. אני חושב שאני ילך על הג'י בי אל וזהו אלה אם כן אתה אומרים שעדיף את המאק אודיו או את המגנט שהציעו לי פה.
  14. אז אתם אומרים שעדיף את המק אודיו על הג'י בי אל? ומה עם האינפיניטי מדיוטי פרי הוא עדיף גם עליו? שמעתי גם את המגבר הזה גם הוא נשמע טווב: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=PS-600&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 ועשכיו עם כל האפשריות אני משתגע אז בבקשה עזרה דחוף עריכה: מצטער טעות בדגם של המאק אודיו התכוונתי לZ4200 לא 4100 הם פשוט הטעו בגלל ה105 אר אמ אס אז המגבר הזה: http://cheaper.co.il/product.asp?productid=546&CatCode=87
×
×
  • תוכן חדש...