Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבו ראמי יזאלמי !

מובארכ איד אל אדחה לכל המשפחה !

אלל'ה הוא' עכבר ,עשה לך פרוטקציה הוריד היום גשם וביטל שוק עתיק,

מיוחד בשבילך,:-D:-D:-D נדחה לשבוע הבא סאלם' ועלכום ורחמטולה וברכתום.:lol::lol:

היללקה

פורסם
אבי מה נשמע?

אתה מגיע מחר לשוקעתיק ?

אהלן !

מאוד רציתי !

איתני הטבע הצליחו לדחות לשבוע הבא ,נתראה שם אולי תמצא שם סוף סוף רנו 4 !

פורסם
שלום לכולם,

שאלה לאספנים:

מישהו מעוניין ברנו 6?

שנת 75 יד שניה לפני שיפוץ

בברכה שחר ניב

תעלה תמונות , עלות ?

פורסם

חברים, מחפש כנפיים קידמיות לרנו 4 מודל ישן אמצע שנות ה 60.

בברכה ותודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
חברים, מחפש כנפיים קידמיות לרנו 4 מודל ישן אמצע שנות ה 60.

בברכה ותודה

נתי

היי נתי

נמצאו כנפיים בעזרתו האדיבה של פרופסור ראמי.

תודה

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם
שלום לכולם,

שאלה לאספנים:

מישהו מעוניין ברנו 6?

שנת 75 יד שניה לפני שיפוץ

בברכה שחר ניב

מעוניין, אפשר פרטים?

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם
אבי זה בשבילך :

רמי !

אני מתחיל לבדוק ! אבדוק גם בשוק עתיק מחר! :arrow:חבל לפני שבוע זרקתי 10 יח' כאלה חדשות בניילון:lol::lol:

אגב הכשילו אותי היום בטסט רנו 4 ,על וישרים,מנורת צד נדלקת ולא נדלקת,וזיהום אוויר, קוראים לזה קובינת הטסט החוזר

החלפתי וישרים מהבגאז, לא נגעתי בקרבורטור, והנורת צד :idea:דולקת לא דולקת לדברי הרוסי הקפדן ,הסברתי לו שכך זה עובד ברנו 4 זה הקצב ולא מגע רופף

וקוראים לזה וינקר תקין !!!! שעה אני גם צועק לו שהבלם יד קדימה והוא ממשיך לבדוק מאחור ,אני אומר לו זה קדימה,אומר " גם נשים חושבות שיודעות הכל, "אני מהנדס מכוניות מרוסיה ",יופי ואני מהנדס פיתות מישראל:roll:

נמנעתי מלהתווכח כי אם זה ליקויים ?? ויכוח עלול עוד להסתים בשמירה או מטבח , שילמתי טסט חוזר ושילכו להנביט פולים!!!:lol:

• תוכן חדש...