Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

טיול פורום  

122 הצבעות

1. 1. טיול פורום

• בעד
      90
    • נגד
      4
    • נמנע
      9
    • יש לי מכונית צרפתית והאוטו יהיה במוסך.
      19

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, ביקוש אני רואה שלא חסר.

חנוכה מבחינתי יכול להיות אחלה. נותר לנו רק להתפלל שיהיה מזג אוויר טוב.

אז מה החלטנו שאנחנו רוצים? טיול או סתם מפגש פורום באיזה פארק/יער?

פורסם

לפי דעתי עדיף לעשות מפגש, טיול יהווה בעיה מהסיבות שצויונו כבר (חוסר סדר וכ"ו). הכיטוב זה להיפגש באיזה פארק או משהו ,לעשות על האש להכיר את הנפשות הפועלות, לדבר ואז להתפזר. אולי בהמשך ניתן יהיה להפוך את זה לטיולים.

בקשר למיקום לפי דעתי צריך לבחור משהו באזור המרכז או אזור חדרה ( אני לא מכיר הרבה פארקים בחדרה, למעט יער חדרה ואין לי מושג אם הוא מתאים, בטח יאשה האשכנזי יודע).

אבל ממה שאני רואה עד עכשיו בתרד הנ"ל זה יותר דיבורים ממעשים. הקיצר תארגנו הכל ותקראו לי. :)

סתם, רציני אם צריך עזרה או משהו אני מוכן לעזור.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
לא ייכנסו 8 אנשים ל"בונו " ? :shock:
לא

אני בא אבל אם קורה חס וחלילה משהו בדרך אני סומך על הידע שלכם לתקן כל בעיה מכנית שתצוץ...

יש לי צרפתיונת כאמור.........

לצרפתיות אין בעיות יש להן נטיות...:smile:

פורסם

עד חנוכה יש זמן - אל תדאג - כשיגיע הזמן אנחנו נקפיץ את הנושא

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...