Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא בעצמו לא יודע על מה הוא מדבר.

בל מקרה, פגושים לבנים ושחורים הכי קל להתאים צבע.

צבע לבן לא הייתי הולך לפחח, אך הבחור שציין צבע ב 12 שקל, לא יעזור אם לצבוע אז כבר להשקיע בחומרים, צבעי בסיס, צבע עצמו ושכבת לקה, כמובן שיש לשייף.

אני צבעתי את הטמבונים שלי שהיו אפורים ( דהו), לצע שחור, בלי לשייף בלי לנקות, ומחזיק כבר 10 חודשים, צביעה חאפרית אני יודע אבל כל עוד זה מחזיק אני לא מתכוון לשנות.

בכל מקרה צביעה של פגוש ללבן אצל פחח , לזרוק את הכסף, אותה תוצעה אפשר לקבל עם עושים לבד כמו שצריך.

פורסם

אתה יודע שלבן זה לא לבן....זאת אומרת יש פה משחק של התאמות צבעים

ספריי לבן בסופר סיכוי יותר מסביר שלא יהיה אותו גוון כמו הרכב שלך

בדרך כלל מה שמשווק בחוץ זה לבן שלג....המכוניות הם לבן שנהב\לבן פנינה\לבן ג'רמוס הררי

וכו'

פורסם

קודם כל דבר ראשון

תודה רבה לכל התגובות והעזרה

וככה .. לגבי איך שזה יראה (יראה ערבי ?) חלק גדול מהמאזדות דגם כמו שלי, הטמבונים לבנים

והפוך כשהטמבונים שחורים זה נוטה למה שדיברתה עליו ואני רוצה להוציא את זה מהאוטו ....

ולגבי ספרי ביררתי יכולתי להביא חומרים טובים במחירים סבירים, אני לא יציין תשמות כי זה מיותר אני לא הולך על זה

בהמשך הבירור דיברתי עם אבא של חבר (מנהל מוסך, לעבודות צבע, ספוליירים וכו ...)

אחרי הבירור, עבודה טובה תהיה ב500 שקל (מחיר זול יחסית למה שעולה לפי מה שהבנתי ממכם)

צבע טוב ועבודה טובה, באחריות ....

אני ישלח תמונות של התוצאות כשאני יסיים אם הצביעה

ולגבי ספריים שהתזתי על הטמבונים, ספרי של דש בורד לפלסיטיקים באוטו לניקוי יפה של הטמבון

אני יסביר לו את זה לפני הצביעה ...

בתודה

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

• תוכן חדש...