Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע סוף שנה של מועדון PSI !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיחה עם דני , המנהל של PSI , התברר לי שישנה אפשרות שיהיה רכב מטעמם לגימייקאנה ואנשים לא יכנסו עם רכבים משל עצמם .

כל זה עוד לא בטוח .

האם תוכלו לתת לי עוד קצת מידע בנושא?

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההישתתפות בג'ימקאנה תיהיה עם הרכב הפרטי, ובגמר יהיה רכב אחד לכולם ( רכב חדש מטעם לובינסקי)

כולם מוזמנים!

פורסם

המועדון מחפש מתנדבים לתפקיד: מרשלים בג'ימקאנה

יש לציין כי אין צורך בידע קודם, כל מרשל יעבור הדרכה קצרה מטעם מארגן הג'ימקאנה (מישל גדז')

כל המעוניין להיות מרשל באירוע הג'ימקאנה מתבקש ליצור קשר בה"פ או במייל:

[email protected]

(עדיפות בה"פ)

דני,

פורסם

הבנתי שהארוע פתוח לכל חובבי הרכבים ולא רק ל PSI.

אני רוצה להגיע לארוע ולהשתתף בג'ימקאנה עם הגרמניה שלי. :-P אין לי בעיה לשלם 70 שקלים, רק לא מבין איך אני נרשם לזה. :? בלינק שנתנו זה לא ברור איך אני משתתף עם רכב שהוא לא PSI ואם בכלל מותר. גם הדני הזה לא ממש עונה לי בהודעה פרטית.

דימה

פורסם

בשם כל חברי מועדון אלפא רומאו, אני רוצה לנצל את המקום כדי להביע את הערכתנו למועדון PSI על היכולת להרים ארוע כזה. אני מקווה שיהיה מוצלח כמו שזה נשמע. PSI מעלים פה את הרף עבור כל מועדוני הרכב וזה מצויין לכולנו.

שיהיה בהצלחה ובהנאה!

(תודה גם על ההזמנה שפורסמה בפורום IAROC ואני מקווה שרבים מחברינו יבואו למפגש)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שלום דימה,

אז הדני הזה לא ענה לך להודעה כי מה לעשות? יש לו גם חיים מעבר לחיי המחשב

ואת ההודעה שלך שלחת סה"כ לפני כמה שעות בודדות...

אז בבקשה לא להגזים! (במיוחד שהודעה שלך נשלחה בשעת לילה מאוחרת)

וההרשמה פתוחה לא רק לחברי PSI,

ונשארו מספר מקומות אחרונים!

דני,

פורסם

יהיה שמח!!!

דני, איזה רכב לובינסקי נותנים?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
יהיה שמח!!!

דני, איזה רכב לובינסקי נותנים?

ביום שישי ראיתי את הרכב, עדיין בסוד.

מדובר בפיג'ו 3 דלתות ידנית (יותר פרטים מזה בקרוב)

פורסם

הלו !! לא ללכלך !! אחלה אוטו.

אני אשמח לעשות סיבוב על הקליאו שלי ואז עוד אחד על הרכב הקודם להשוואה טובה בג'ימקאנה :twisted:

פורסם

ייתכן שכן.

תכנון המסלול יבוצע ע"י מישל גדז', שהוא מנהל הג'ימקאנה, וההחלטות בנושא הן שלו בבלעדיות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה אלמנט שמבחינתי, נכון להיום דומיננטי מאוד.

לדעתי אין טעם בשילוב נסיעה לאחור בג'ימיקנות בארץ כיוון שחוץ מנזק אין בזה שום אלמנט תחרותי, ולבעלי האוטומטיות זה הורס את כל ההנאה.

I don't drive fast, I fly low

• תוכן חדש...