Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע סוף שנה של מועדון PSI !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לא מגיע פרס גם למקום 11?!?

קובי, יש לנו עכשיו חשבון פתוח לסגור, עברת אותי ב0.4 שניות ולקחת לי את המקום בעשיריית הגמר, ברגע האחרון!

תום

ספורט מוטורי יכול להיות הכזרי,במוקדמות היה לי מזל עם 52שניות כולל שתי פסילות!!!

ועדין עליתי לגמר,ובגמר היה לי פחות מזל עם זמן הכי טוב ומקום ראשון בכיס,

בא רוני החצוף :wink: ועם ה-2 שניות בונוס קטף את המקום הראשון!!!

אז כול הכבוד לרוני שחקת אותה!!!

כול הכבוד לדני וג'רמי על אירגון אירוע ברמה

תודה על המיקצועיות של מישל והצוות שכולל את אלון קונדסון אחלה ג'מקאנה

תודה לטל שביט הקרוז המיקצוען,שגרם לי בכמה קטעים בגמר דפיקות לב :-P

וכול הכבוד למישתתפים שנתנו נהיגה מרשימה,יש עתיד לספורט המוטורי

בברכה

קובי כהן

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע אם הוא הקפיד גם על חלון סגור אצלך...

אני מצאתי שהמסלול קשה מאוד לנהיגה, גם אצלך זה נראה, יש כאלו שאולי רגילים לסוג כזה של מסלול ויש כאלו שלא.

כן, גם אני נדרשתי לסגור חלונות. כמו שאמרו לפני - כשיש 38 מתחרים, לעצור ולהסביר לכל אחד פשוט בלתי אפשרי. גם ככה העסק התארך מאד. אני משער שלי הוא נתן יותר "כבוד" - אחרי שפתחנו את הגג הוא בא ואמר שחייבים מבחינת הביטוח לסגור. סביר גם להניח שבשלב הזה, אחרי שנגמרו הסבבים המוקדמים הארוכים, הוא היה פחות לחוץ על הלו"ז.

וכן, סוג כזה של נהיגה זר לי לחלוטין. תחרות שכולה בהילוך ראשון?? אבל במקרה הספציפי שלי זה ממש לא הפריע לי להנות (אולי כי נהגתי ללא לחץ, בשביל הכיף ולא במסגרת התחרות). ברור לי שעם עוד שתיים-שלוש הקפות אימון הייתי זורם הרבה יותר טוב (בלי קשר לשיפור המיומנות בתפעול הרכב) - מתברר שאחד המפתחות לנהיגת ג'ימקאנה נכונה, בדיוק כמו בנהיגת מסלול רגילה, הוא לדעת מראש לאן הולך המסלול, במקום להיות מופתע, ולהתמודד עם זה שהכל קורה מהר מאד. צריל לדעת "לכוון" את הראש בהתאם ולחשוב קדימה, ולא להתמקד רק במה שקורה באותה שניה. דווקא יצא די משעשע מבחינתי: "רגע, זה שם, נכון? אופס, עוד שמאלה... אוי, לא מהצד הזה... להקיף את הקונוס ההוא? היי, אני לא מספיק לסובב את ההגה!". כמובן שפיתוח מיומנות בטכניקות ספציפיות לסוג כזה של תחרות יכול רק לעזור (למשל בהקפת ה-360 מעלות אני מעריך שכמעט כולם יכולים לחתוך זמנים עם קצת תרגול, בטח שעם המיאטה עם ההנעה האחורית). אבל כאמור, כל זה לא הפריע לי לצאת עם חיוך גדול מהאוטו - אולי דווקא כי זה חדש ולא מוכר ומגניב (טוב, אני מודה - זה שהזמן שלי היה מספיק טוב כדי לעלות לגמר לא הזיק לאגו...). אתה יודע מה? זה אפילו נתן לי מוטיבציה להתאמן קצת לפני האירוע הבא... אולי נעשה איזה שת"פ?

ושוב תודה על השימוש באוטו. פעם שניה שאני נוהג בו ונהנה מאד.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מממ, לא נעים לי לומר לך ... אבל הזמן שלך אפילו לא קרוב לעשיריה הראשונה ...

הזמן ללא פסילות אכן 51 שניות (ומשהו :?:) שהיה מכניס אותך בכיף (נ.ב הזמן שלי ללא פסילות היה 49. 47 עם הפגיעה במהירות נכונה בסיום ו53 סופי לאחר שני קונוסים שטוענים שפגעו בריכבי :-( )

אבל לאחר שיקלול הפסילה שלך ... היית צריך לשבת לידי על הספסל ולצפות ברוני מכסח את און (איזו השפלה, גם לפסיד וגם לרוני ;-) )

פעם הבאה ...

פורסם

היתה לי פסילה? לא אמרו לי שום דבר על זה. שאלתי "כמה עשיתי", אמרו לי "חמישים ואחד ומשהו". לא יפה מצד הקונוסים האלה שמתנפלים עליך ככה סתם בלי סיבה. טוב, נו, בפעם הבאה...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ספורט מוטורי יכול להיות הכזרי,במוקדמות היה לי מזל עם 52שניות כולל שתי פסילות!!!

