Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי ראמי

תבת דואר נכנס שלך מלאה

אי אפשר לשלוח לך הודעות

רציתי לשאול מה נסגר עם הרכב שדיברנו

ואם בכלל ראית אותו

עופר

פורסם

אגב ,החלטתי לא להשלים את הפרויקט הזה , השלטונות לא מאשרים כל כך הרבה " ג'אנק " בחצר , לכן החלטתי למכור אותה

פורסם
אגב ,החלטתי לא להשלים את הפרויקט הזה , השלטונות לא מאשרים כל כך הרבה " ג'אנק " בחצר , לכן החלטתי למכור אותה

במקום להקים חוות רכיבה על סוסים במרחבי הנוף, תקים חוות נסיעה ברנו 4:lol::lol::lol::lol:

פורסם

בואו בהמוניכם!

מפגש מועדון רנו 4 בחנוכה

חשבתי על טיול חנוכה אל עבר הדרום הרחוק שם שוכן לו מוזיאון רנו (פארק-ראם).8)

"מוזיאון רנו בפארק ראם, שליד צומת גדרה מציג אוסף מכוניות רנו לאורך ההיסטוריה של מדינת ישראל, ציונות, ארכיטקטורה על רקע תל-אביב הקטנה.

המוזיאון משתרע על שטח של כ- 278 מ"ר ותכנון החלל מציג את התפתחות רכבי רנו, באמצעות מיצגים שונים ודגמים, במקביל לסיפור המשפחתי של מואיז קרסו מייסד הקבוצה, מקום המדינה ועד ימינו.

חלל מוזיאון רנו הישראלי עוצב כרחוב תל-אביבי הלקוח מסביבת רוטשילד/שדרות בנימין של שנות ה-30, על מראה הבתים, שלטי הפרסום, בתי הקפה ואלמנטים נוספים.

המוזיאון יציג את הקשר של משפחת קרסו למהלך החיים של הציבור הישראלי, כמעט בכל מימד : החל מגאולת קרקעות והתיישבות עירונית, דרך בנקאות ותרבות.

עיצוב חלל המוזיאון והטקסטים שמלווים את המבקרים ימחישו את העולם שחווה ויצר משה קרסו והתפיסה הפרקטית שאפיינה אותו הפכה לחלק מהקונספט של המוזיאון ומלווה את המבקרים בציטוטים שנחרטו על קירות המוזיאון ונוגעים לנסיבות הקמתו של בנק דיסקונט וכניסתה של המשפחה לתחום הרכב כדוגמת הציטוט: "יש לנו שישה ילדים וצריך לדאוג לעתידם,אני חושב שאכנס למענם לעסקי המכוניות", מה שהסתבר בדיעבד כהחלטה נכונה לכל הדעות..

על מנת לתמוך בסיפור האישי של כל דגם של רכבי רנו עוצבו ונבנו בייצור מיוחד עמודי רחוב עליהם נרשם המפרט הטכני של הרכב והסיפור המלווה אותו,בנוסף ודווקא משום שאין מדובר במוזיאון סטנדרטי בהגדרתו הוחלט יחד עם הנהלת החברה להקדיש איזור לביטוי כניסתה של רנו לעולם העתידני מבחינת עיצוב, טכנולוגיה וערכים ברי קיימא וכך הוקם 'קיר העתיד' החותם את הביקור

במקום."

מי שמעוניין מוזמן להציע רעיונות ו/או לעזור לארגן. :roll:

964-reno-caraco-museum.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

שבוע טוב, לכולם!

מחפש גשר קידמי (כובע נפוליאון), אפשרי מתורמת .

האם משהו הזמין בעבר גשר כזה מחו"ל ?

ועוד שאלה, ברשותכם, האם יש מספר דגמים של גשר קידמי לרנו 4?

מצ"ב תמונות.

תודה לעוזרים.

שי

DSC_0463.JPG

DSC_0419.JPG

DSC_0452.JPG

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

ערב טוב וסליחה שאני מתפרץ,

על איזה פרויקט מדובר? מה הקשר של השלטונות לתכולת החצר שלך? ומה עומד למכירה?

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם
ערב טוב וסליחה שאני מתפרץ,

על איזה פרויקט מדובר? מה הקשר של השלטונות לתכולת החצר שלך? ומה עומד למכירה?

חבר יקר

הכול בהומור לרמי יש כבר 5 רנו 4

השלטונות זו אישתו

שאומרת רנו 4 צריך רק 4:-P

ומה שעומדת למכירה זו הרנו האחרונה הטנדר

נמצאת בשרשור של הרכבים למכירה

פורסם
חבר יקר

הכול בהומור לרמי יש כבר 5 רנו 4

השלטונות זו אישתו

שאומרת רנו 4 צריך רק 4:-P

ומה שעומדת למכירה זו הרנו האחרונה הטנדר

נמצאת בשרשור של הרכבים למכירה

כאחד שגדל עם רנו 4 שנת 68' עד שאבי החליף אותה ברפיח תמורת מכשיר וידאו,

אני מחפש... אם תוכל להסביר לי מהו ה"שרשור של הרכבים למכירה" אודה לך מאוד.

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

• תוכן חדש...