Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש אפשרות לקבע את ה hu לחלוטין לרכב כך שגנב שירצה לגנוב רק את hu

(הפנל יהיה בבית ) יקשה עליו מאוד עד יאוש ? (שלא יוכל לשלוף...) אבל גם שלא יוכל לעשות לי

נזק...

כמה עולה לעשות את זה אצל מתקין ? אני מניח שזה רק עסק של כמה ברגים ? לא ?

תודה , מחכה לתגובה

בומבה

פורסם

הכל אפשרי,קח בחשבון את הדברים הבאים:

1.אם הגנב ייתאמץ ממש,או שהוא יצליח לתלוש את המכשיר בסופו של דבר,או שמרוב נסיונות המכשיר עצמו יידפק.

2.גנב שלא יצליח לפרק לך את הרדיו דיסק עלול להוציא "עצבים" על שאר האוטו.

לאבא שלי זה עלה 5600 שקלים לפני שנתיים.תיקון-לחברת ביטוח זה עלה 5600 שקלים.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1.אם הגנב ייתאמץ ממש,או שהוא יצליח לתלוש את המכשיר בסופו של דבר,או שמרוב נסיונות המכשיר עצמו יידפק.

בהצלחה.

הוצאת לי את המילים מהפה

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

בקשר למס 1 - עדיף שהמכשיר יידפק מאשר שהוא יצליח לגנוב אותו ..

בקשר למס 2 - אם יש ביטוח אז מה זה משנה ? הגנב לא קיבל שום דבר, הביטוח שילם את הנזק ואתה נשארת עם חיוך.. לא ככה ?

ואני מצתרף לשאלה של פותח הת'רד ושואל כמה עולה ה"הרכבה" המסויימת הזו .. ואם זה אפשרי גם לקבע סאב לרצפת הבגא'ז ?

תודה .. שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

הכל אפשרי.

אבל לא ידוע לי על פתרון קסם עבור הטייפ או עבור הסאב.

רוב הפתרונות בעסק הזה הם CUSTOM ולכן גם המחירים בהתאם....

ראיתי בחור שהבריג סאב לשלדה ע"י בניית סוג של כלוב בשבילו. נראה מכוער.

עוד אפשרות עבור הסאב היא התקנת "STEALTH" אשר גם נותנת פתרון לניצול יעיל יותר של שטח תא המטען וגם יכולה להסתיר לחלוטין את הסאב - מה שנותן יתרון בטיחותי.

התקנת סטלס איכותית נעה באיזור ה2500 ש"ח +

פרטים נוספים בה"פ

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
בקשר למס 1 - עדיף שהמכשיר יידפק מאשר שהוא יצליח לגנוב אותו ..

בקשר למס 2 - אם יש ביטוח אז מה זה משנה ? הגנב לא קיבל שום דבר, הביטוח שילם את הנזק ואתה נשארת עם חיוך.. לא ככה ?

.

סלח לי ידידי,אבל לא הבנתי את ההגיון בדברייך:

1.למה עדיף שיינזק? כדי שתשלם מכיסך על תיקונו ?

2.פרצו לך לרכב פעם?

כשפרצו לאבא שלי את הרכב לפני שנתיים,הוא היה רק חודש על הכביש.אבא שלי עד היום מחייך מאושר על 2 הדלתות שהיו צריכות לעבור פחחות וצביעה,על משענת היד שתלשו מהמקום, על הדיבורית שעקרו עם חלק מהדשבורד,ועל תא הכפפות שעקרו.

הוא גם מאוד חייך כשזה העלה לו את הפרמייה על הביטוח.

על מה אתה מדבר ?

לי פרצו לפני חודשיים את הרכב,גנבו זוג רמקולים של 200 שקל מהמגש האחורי,אני גם מחייך עד היום על המשקוף של הדלת שעיקמו בנסיון לפרוץ (בסוף שברו חלון),עד היום מחייך כשבסוף כל נסיעה אני מוצא שברי זכוכיות ממה שפעם היה החלון ברכב,ועוד יותר מחייך שכמעט תפסתי את הבני ז***ת. זו הבעייה,שזה רק כמעט,כי אם הייתי תופס אותם באמת הייתי עד היום מחייך (אולי בתא מעצר, אבל מחייך כמו ילד בן 15 שרואה זוג שדיים בפעם הראשונה).

