Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שאלתי היא כזו:

כמה יעלו לי חומרים שכוללית ספריי, קיט 2Door של דיינמאט אקסטרים, ושני קיטים של דיינמאט אורג'ינל.

כלומר, איטום של כל דלת בשתי יריעות; אחת אקסטרים ואחת אוריג'ינל.

אני מתכוון רק למחיר העלות של החומרים בארץ

מקווה שהייתי ברור.

תודה לעונים, שי.

עריכה: האם זה הגיוני שההצעה שקיבלתי על כל ההתקנה של המערכת, שכוללת את העבודה, כל החומרים של האיטום, והחיווט (4 רמקולים מגבר ו-HU), היא 1300 מרשרשים?

פורסם

אני לא חושב שזה הגיוני יש סיכוי דווקא כי הסט של הדיינמאט הבאלק שהו 3 חתיכות של אורגינאל ו2 של אקסטרים עולה בערך 600 שקל לחנות ובטח הרמקולים והרדיו דיסק ממש פשוטים אז דווקא יש סיכוי תלוי איזה רמקולים והד יוניט הוא שם לך

פורסם

כלומר, איטום של כל דלת בשתי יריעות; אחת אקסטרים ואחת אוריג'ינל.

יריעה של אקסטרים(תסתכל בקישור 305mm x 914mm)לא תספיק לדלת , זה ממש קטן,

בגלל זה יש 4 יריעות בקיט (2 יריעות לכל דלת).

תסתכל כאן על הגדלים:

http://www.dynamat.com/car_dynamat_xtreme.htm

תברר שוב , לא נראה לי היגיוני לשים אקסטרים+אוריג'ינל כשאתה יכול לרכוש סט

אקסטרים מלא.

ZZR

פורסם

סט לדלתות אוריגינל בדר"כ עולה סביבות ה400

סט לדלתות אקסטרים עולה בין חמש מאות לחמש מאות חמישים

ספריי עולה בערך 120 שקל עד כמה שאני זוכר

גלגלת פשוטה 60 שקל

------------------ קיט לשתי דלתות מספיק רק לדופן אחת בכל דלת! אם אתה רוצה לעשות את שתי הדפנות ואני מדבר כאן על שכבה אחת - אתה צריך שני קיטים - שתי שכבות בכל דופן - 4 קיטים.

בבאלק קיט (ואם כבר אז אקסטרים) יש 9 יריעות שזה שכבה אחת לכל דופן בכל דלת ועוד יריעה ספייר להשלמות או לשימושים במקומות אחרים.

אני הייתי ממליץ על שני סטים באלק - ואז לאטום שתי דלתות קדמיות ואת המגש האחורי או יותר טוב את הדלת של תא המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתעלק.

איפה אפשר לקנות באלקים של אקסטרים ואריגינל?

משהוא כמו 3 או 4 באלקים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תיקון קטן, מדובר על קיט שתי דלתות של אקסטרים, ספיקר קיט של אוריג'ינל, וספריי.

עכשיו שאלתי היא כזו: האם יכול להיות שהתקנה של מגבר 4 ערוצים הד יוניט, סט קומפוננטים, שני קואקסיליים וסאב + עבודת ההתקנה +חיווט+עבודת איטום ייצא 1.3K-1.4K

פורסם
תיקון קטן, מדובר על קיט שתי דלתות של אקסטרים, ספיקר קיט של אוריג'ינל, וספריי.

עכשיו שאלתי היא כזו: האם יכול להיות שהתקנה של מגבר 4 ערוצים הד יוניט, סט קומפוננטים, שני קואקסיליים וסאב + עבודת ההתקנה +חיווט+עבודת איטום ייצא 1.3K-1.4K

זה תלוי בסוג האיטום.

אם זה שכבה אחת אז כן זה יכול להכנס בתקציב של 1.4K.

אם זה איטום דיפונים פנימיים וחיצוניים(2 שכבות) אז זה בערך 500 ש"ח לדלת.

כלומר 1000 ש"ח ל2 דלתות, ומחיר ההתקנה תלוי באיך אתה מתקין, אתה יכול פשוט לזרוק אותם על המושבים האחוריים או שאתה יכול לשים אותם על מגש מצופה בלבד,שעליו מגיעה סגירה עם פרספקס למגבר\מגברים. זה ממש אינדבידואלי.ותלוי ביצירתיות ובסוג ההשקעה(רצפות כפולות,מאווררים וכו') וכמובן איכות החיווט, להריץ ברכב כבלי RCA איכותיים יכול להגיע גם ל1000 ש"ח, שוב תלוי בטיב המוצרים ומחירם בהתאם.

אבל לדעתי אם כבר איטום אז באמת 2 שכבות פנימי וחיצוני אחרת חבל על הכסף.

ואגב לדלתות עדיף להשתמש באקסטרים ולא באוריגינאל התוצאה יותר טובה כי גם יותר נוח לעבוד איתו והוא נכנס למקומות בעייתיים...

under construction..

פורסם

אני שמתי קיט דלתות של אקסטרים בתוך הדלת אוריג'ינל ועוד ספריי זפת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92739

העלויות:

קיט דלתות של אקסטרים 600

אריג'ינל 380

ועוד ספריי זפת 40

אההה וצריך לנקות טוב עם מסיר שומנים בשביל שידבק טוב.

דווקא אני חושב שזה מחיר טוב להתקנה כולל ה-כ-ל !

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...