Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה תמשיך לשתות הייניקן וכל מיני שתן בבקבוק.

אני אשתה בירה בלגית איכותית וגינס :p

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אל תקח ללב

אין כוונה (מצידי לפחות) להשתלח בך אישית.

התמונה (והנערה) חמודה, אבל זה לא העניין. העניין הוא שעירום עלול לפגוע ברגשותיהם של שומרי המסורת בנינו. היות והמועדון והפורום עוסקים במכוניות ענתיקות (אמנם עירומות לפעמים), אז החלטתי, גם בעקבות פניות (של זכרים, אגב), להסיר אותה.

והכל ברוח טובה.

בני

מנהל הפורום

תרשי לי אירית לפרסם ברבים את מה שכתבת לי. ותודה.

אני אכן נדהם ולא לחיוב מהתלהטות הרוחות כאן. התמונה הועלתה כמו שכבר כתבתי כי היא שעשעה אותי ובדיוק ראיתי אותה לאחר עיון בשרשור הקודם שעסק בפרינץ הפתוחה, שגם שם התנהלות הכותבים היתה מבישה. אין לי בעיה עם כך שהיא הוסרה, לא היתה כוונה שמישהו יפגע, הבחורה שבנדון חוקית למהדרין ועל פי מקורות יודעי דבר, אתר האינטרנט שלה בו היא מאפשרת צפייה בתמונותיה בעבור תשלום ומוצאת מכך פרנסה, איננו חסוי. הפורום שלנו לא הופך בגלל תמונה אחת שכזאת לאתר פורנו כמו שמספר אנשים כאן החליטו ועדיף שכולם ישימו עצמם בפרופורציות.

אני חייב לציין שקריאה בשרשור הנוכחי הסבה לי תחושת אי נוחות רבה, וזה לצערי לא מקרה ראשון לאחרונה בו אני חש זאת אם כלפי ואם כלפי חברים אחרים כאן.

שוב, בשלישית, סליחה על העיניין. ובזה אני מקווה נסתם העיניין.

נ.ב.

לכל הפונים - והיו מספר כאלה עד עתה - לקבלת התמונה באופן פרטי, נא להתבגר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נוסי

אתה יודע שאני מאד מכבדת אותך, אבל להרים גבות ולגלגל עיניים ולא להבין מדוע השירשור ננעל זה די מאכזב, התמונה לא הייתה במקום לחלוטין, וגם ההערה שלך שהתייחסה למוצא מסויים, איך היית אתה מרגיש לו יחסו צבע עור מסויים לנתונים פיזיים מסויימים ועד כמה שזכור לי אצלך הפיגמנט הבהיר שולט???

אירית

אירית עם כל הכבוד, ויש לי הרבה כבוד אליך, ולא רק בגלל שאת אישה, אלא גם, גגד סטיגמה אין מה לעשות, וידוע שלשחורים יש א**ך וק*ה, ובחורות עם שיער אדום טבעי נחשבות בחורות חמות.. זאת עובדה!

אגב על איזה ציצי מדובר..?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוענים כנגדי כי אני לעיתים מסיט שירשורים (למי ששואל כל מיני מנהלים למשל) - אז אני דווקא אחזור ל1000TT/S ברשותכם - חיפשתי כזו למכירה בעולם - ומצאתי אחת באנגליה לכל מי שמחפש !!!

היא מופיעה בעיתון ש"סחבתי" איתי מאנגליה הרחוקה והמרתקת, המודעה מחודש אוקטובר השנה (אני מעריך שהרכב עדיין למכירה) -הרכב נמצא בהולנד, שנת 1968, LHD במצב מצויין (לפי טענת המוכר) - והוא מציין במפורש שהיא "אוכלת" COOPERS לארוחת בוקר!! בכל מקרה הרכב מוכן למירוצים - והמחיר בערך 7,500 פאונד... מי מרים את הכפפה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון, שים לב לכותרת השרשור.

שים לב לתוכן הודעתך.

אלו שאומרים שאתה מסיט שרשורים סדרתי - צודקים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
טוענים כנגדי כי אני לעיתים מסיט שירשורים (למי ששואל כל מיני מנהלים למשל) - אז אני דווקא אחזור ל1000TT/S ברשותכם - חיפשתי כזו למכירה בעולם - ומצאתי אחת באנגליה לכל מי שמחפש !!!

היא מופיעה בעיתון ש"סחבתי" איתי מאנגליה הרחוקה והמרתקת, המודעה מחודש אוקטובר השנה (אני מעריך שהרכב עדיין למכירה) -הרכב נמצא בהולנד, שנת 1968, LHD במצב מצויין (לפי טענת המוכר) - והוא מציין במפורש שהיא "אוכלת" COOPERS לארוחת בוקר!! בכל מקרה הרכב מוכן למירוצים - והמחיר בערך 7,500 פאונד... מי מרים את הכפפה.

ירון אתה סוטה...........מהנושא..... ציצים.......ציצים... או כמו שאל בנדי היה אומר הודרס....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ירון, שים לב לכותרת השרשור.

שים לב לתוכן הודעתך.

אלו שאומרים שאתה מסיט שרשורים סדרתי - צודקים.

צודק, אני לא אעשה זאת שוב... תחזרו לנושא המקורי....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אירית עם כל הכבוד, ויש לי הרבה כבוד אליך, ולא רק בגלל שאת אישה, אלא גם, גגד סטיגמה אין מה לעשות, וידוע שלשחורים יש א**ך וק*ה, ובחורות עם שיער אדום טבעי נחשבות בחורות חמות.. זאת עובדה!

אגב על איזה ציצי מדובר..?!

בברכה

צביקה

צביקה ידידי דר"א מנשמעל?? מזמן לא היינו בקשר אחד על אחד

אתה לא מדייק, כי יש הרבה מן המיתוס, ולכן קבל את דברי כמו שהם, לא ממש יש צורך בפירוט מדעי פה, בחורות אדומות שער לא כולן חמות מזג, כמו גם כהיי עור לא תמיד מתהדרים בנתונים מבורכים ולהפך.

סוף שבוע נהדר

אירית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...