Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

טיול פורום  

122 הצבעות

1. 1. טיול פורום

• בעד
      90
    • נגד
      4
    • נמנע
      9
    • יש לי מכונית צרפתית והאוטו יהיה במוסך.
      19

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פעם עשינו טיול לאילת של חברי פורום וחברה מהמפגשים, אחד קיבל שלילה, אחד התהפך, רדיאטור אחד התפוצץ, כמה סטרטרים שבקו והיה כייף. צריך טיול
אחד מילא אייס-טי במיכל עיבוי שלו כי נגמרו לו המים ...

אותו עשה כיתוב של GTI עם דבק חבלה על החלון האחורי ... הוא גם עשה באותה דרך כיתוב של TV על כל אחד מהצדדים של האוטו ...

אבל אני לא אגיד מי זה היה ...

כולם עוד חיים ... גם אותו אחד שהתגלגל , אני כבר אחרי השלילה ואחרי התנאי שקבלתי ...

לגבי מוזיקה, אני אישית ערב לחברים בפורום אודיו לספק את הסחורה

תגיד ... כמה זה בעיה לשרשר מגברים של איזה 10-15 מכוניות ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
לאור ממצאי הסקר עד כה, אני רואה לנכון להתחיל לחפש לנו נתיב נחמד לטייל בו, אתם מוזמנים להציע הצעות ד"א.

לאור ממצאי הסקר אני חושב שכדאי להמתין שכל הצרפתיות ירדו מהליפט...........:-P

אני בפנים !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא כזאת בעיה בהנחה שלמגברים יש יציאה (לא לכולם יש)

ובהנחה ולא יהיו ביטולי פאזות.

בכל מקרה. גם לי נשמע נחמד העניין של התארגנות לאיזה מפגש כולל לפורום.

לארגן "על האש" לקהל של מעל 50 נשמע לי מופרז לחלוטין! (במפגש אודיו ביום שבת האחרון היו מעל 50)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

למה צריך?

יש לך פה את סיימון שמגיע עם 3 סאבים מפלצתיים וקרוב ל145DB, גם אם תשים אותו בצד אחד של פארק הירקון, עדיין תשמע אותו בצד השני.:).

ולגבי השאר, אל תדאג,מספיק תדר מסויים של רדיו שמכוון בכל הHU של כל הרכבים וזה יעשה את העבודה!:).

אפשר גם ליצור לך "צליל היקפי"!.

בוא נתרכז בדברים החשובים כמו, איפה איך ומתי ומה אוכלים!.

אגב פארק הירקון נשמע טוב.

under construction..

פורסם

רק אל תשכחו שחוץ מחיפוש מקום גם צריך למצוא תאריך...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לדעתי על האש של כל הפורום יהיה כישלון........כי אם באמת תהיה הענות חזקה של הפורום מדובר על איזה 75\100, (מכוניות) בלי לקחת בחשבון בנות זוג וכו' לכן אני מציע דבר כזה :

לוותר על רעיון השיירה המסודרת כי זה מתכון רק לבעיות, לקבוע פארק כלשהו באיזור הסמי צפוני או לחילופין במרכז, (יעני סטייל חדרה נתניה...או מרכז סטייל פארק רמת גן הירקון וכו')

ולהגיע בשיירות\בודדות למקום....זאת אומרת כל אחד יקבע עם 3\4\5 חברים שלו פה מהפורום ויסעו יחדיו או יגיע לבד אם הוא מאלה שאוהבים ללחוץ בניחותא....

בנושא האכלה - לדעתי גם פה אין מצב מסודר כי זה לא יביא כלום וההם יבואו קבוצות של 550 איש ופה ושם, וגם פה הפתרון לדעתי התקבצות לקבוצות קטנות של 10\15 איש, כל 10\15 איש מהפורום יסגרו בינהם חלוקת בשר ומצרכים יגיעו לאותו מקום שכולם יהיו בו...נגיד קובעים סתם לדוגמא ב12, אז כל 15 איש בשעה 12 יושבים לעשות על האש (קבוצות קבוצות אבל באותה "קבוצה" ענקית....נגיד בשעה 2 גג כולם אחרי האוכל ואז אין מניעה לששבש כדורגל כדורעף אורגיות כדורמים לתת מכות ליוליה כל מיני פעילויות וגם בין היתר שיחות על מכוניות עם כ-ל חברי הפורום

פורסם

אם כבר מדברים על איך לעשות אוכל וטיולים, אז בדרך חזרה מאילת, קוסטה ואני החלטנו להכין נקניקיות על המנוע של הצרפתייה, יצא לא רע ואם יגיעו המון צרפתיות אז אנחנו מסודרים מבחינת אוכל...

haters will hate

פורסם

זה יכול להתבשל ככה לנצח ובסוף לא יצא מזה כלום

צריך שמישהו יזרוק את הכפפה

מה דעתכם על מפגש בקפה בונו מול וינגייט מקום נחמד שגם אפשר לשתות שוקולטה , גם לתדלק, ויש שם גם מסעדה

אפשר גם בקצה של מתחם סינמה סיטי ליד לויקו מושיקו

(מקסימום מרווין גיי יוכל להכין לנו נקניקיות על המניפולד של הברנדה :-P )

מה אתם אומרים ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
זה יכול להתבשל ככה לנצח ובסוף לא יצא מזה כלום

צריך שמישהו יזרוק את הכפפה

מה דעתכם על מפגש בקפה בונו מול וינגייט מקום נחמד שגם אפשר לשתות שוקולטה , גם לתדלק, ויש שם גם מסעדה

אני בספק אם יש בבונו מספיק מקום לכמות האנשים הצפויה.

במיוחד אם לא הזמנת מקום.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...