Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק פנס קדמי בגולף MK4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי כרגע בפירוק הפנסים הקדמיים בגולף 4, שיחררתי את הברגים... ומשום מה זה נראה כאילו אני צריך להוריד את כל הטמבון בכדי להוציא את הפנסים...

מה אתם אומרים? מישהו יודע משהו לגבי זה?

תודה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

את הפנס מחזיקים שני ברגים למעלה ושני ברגים למטה....

לפי הוראות יצרן שאני מחזיק בידי יש לפרק את הפגוש הקדמי. לעבודה (לפחות בהרכבה חזרה) צריך שני אנשים.

תהנה!!! :)

פורסם

בכדי לצבוע את הניקל שבפנים לשחור מבריק או מיטאלי, עוד לא החלטתי...

הצבע של הרכב בהיר - חייב משהו שישבור.

תודשה בכל אופן - לגבי הסרטוטים- אין משהו לא באוקרובאט רידר, זה לא מותקן כאן כרגע ...

10X

פורסם

מחר אני מפרק וצובע את הפנסים, בעזרת השם... שחור מיטאלי, מקווה שיצא יפה (חייב לצאת יפה) - אנסה לצלם כמה שאפשר :) ומבטיח להעלות תמונות ..

פורסם

תודשה בכל אופן - לגבי הסרטוטים- אין משהו לא באוקרובאט רידר, זה לא מותקן כאן כרגע ...

10X

מה הכוונה בניקל שבפנים? הרפלקטור?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

10X

לא חושב שכדאי לך לגעת ברפלקטורים בפנים.

לדעתי אם תצבע את זה הרפלקטור יאבד את התכונה שלו להחזיר אור ולא יתפקד.

ועוד משהו שמעתי שאסור לגעת ברפקלטור בפנים עם שום חומר ואסור לגעת בו עם הידיים בלי כפפות כי הוא יכול להרס.

פורסם

לא לא - לא צבעתי את הרפלקטור - קבלו תמונות

לא האמנתי שזה יצא כל כך יפה כמו המקורי (יש שחור כזה מקורי שעולה 2200 שקל (בדקתי))...

התמונה הסופית היא ללא סמל וללא הפלסטיקים למטה - אני אצרף תמונה של הכל באור יום. שתראו טוב..

זה גם יצא לא יפה בתמונות לעומת המציאות - יצא כאילו הצבע מבריק מידי - אבל זה לא.

P1010385.JPG

111.JPG

222.JPG

333.JPG

P1010388.JPG

פורסם

לא צריך שום שני אנשים כדי לפרק טמבון בגולף ולא בשום אוטו

רק אתמול עשיתי טיימינג לפאסאט TDI 04 ושם דרוש פירוק הטמבון + כל הפרונט (הגשר עם הפנסים רדיאטור ומה לא...) וביצעתי הכל לבד בלי שום עזרה - צריך לעבוד עם שכל זה הכל !

פורסם

הנה התמונה הסופית (כמו שהבטחתי).

רציתי את דעתכם, כדאי להשאיר את הגבות או להוציא ?... מה אתם חושים ?

תודה.

dssasaddsfs.JPG

פורסם

אפשר בבקשה מדריך מקוצר?

1) איך הורדת את הזכוכית מהפנס?

2) עם איזה דבק חיברת בחזרה?

תודה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...