אז תתעורר ידידי (אל תפגע) פריצה לרכב זו לא כזו חוויה מהנה שגורמת לך להסתובב מחוייך למשך שנים.

פורסם

לא נפגעתי :smile:

אבל אולי לא הבנת את דבריי ..

אני (אישית) מעדיף שיינזק הרדיו דיסק מאשר שייגנבו אותו .. אתה לא ?

וכן פרצו לי לאוטו, ולא פעם אחת, אבל כמו שאמרתי אם האוטו מבוטח הרי שהביטוח משלם,

וברור שפריצה זה לא נעים ואני לא מאחל לאף אחד .. אבל אם קרה וכן פרצו אני מעדיף (שוב, אישית!) לישון בשקט בדעה שה "בני - **** " לא הצליחו לקחת דבר !

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

מסכים איתך,אם הם פרצו,לא גנבו כלום ולא עשו נזקים.

תאמין לי שלא נעים לראות רכב של חודש על הכביש,שנראה כאילו היה בתוכו צונאמי, ועוד מבחוץ 2 דלתות צריכות פחחות וצביעה. סתם כאב לב.

ולשאלתך-אם פרצו לי לרכב כבר,אני מעדיף שהגנב יצליח לקחת את הרדיו דיסק,ושיימכור אותו כדי שיוכל לממן את ההשתלת כבד שלו\קוקטייל לאיידס\טיפולים כימוטרפיים\הקרנות\תרופה לסארס שיש לו\ ועל הדרך אולי יצליחו לטפל לו בשחפת עופות שיקבל-אמן.

מאשר שגם ייפרצו לי,גם יהרסו לי את הרכב,וגם בסוף אצטרך עוד להוציא מהכיס כסף על תיקון הרדיו דיסק,כי הביטוח מכסה רק גניבה ולא השחתה שלו.

בעבר גם תמכתי בדעה שעדיף להשאר עם מכשיר הרוס מאשר שייפול לידיו של הגנב, עד שהבנתי שהגנב שלא יצליח להוציא אצלי את המכשיר פשוט יעבור לרכב הבא ויוציא ממנו,זה לא שהוא לא יצליח להוציא אצלי את המכשיר ופתאום יגיד "איזה באסה ! אני כזה גרוע בזה שאני פשוט אפרוש ואמצא לעצמי עבודה מכובדת.אבל לא לפני שאשאיר מכתב התנצלות".

הוא פשוט יתקדם רכב אחד קדימה,וממנו ישלוף מכשיר.

פורסם

אני לא מדבר על קיבוע מיוחד...

יש איזה אפשרות לגבי ה hu שיקשה על הגנב לתלוש אותו ?

ברגים ? לא יודע ...משהו ?

למישהו יש תשובה , שכמובן ברת ביצוע של מתקין ממוצע ?

והמחיר.?

תודה

פורסם

לפני שלוש שנים. למדתי בגבעתיים.

לחבר שלי היה פיוניר דולפינים. חדש!! (רק הגיעו הסדרות הראשונות.)

זה היה מותקן באונו.

התקנו לו את זה עם ברגים מהפחית החוצה. לדש. כך שאי אפשר לפרק את הפחית החוצה. ואת הרדיו סגרנו עם 2 ברגים לפחית מהצדדים.

בנסיון הראשון של הגניבה!! (היה בלילה) עיקמו את הדלת.

שברו את הרדיו בפינות. ואת הדש שברו גם בפינות.

בנסיון השני. (בערך 8 בערב.)

אני וחברים יושבים ולומדים במכללה. בקומה ראשונה. מהחלון רואים את האוטו מרחוק.

אנחנו רואים משהוא הולך ומתכופף לתוך האוטו. (מתחילים לרוץ)

ואחרי כמה שניות חריקות בלמים. ומגיע רכב. עוצר ואז הוא נוסע מהר.

אנחנו רצים לאוטו

ורואים. ...

שני חלונות שבורים. נהג וצד שני.

כל הדש בורד קרוע החוצה וחסר @@

הם שברו הפעם את כל הדש וחתכו את כל החוטים שהיו מחוברים לדש.

זכוכיות על כל האוטו.

וחוטים בכמויות חתוכים. קצר בכל האוטו. מזגן שבור. פלסטיקה (כל המרכז חסר)

וזה כי בנסיון הראשון לא הצליחו.

ואגב הפאנל לא היה באוטו. הוא נגנב באותו לילה. אחרי הפריצה. מהאוטו.

