Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע סוף שנה של מועדון PSI !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סעאמק...

קמתי ב7:00 לסידורים ומ8:00 אני יושב ומגרד את הביצים בבית......

באסה......... אם רק הייתה לי מכונה שמחזירה את הזמן לאחור....

בכל מקרה נראה שנהנתם.... עוד תמונות במהרה...

haters will hate

פורסם

היה מ-ע-ו-ל-ה!!

מאורגן ברמה שלא נראתה בארץ.

תענוג.

ממש הרגשתי כאילו לשנייה יש לנו ספורט מוטורי בארץ...

בנצי - תסע איתי פעם הבאה :~)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
היה מ-ע-ו-ל-ה!!

מאורגן ברמה שלא נראתה בארץ.

תענוג.

ממש הרגשתי כאילו לשנייה יש לנו ספורט מוטורי בארץ...

בנצי - תסע איתי פעם הבאה :~)

יש לי גלגלים , 16 ליתר דיוק אבל השכל שלי בתחת.............

haters will hate

פורסם
יש לי גלגלים , 16 ליתר דיוק אבל השכל שלי בתחת.............
אז תוציא אותו משם!

באמת חיפשתי אותך שם, אגב...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל הכבוד לרוני! הישג מרשים מאוד לדעתי על הזכייה שלך!

תגידו לא מגיע פרס גם למקום 11?!?

קובי, יש לנו עכשיו חשבון פתוח לסגור, עברת אותי ב0.4 שניות ולקחת לי את המקום בעשיריית הגמר, ברגע האחרון!

תלונות יש לי רק למארגן המסלול, מישל.

אני חושב שהמסלול היה מבלבל ומתסבך מאוד וגם צר מידי ובגלל זה היו הרבה פסילות בין חבריי המתחרים, לדעתי זאת פשוט הגזמה לדרוש בגימקאנה אחת, גם 360 וגם שני 180!

חוץ מזה האירוע היה מסודר ברמה, התצוגות הדגמה של האמריקאיות ופשוט הכל היה מצוין!

רק חבל שלא היה דוכני מזון ושתייה באיזור... אבל אני מבין שזה היה בגלל בעיות עם המסעדה..

סה"כ מאוד נהנינו (אני ואחי) ומקווים שאירועים דומים יגיעו בהקדם.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

יש לי סרטונים שצילמתי,יש איזו דרך להעלות אותם?

(אני מזהיר - איכות לא בשמיים!2מגה פיקסל,מצלמת טלפון)

DSC00186.JPG

DSC00180.JPG

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בהחלט אירוע מצוין,כיף אמיתי פשוט.

חבל שלא אירגנו פה בפורום איזה מקום מפגש,אני מאמין שעמדתי ואפילו דיברתי עם הרבה חברי פורום בלי לדעת בכלל.

במספר תמונות שהבחור עם המיאטה העלה בחתימה שלו, אפילו רואים אותי.

כמה תמונות ככה לחימום,בהמשך אני יעלה עוד...:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

היה באמת די נחמד!

כל הכבוד לזוכים!

דבר אחד לא אהבתי זה איך שהסדרן כל פעם נכנס באמצע המסלול לסדר קונוסים!

יאלה תמונות ,סרטים!!

• תוכן חדש...