Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה רעש עושות שתי בלוטות זיעה מוגדלות......זה בעצם מה שזה ותשאלו את הדוקטור....

תגיד...הדוקטור ההוא, ינק כשהיה ילד?

אולי הוא ינק זיעה וככה יצא ממנו מה שיצא.

בקיצור, אל תאמין לו....:wink:

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה תמשיך לשתות הייניקן וכל מיני שתן בבקבוק.

אני אשתה בירה בלגית איכותית וגינס :p

גינס זו בירה, אבל "בירה בלגית אכותית"??!!

חשבתי שהבלגים טובים רק בשוקולד ופדופיליה, לא בדברים אחרים...

בברכה,

גלעד

פורסם

כושים אין כאן...

יש כאן בחורות אדומות?

אירית עם כל הכבוד, ויש לי הרבה כבוד אליך, ולא רק בגלל שאת אישה, אלא גם, גגד סטיגמה אין מה לעשות, וידוע שלשחורים יש א**ך וק*ה, ובחורות עם שיער אדום טבעי נחשבות בחורות חמות.. זאת עובדה!

אגב על איזה ציצי מדובר..?!

בברכה

צביקה

NSU Club Israel

פורסם
צביקה ידידי דר"א מנשמעל?? מזמן לא היינו בקשר אחד על אחד

אתה לא מדייק, כי יש הרבה מן המיתוס, ולכן קבל את דברי כמו שהם, לא ממש יש צורך בפירוט מדעי פה, בחורות אדומות שער לא כולן חמות מזג, כמו גם כהיי עור לא תמיד מתהדרים בנתונים מבורכים ולהפך.

סוף שבוע נהדר

אירית

אירית שלום רב!

כאשר המיתוס והמציאות נפגשים יחד, מתברר שהאורך כן קובע, ששחור זה יפה, ואדומות שיער(טבעי)

הם נשים חמות במיטה!

בברכה

צביקה

נ.ב. אפרופו מיתוס, כשרואים אותך בתמונת הפרופיל, רואים שהמיתוס שבלונדיניות וטפשות, זה אכן רק מיתוס!!

כי את גם בלונדינית, גם יפה גם חכמה, וכנראה גם אופה!

שבת שלום גם לך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
גינס זו בירה, אבל "בירה בלגית אכותית"??!!

חשבתי שהבלגים טובים רק בשוקולד ופדופיליה, לא בדברים אחרים...

לא רק טובים אלא גם מעולים במלאכת עשיית בירות תסיסה עילית

ע"ע : לף , מקשוף , הוגרדן ..וכו'

בירות לאניני טעם ,מידי פעם גם זה טוב ..:-)

אבל בסוף יום עבודה זה רק אני והגולדסטאר שלי :-D

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אבל בסוף יום עבודה זה רק אני והגולדסטאר שלי :grin:
למה בסוף היום אם אפשר כבר על ההתחלה?

4.5 ש"ח לחצי ליטר בקבוק בקוסמוס (פחות פיקדון של 1.2 ש"ח = 3.3 ש"ח).

No worries 8)

פורסם

כך סובב לו מעגל...

אז איזו ילדה שתתה יותר מדי בירה (בירה רוסית), התמסטלה, והצטלמה עם הציצונים בחוץ.

אותנו כמובן מענין האוטו...

NSU Club Israel

פורסם
אירית שלום רב!

כאשר המיתוס והמציאות נפגשים יחד, מתברר שהאורך כן קובע, ששחור זה יפה, ואדומות שיער(טבעי)

הם נשים חמות במיטה!

בברכה

צביקה

נ.ב. אפרופו מיתוס, כשרואים אותך בתמונת הפרופיל, רואים שהמיתוס שבלונדיניות וטפשות, זה אכן רק מיתוס!!

כי את גם בלונדינית, גם יפה גם חכמה, וכנראה גם אופה!

שבת שלום גם לך!

בברכה

צביקה

שחורה זה יפה, אם יורשה לי לתקן! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רק אם זה פיירמונט :)

לא רק, אבל מממש לא רק:wink: אבל אין כמו ג'נג'ית!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ה"חלודות" לשלטון! :mm_yeah:

אבל את האותנטיות קשה מאוד מאוד להשיג. ככה שהשוק מוצף בג'ינג'יות Wannbe אלף-שש-מאות-שערה מחומצן.

טוב, לפחות שחורה-מזוייפת קצת קשה לעשות - אז לי אין סיכוי להיתבלבל! :wink::fist:

פורסם

עידן אתה טועה ומטעה.

כמה חלודות "מקוריות" נצפו על ידי, לא יודע אם ניתן לקנות אותן. אבל שווה לנסות.

לפרטים והכוונה פנה בפרטי.

ניר,

שמנסה כבר די הרבה זמן למצוא את נופר ההיא, ולא מצליח.

משכנתא זה קל

פורסם
שחורה זה יפה, אם יורשה לי לתקן! :-)
יורשה גם יורשה!!

אם היתה לי את הבחירה, הייתי בוחר בשחורה יפה,ולעצמי, כ*י שחור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...