ועדין עליתי לגמר

לא הבנתי

היה לך תוצאה של 46 שניות + שני פסילות? (3 שניות כל פסילה) = 52.00 שניות

כי הזמן שלי היה 52.40 + הבונוס של הבובה הזאת בסוף

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

המסלול אכן היה טכני וקשה, אבל יש בזה מן האתגר!

לצורך העניין,

בסיבוב הראשון לא שמתי לב לשום דבר שגוי שעשיתי, וגיליתי לבסוף שיש לי פסילה.

בסיבוב השני חששתי שיש לי פסילה בגלל טעות בדרך, ומתברר שלא פסלתי כלל.

ואפילו לאחר הפסילה, התוצאה הראשונה שלי (50 שניות ועוד 3 על פסילה) משמעותית יותר טובה מהשניה (56 שניות בלי פסילה).

מה שמראה שיש כאן אפקט פסיכולוגי חזק - ברגע שחשבתי שיש לי פסילה, נכנסתי להססנות מסויימת של כמה שניות בנסיעה.

אני משער שאנשים יותר מנוסים בג'ימקאנות יודעים להתגבר על זה :-D

ובכלל, היו מתחרים חבל"ז. כל הכבוד.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לתום וכל השאר, הזמנים שנרשמו כבר כללו מראש פסילות ובונוסים.

הזמן שלך תום היה 52.4 אחרי הצלת האזרח (תאמין לי שבדקתי).

נראה לי מוזר שעושים רישומים כפולים כאשר בעצם אחת הבחורות פשוט העתיקה מהבחורה השניה. ושניהן רשמו את הזמנים המשוקללים (לטענתן). ככה אם היתה טעות אצל הבחור שחישב ומדד או שהיתה טעות ברישום, אין עיקוב אחרי זה.

מן הראוי שיהיה רשום התוצאה ללא תוספות או הפחתות וליד הזמן האמיתי.

סך הכל נהנייתי.

טל"ש פעם הבאה תשתתף כסדובסקי השלישי :-)

יאללה

ניב

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אז קודם כל ברכות למנצחים, ובראשם רוני שכמעט הרס לעצמו את הסיכוי שאמר לי לפני הגמר שכמו שהוא מכיר את עצמו, אז בטח הוא יפסול בגמר... אתה רואה רוני, עם קצת אמונה... שחקת אותה בביצוע נפלא ומגיע לך המקום הראשון!

יחד עם זאת שג'ימקנה של הילוך ראשון היא לא הכוס תה שלי, על אחת כמה וכמה שאלמנטים של טכניקה ומיומנות נגזלות בכך שאסור להשתמש בבלם יד, חשוב להבין שאי אפשר לקיים אירוע פתוח כזה בדרך אחרת. מהירות גבוהה יותר שווה סיכון גבוה יותר ואת זה, במקום כזה, אף אחד לא יכול להרשות לעצמו. הייתי ועודני מעורב באירועים בהם מתקיימת מדידה במסלולי ג'ימיקנה מהירים יותר, אלא שבכל אותם אירועים, ישב מדריך נהיגה לצד הנהג והנהגים עצמם היו בעלי הכשרה/הדרכה מוקדמת כזו או אחרת. באירוע כזה, עם מספר רב של נהגים עם נסיון עלום בנהיגה "מבצעית", הסיכון הוא פשוט גדול מדי.

כך או כך, נהנתי מהאווירה במגרש (אבל פחות מחוצה לו, שם הסתובבו כמה עשבים השוטים שהיו מוכרחים להראות לכולם איזה מנוע גדול ורועש יש להם, שהוא כידוע ביחס הפוך לז.. קטן יש להם...) והכי נהנתי לנהוג בפיז'ו 106 ראלי המתוקה של דדי, שהיה יותר מנדיב לתת לי לנהוג עליה במוקדמות. אומנם ההילוך הראשון היה קצר מדי, האין הגה כוח גרם לי לעבוד קשה מדי על ההגה ולא היו מזיקים עוד כמה סוסים, אך אין כמו המכונית הזו (או בת דודתה, הסקסו) לאירועי "מיקי מאוס" כאלו.

אז דדי, הרבה הרבה והמון תודה, מאוד ניהנתי!

בברכה,

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אני מסכים עם דבריו של און,כיוון שלא היתה הפרדה משמעותית בין קהל הצופים לבין המסלול עצמו, נכון היה ביצוע מסלול ג'ימאקנה איטי וטכני (מי אמר פז'ו ???.......).

המסלול עצמו באמת היה מאוד טכני ומאתגר,השילוב של 2 פניות 180 מעלות ועוד פניית 360 מעלות עשה חיים קשים לכולם,ובמיוחד במקצי הגמר עם ה-206CC רוויית תת ההיגוי,וכמובן בתוספת איסור שימוש באנד-ברק שבכלל הקשה על כולם,מי כמוני יודע (הדבר הראשון שאמרתי כשיצאתי מה-206 בסוף המקצה שלי זה "ראבק,אני רוצה חזרה את ה-106 שלי!!!")

מאוד נהנתי מהמסלול,מהאווירה המצויינת,מהתחרותיות,מהשילוב של מספר מועדוני רכב מובילים בו זמנית באירוע אחד,פשוט הפנינג מוטורי כמו בספרים !

והיה כיף לראות את און "מתעלל" ברכב שלי דדי (מי אמר מנתק?),אבל נוהג כמו אומן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...