Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי נסיעה אפילו שיוט

יש רעש מאוד חזק מצד ימין אחורי של הרכב מעיין נהימה כזו כמו של מטוס ממריא או משהו כזה

הרכב אחרי החלפה של הבולמים הקדמיים(שנעשתה אצל ידיו המוכשרות של בני )-בולמיים של מונרו

אך עוד לא עשיתי כיוון פרונט לרכב ...

האם יש קשר בין שני הדברים? (הרכב לא יושב טוב אז יש לחץ או משהו כזה)

או שהנה הלכו להם גם הבולמים מאחורה או משהו אחר?-בתקווה שלא... כבר אין כסף

מקווה לתשובות? בני, צביקה אשמח לתגובתכם

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בנוגע למייסבים... הסבר קצת יותר עינייני יהיה נחמד

ובכלל מחירים..

ניתן להחלפה? שיפוץ וכו

תודה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מייסבים זה ההתקן שאיתו מחובר הגלגל לציר , מה שמאפשר לו להסתובב בעצם .

נשחק עם הזמן והסימנים לזה הם בעיקר רעש ומאוחר יותר גם הרגשה מוזרה .

ניתן לבדוק את זה עלי ידי הרמת האוטו על ג'ק וניסיון למשחק עם הגלגל , אם אתה שם לב שיש לו חופש מסויים בתזוזה קדימה ואחורה כלומר לא בסיבוב הגלגל אלא בכך שהוא קצת רופף אתה יכול להסיר ספק .

ים long time no

פורסם

טווח מחירים? מישהו יודע?

ניתן להחלפה לבד?

פורסם
טווח מחירים? מישהו יודע?

ניתן להחלפה לבד?

אני החלפתי ביום שישי , לאגר תוצרת גרמינה עולה בסביבות 120 ש"ח לאחד ותוצרת סין 90 ש"ח (מדובר על דייהו) .

עבודה עלתה 200 ש"ח על שניהם .

ניתן להחליף לבד אם יש לך את הכלים המתאימים .

פורסם

העניין שהרעש מגיע מגלגל אחורי ימני ... אין סיכוי שהבולם הלך לעולמו? השאלה אם כדאי לעשות כיוון פרונט ואז להחליף את הלאגר? או הפוך- כי במקרה של החלפת לאגר יש מגע בצמיג ובכל האזור ואולי הכיוון יצא מאיזון?

האם אני טועה?

פורסם
העניין שהרעש מגיע מגלגל אחורי ימני ... אין סיכוי שהבולם הלך לעולמו? השאלה אם כדאי לעשות כיוון פרונט ואז להחליף את הלאגר? או הפוך- כי במקרה של החלפת לאגר יש מגע בצמיג ובכל האזור ואולי הכיוון יצא מאיזון?

האם אני טועה?

הלאגר מאחורה לא קשור לכיוון פרונט- כשמו הוא כיוון פרונט ז"א כיוון המיתלה הקידמי של הרכב. הלאגר מאחורה תחליף בלי שום קשר ואם הבעיה לא נעלת, תמשיך לנסות

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

רגע רגע רגע!

היתה לי אותה בעיה וחשבתי שהלך מיסב, קינתי מיסב ובאתי למוסך, אמרו לי שהמיסב בסדר גמור ושכנראה זה בגלל שהגלגלים מסוג שונה מאחורה, וזה באמת התחיל כשהחלפתי גלגל אחד מאחורה שדקרו לי בלילה.

המשכתי לנסוע ככה והכל היה בסדר עד שנמכר האוטו...

פורסם

רעש של מסוק , טיפוסי למיסב בשלבי סיום תפקידו.

אם המיסב האחורי הוא מיסב כדורי , לך על זה, אבל זהירות, רעשים מסוג זה ברכב יכולים להישמע בכוון ההפוך מהמקור בגלל מעבר גלי הקול במרכב מתכת. לכן כדאי לבדוק את כל מיסבי הגלגלים.

באשר לעלות, בערך 230ש"ח לגלגל. אל תשים מיסבים סיניים, חבל על הכסף.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

שלום.

אני מציע שתבוא נעשה סיבוב ונישמע יתכן מאוד שאכן הלך מיסב בגלגל אחורי.

רק לידיעתך ברנו מגן המיסב האחורי הוא מיוחד וכפול ועולה הרבה יותר ממה שצוין.

כמו כן ההחלפה לא פשוטה כי הוא מותקו בתוך הדרם אחורי ולא קל לפרק אותו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כמו כל דבר ברנו מגאן- מסובך...

אבל רכט נוח

בני אני אתקשר ונתאם נסיעה

• תוכן חדש...