(והוא היה תמיד לוקח אותו איתו.) וגם באותו יום של הפריצה השניה הוא לא היה .

הוא השאיר אותו באוטו. (תיקון את החלונות באותו יום. יש לו אונו לחלקים בבית.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בצד האחורי של כל רדיו דיסק יש בין בורג הפוך כזה תקוע.. שרואים רק את ההברגה שלו ועליו מונח אום... באותו מקום בתוך הדש בורד יש חור שמתחבר לשלדת הרכב

אתה מוציא את האום דוחף את הרדיו דיסק פותח את תא הכפפות ומהצד השני של הרדיו סוגר את האום... לא צריך לחזק עם שוודי או משו עם היד זה מספיק ... לדעתי עדיף שיקחו כבר את הרדיו אבל בישביל הפרנציפ אני עשיתי את זה הזמן עשה את שלו ויום אחד פרצו לי לאוטו ניסיו להוציא את הרדיו (הפאנל היה בבית) וכנראה שלא הלך להם... אז הם פתחו את הבגאז' ומשכו באכזריות את המגבר והסאב... מה שכן הם עשו עבודה נקיה בלי זכוכוית בלי לעקם כאילו היה להם מפתח.... סגרו דלתות ... טוב אני קם בבוקר רואה הדלתות פתוחות יאנו מהכפתורים אומר אולי אמא שכחה.. נכנס מניע שם את הפאנל ושומע מוזר... חלש ובלי התנודות של הסאב בגב הולך לבגאז חשבתי אולי התנתק חוט וחשכו עינייי טוב נסחפתי עם הסיפור המשך יבוא... בקיצור עזוב אל תנסה לאבטח את הרדיו קח את הפאנל איתך תקווה שהם יעדיפו לקחת רק רדיו עם פאנל

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

ביום שני השבוע פרצו לי את שתי המכוניות (ועוד 15 רכבים שחנו באותו רחוב)

השיטה זהה-שבירת חלון קדמי בצד ימין ועקירת הרדיו דיסק.

ברכב הראשון אלנטרה מהעבודה, עשו יחסית עבודה נקיה שלפו את המכשיר בקלות וניתקו את הקונקטור (לפחות לא חתכו חוטים )

ברכב השני -יונדאי אקסנט הנזק היה אדיר.מי שמכיר את הפנל של האקסנט 97 יודע שכדי לעשות התקנה טובה מומלץ לפרק את כל הפנל המרכזי כולל כפתורי המיזוג וכו".המכשיר היה מקובע בצורה מושלמת עם ברגים ומרוב עצבים על זה שלא הצליחו לשלוף אותו עקרו חצי דש בורד.ממש לא חויה נעימה לראות ככה את הרכב בבוקר.

הדבר הכי מרגיז שהגנב ברוב חוצפתו חייג אלי בבוקר מהנייד שלקח מהרכב ורצה להחזיר לי את המכשירים תמורת סכום סימלי של 3000 ש"ח.

אחרי שהבהרתי לו מה אני חושב עליו ועל העיסוק של אמא שלו לא שמעתי ממנו יותר.

בקיצור ,עדיף לא לקבע את המכשיר לרכב בצורה שיהיה קשה להוציא אותו ,אם כבר פרצו לפחות שלא יעשו יותר נזק.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

שתבין שגם אני הייתי בהתחלה בגישה הזאת של קיבוע המכשיר למניעת גניבתו,ותכל'ס אפשר להקשות על גנב בדרכים מאוד פשוטות,הרבה יותר מאשר הברגת המכשיר לדשבורד וכו' (סתם דוגמא,תמרח דבק אפוקסי,או שתדחוף מסטיק לפתחים שאליהם אמורים להכנס המפתחות ששולפים את הפאנל,זה בדיוק שנייה לפרק את זה,אבל גנב שיראה את זה בהתחלה ייתבלבל וזה סתם ייעכב אותו).

אם אתה כל כך רוצה לשמור על המכשיר שלך,אני הייתי ממליץ לך ללכת על כיוון קצת שונה מאשר קיבוע המכשיר,אני הייתי מתקין בפתח הייעודי של הרדיו דיסק,מכשיר דמה,כלומר הייתי שם שם איזה רדיו טייפ רודסטאר מלפני 10 שנים,ואת הרדיו דיסק האמיתי הייתי מחבר עם מנחת למקום אחר שקשה לאתר ושהוא פחות נגיש (לדוגמא-מתחת למושב,או בתוך תא כפפות ננעל).

