Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן,זה מה שהתכוונתי,מתקינים את המכשיר במקום ניסתר,ואת הפאנל בעזרת חיווט מתקינים במקום אחר.

זה הרעיון הכי טוב

לא נותן פירצה לגנב ונותן לך לישון בשקט

מקסימום יפרצו יחפשו סיגריות או כסף אבל לפחות לא יהרסו ויגרמו נזק שיכאב בלב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כמה עולה הסיפור של ההרכבה של הפנל וה"מוח" בנפרד ?

איפה יכולים לעשות לי התקנה כזו ?

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

זה עסק לא זול.

וזה ממש ממש מסובך. וזה צריך חלקים (פאנל דומה הרוס) ואת החיבורים של המכשיר.

או לבצע הלחמות על המכשיר ועל הפאנל.

ואז זה לא יהיה אפשרי לחבר ביניהם שוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרעיון של להפריד בהתקנה את HU מהפנל, כלומר להרכיב אותם במקומות ניפרדים הוא רעיון מבריק. אבל הביצוע - מסובך מאוד. בכל מיקרה בד"כ עלות של HU ממוצעת תהיה קטנה מאוד ביחס לעלות של הדש בורד של הרכב וכל המסביב כגון: מפסקים, חיווט וכ"ו... לכן לא כל כך כדאי לקבע את ה - HU לדשבורד מעבר לסטנדרט.

מה גם שעלות תיקון של HU מחובל כתוצאה מניסיון של גניבה עלול לעלות לפעמים קרוב מאוד לעלות של HU חדש ובמיקרים קיצוניים אף יקר יותר מעלות של HU חדש לגמרי.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אנשים , אתם מציעים פה פתרונות ממש הזויים.

מי הטמבל(סלחו לי) שיתקין מכשיר מתחת למושב וימשוך חיווט לסך השמש(:shock: ?!) כדי להתקין מאחוריו את הפאנל?!?!?!:?

WTF?!

מאיפה הוצאת את זה?

-לפותח הת'רד : רעיון כמו להתקין את הר"ד בתא כפפות יכול להיות נחמד אולם לא ממש פרקטי.

עצה שלי-תתקין את הרדיו דיסק באופן הרגיל(כך שאם חס וחלילה יפרצו לא יגרם נזק נוסף) ותבטח אותו.

בהצלחה

:king:

פורסם

חברה שכחתם דבר אחד

לא משנה איפה תחביאו את הפאנל

בכל מיקרה של החלפת דיסק תיצתרכו להגיע לשם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אנשים , אתם מציעים פה פתרונות ממש הזויים.

מי הטמבל(סלחו לי) שיתקין מכשיר מתחת למושב וימשוך חיווט לסך השמש(:shock: ?!) כדי להתקין מאחוריו את הפאנל?!?!?!:?

WTF?!

מאיפה הוצאת את זה?

-לפותח הת'רד : רעיון כמו להתקין את הר"ד בתא כפפות יכול להיות נחמד אולם לא ממש פרקטי.

עצה שלי-תתקין את הרדיו דיסק באופן הרגיל(כך שאם חס וחלילה יפרצו לא יגרם נזק נוסף) ותבטח אותו.

בהצלחה

ידידי,זה שלא ראית את זה לא אומר שזה לא קיים.

אני אישית ראיתי את זה,נראה טוב מאוד,ולגבי בעיית הדיסקים-הבנאדם התקין מתחת למושב השני צ'אנג'ר.

תאמין לי שום בעייה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם HU בדש, גם צ'ינג'ר מתחת למושב וגם פאנל קבוע???!?

זה רק עוד דברים שהגנב ישחית תוך כדי נסיון לגנוב אותם+ בסופו של דבר הוא יגנוב אותם.

ב2 הפריצות האחרונות אצל חברים שלי, נגנבה להם המערכת כולל הRCA ואפילו את הבית פיוז לקחו...

אז תחשבו מה יקרה שהם יגלו שיש כבל שמוביל לאנשהו...

ובקיצור, מי שממש מפחד מפריצה,שפשוט יבטח את המערכת, אם שודדים בנקים אז גם הרכב שלכם לא ממש בטוח...אין פתרונות קסם, סה"כ כאשר לא יצליחו לגנוב לכם,ישחיטו או שיחזרו פעם אחרת עם כלים מתאימים(כמו שעשו לחבר שלי), ובקיצור לעניין,או ביטוח,או לקחת את הסיכון.

under construction..

פורסם

תודה על התגובות

משהו שחשבתי עליו - יש אפשרות להתקין את ה hu עם הפנל יותר פנימה בכמה ס"מ ככה שאני יוכל לכסות את הכל על ידי מלבן פלסטיק שחור שמגיע עם האוטו שמיעד לאותו מקום ? ... וככה זה נראה כחלק בלתי נפרד מהדשבורד...הגנב פשוט לא יראה שיש לי רדיו...ככה כמו שמגיע האוטו חדש....

ככה שאני יכנס למכונית אני יוריד אותו עם האצבע ושאני יוצא מאוטו אני פשוט יניח אותו

ככה אני לא יצטרך גם להוציא תפנל - הכי נוח , לא ?

רעיון גאוני , אבל אפשרי ????????????????

תודה מחכה לתשובה:roll:

פורסם

הכי טוב בלי...

אחרי שפרצו לי פעם אחת (ו"למזלי" לקחו רק סאב ומכשיר בלי הרמקולים והמגבר), החלטתי שאני לא צריך יותר הד יוניט.

עובד דרך מכשיר MP3 נייד שמחובר למגבר (במקרה שלי דרך אקווליזר חיצוני, אבל אפשר בלי כמו שהיה לי קודם).

20 גיגה של שירים, ניווט קל וקצת יותר ביטחון בלילה...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

יש גם את זה בנייד...

אבל האמת שלא, מי צריך רדיו שיש מעל 15 גיגה שירים?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...