אבל עכשיו ברצינות, גנבים פורצים היום לרכבים גם עם מכשירים של 100 שקל,מהסיבה שגניבת רדיו דיסק אורכת לגנב מיומן כ-10 שניות מרגע שבירת החלון,פשוט מכניסים 2 מפתחות,שולפים את המכשיר וחותכים את הקונקטרים עם קאטר.

גנבים פורצים היום גם אם לא רואים את הפאנל על המכשיר,מתוך ידיעה שלבעל הרכב יתברר שלא שווה לקנות את המכשיר התואם לפאנל שלו (חוכמה של יבואניות מכשירי הרדיו דיסקים,תיכף אפרט*), והוא פשוט יפרסם את הפאנל למכירה במחיר זנות של 100 שקלים באיזה פורום (כמו פה,למשל).

אני אתן לכם דוגמא לתחכום של ייבואניות מכשירי הסטריאו לרכב,ולמה לא שווה לקנות את המכשיר שיתאים לפאנל שלכם,אלא עדיף לקנות חדש:

נאמר קניתם מכשיר רדיו דיסק מסוג X במחיר של 1600 שקלים מאיזו חנות.

בלילה ביקרו לכם ברכב,ועקרו את מכשיר הרדיו דיסק.

כמובן שאתם בתור אנשים טובים,שלפתם את הפאנל,כי "בלי הפאנל לא פורצים לרכב".

למחרת אתם מגיעים לאותו אחד שמכר לכם את המכשיר,ומבקשים לקנות "רק את יתר המכשיר,כי פאנל כבר יש לכם".

הוא אומר לכם שהוא לא יכול לעזור לכם בזה,ושתפנו לייבואן,"הוא היחידי שיכול לעזור בדברים כאלה"

אתם פונים לייבואן,ומבקשים לקנות את המכשיר המתאים.

אומרים לכם אין שום בעייה,מביאים לכם את המכשיר ללא הפאנל,ואומרים לכם "1800 שקלים בבקשה".

אתם כמובן אומרים "איך 1800 שקלים? אני רכשתי את המכשיר חדש ב-1600 שקלים לפני חודשיים"

ואז אומרים לך ש"אנחנו מוכרים אצלנו את המכשיר הזה ב-2500 שקלים,אם השגת אותו במבצע במחיר כזה אצל אחד הספקים שלנו אז אחלה,אבל אצלנו במחירון כחדש הוא עולה 2500 שקלים".

כמובן שעל הדרך,המוכר יסביר לך שהמכשיר שלך מאוד מיוחד,וזו הסיבה שהוא עולה כל כך יקר ביחס לפאנל עצמו,שדווקא הוא החלק הפחות יקר ברדיו דיסק (אגב,אם תבוא לשם ותגיד שגנבו לך את הפאנל ואתה רוצה להשלים פאנל למכשיר שברכב,גם יגבו ממך 1800 שקלים "כי הפאנל הזה,יש לו תאורה מיוחדת ותצוגה של צפלינגים קופצים,ובגלל זה הוא החלק היקר יותר במכשיר הרדיו דיסק")

כמובן שמיד אתה מבין שאין מנוס,אלא לקנות מכשיר חדש.

מה שמעצבן כאן,זה שאין שום פרופורציה בין מחיר הפאנל עצמו,למחיר המכשיר,בין אם תגיד ליבואן שגנבו את הפאנל,או שגנבו את המכשיר עצמו,מה שגנבו לך ייחשב לטובת העניין "לחלק העיקרי ויקר ברדיו דיסק,ולכן המחיר שלו כזה גבוה".

אגב,זה נאמר מתוך נסיון מר,עם אחד מייבואני הרדיו דיסקים המובילים בארץ.

פורסם

יש שיטה די טובה למנוע מגנבים בכלל לפרוץ לרכב בשביל רדיו דיסק

פשוט לעשות הפרדה בין הרדיו דיסק והפאנל

יש אנשים שמתקינים רק את הפאנל בסך שמש ואת הרדיו דיסק במקום ניסתר לדוגמה מתחת לכיסא

וכשהגנב מסתכל הוא רואה איזה רדיו טייפ מסכן וככה נמנע מצב לא נעים לאחר מכן.

זאת לפי דעתי האפשרות הכי טובה, אל תיתן פירצה לגנב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...