Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חושב שמפגש כול שבועיים או פחות זה ממש לא רציני. יגרום להרבה אנשים לא להגיע להרבה מפגשים.

כי להגיע לפגש כל שבועיים, זה דלק וזמן. וזה להרבה אנשים אין.

אני לדוגמא לא יכול להגיע כל שבועיים.

אבל לגבי שישי שבת. אני בעד הצבעה.

לדעתי כמו פעם. או שישי או שבת ברמת גן בחניון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה אמרת אלי , בדיוק כמו שאני ציינתי.

בכל אופן לגבי הצבעה אז אפשר לדון בזה עכשיו ולא להשאיר זאת לרגע האחרון .

בכל אופן מפגשי מרכז ר"ג -

אני בעד ימי שבת .[אחת לחודש כמובן..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לדעתי שישי הכי נוח כי יש לי הרבה חברים שומרי שבת והם לא יכולים להגיע עם האוטו בשבת.

והכי נוח בראשון (איזה אגואיסט אני :).

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מה אתה מבלבל במוח? איך לEMMA הגעת כמו גדול?

בכל אופן יא אגואיסט מה עם אנשים שחוזרים מאוחר ביום שישי מהעבודה או מהצבא ויהיה מעיק ומסורבל עבורם להתייצב באותו היום במפגש בעיקר אם הם לא מהאיזור ? או לאנשים מהדרום שמסיימים את העבודה , לימודים או כל דבר ואתה ישר תגרום להם לא לנשום כדי להספיק להגיע למפגש . וכל השומרי שבת למניהם שהשבת ניכנסת מהר ביום שישי ולא יספיקו לנשום במפגש וישר יצטרכו לעשות דוך לביתם?

מה אם יתר המפגשים בשישי ? הערסים? העומס? הפקקים בשעות הללו שאנשים חוזרים מעבודתם? בכל זאת מדובר ביום שישי מדובר בציר לחץ של תנועה באיזור המדובר ביום ובשעות הנ"ל.

לדעתי דבילי ואגואיסטי וממש לא חכם ויעיל לקיים את המפגש דווקא בשישי ! אם כל הכבוד לשומרי שבת אבל מניין הלא שומרי שבת,העובדים בנינו ימי שישי עד שעות הצהריים המאוחרות, אנשי הדרום, הצפון. וכו' ..בהתחשב בעומס תנועה שאנחנו אמורים לסבול.

המניין שלנו גדול יותר , משמעותי יותר ככה שעדיפות ראשונה היא להתחשב ברוב המיועד להגיע למפגש וזאת כדי לא לסרס בצורה מוגזמת את כמות הנוכחים במפגש.

תחשבו על זה טוב.

פורסם

שמתי לב שהיה לכם לא ממש קל לארגן את המפגש הזה - וויכוחים כאלו ואחרים על מיקום שעה ויום, אבל בסופו של דבר שהמפגש יצא לדרכו - למה אף אחד לא טורח לצלם?!?

לא חבל??

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סבבה מה שכן אני מבקש להתייחס לסקר הזה בצורה עניינית ורצינית ולחשוב על ההשלכות מסביב [שמה כבר ציינתי תגובה קודמת שלי מעל לזו של מר מיקי].

תודה.

פורסם

אפשר לעשות שנים שלושה מפגשים בשבת ברמת גן ואז מפגש בשישי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה כבר הגיוני יותר וראלי .

טוב בכל אופן פרשתי לישון אז לילה TOV:sleeping:

פורסם

הכי טוב מפגשים בימי שישי ב 4 4 וחצי

ככה גם מי ששומר ומי שלא שומר שבת יכולים להגיע ( צריך לחשוב על זה גם )

וגם עם זה יום שבת זה קשה

לא יודע מה איתכם אבל יוצאים למסיבות וכאילו וחוזרים בבוקר 7-8 וזה קשה לקום ב12

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

מה זה משנה איפה ומתי, גם ככה לא משנה מה יציעו פה אנשים לארגן מפגש תמיד יהיו תלונות כאלו ואחרות.

כל אחד מתבכיין ומנסה לכוון לכיון הצד שלו בחוסר פירגון מוחלט לכאלו שמנסים לארגן משהו.

וגם כאשר יש איזה הסכמה בעליל, חצי מהאנשים לא טורחים בכלל להגיע ועוד מבקרים את המפגש אחרי זה.

ניסינו לארגן איזה משהו שיהיה ברוטציה נחמדה שהרבה אנשים יוכלו להגיע ואומנם אני רואה בכל מקום עוד קצת פרצופים לא מוכרים , אבל בגדול חוץ מהחברה שאני רואה אותם באופף קבוע כמו GRIBER6, שיבי,עתיד,יותם,אסף, גיל,BLACKB,מיכאל ועוד כמה שאני לא זוכר, הענות נמוכה בכל מקום,וכולם מתפנקים על המיקומים.

אז אין בעיה, זה יכול להשאר מבחינתי בר"ג לי זה לא ממש משנה אני אהיה שם בכל מקרה.

אבל לפחות קצת פירגון על נסיון לעשות משהו לא רק לעצמכם אלא גם בשביל אנשים אחרים.

אם מישהו יגיד לי שיהיה מפגש של 50 איש ומעלה באשדוד,אז גם לשם אני מוכן להגיע.

אבל אם אחרי עשרות תגובות בתרד' על מפגש בר"ג מגיעים אולי 30 איש, אז איפה כל אותם ה"תומכים" הנלהבים??

אני לא יודע מה איתכם, אבל אנחנו נשארנו שם עד שעה 20:30 והיה סבבה...לפי איך שאני רואה את זה.

מפגש אודיו מרכז בר"ג עוד שבועיים יום שבת ב12:30...כרגיל.

שבת שלום לכולם....

under construction..

פורסם

יפה אמרת.

מקובל ומוסכם גם עליי

בכל אופן בהקשר לימי שישי זכרו שביום זה בשעות הנ"ל יש עומס תנועה גדול וכבד ובאיזורים הנ"ל מתקיימים עוד מפגשים לא רצויים . וביום שבת זה לא כך ולכן פשוט יותר לגבש מפגש ביום זה .זיכרו שיש אנשים שלא מקטרים על מקום ספציפי וכמו שאני לא מבקש שהמפגשים יהיו בחדרה מתחת לביתי. אבל את המינימום התחשבות- זה מאד קשה לסוע בשעות הנ"ל בעיקבות העומסי תנועה ולאחר יום עבודה קשה והכל.

בנוסף על כך לדעתי ומניסיוני האישי אם יוצאים ביום שישי בלילה אז מסורבל יותר בעיקר לאנשים שלא גרים בדיוק במרכז כמוני וכמו אחרים , להגיע למפגש להשאר ולהנות ממנו ובנוסף לחזור לבית לאכול עם המשפחה ולאחר מכן להתארגן ולצאת שוב [ובעיקר שאתה הנהג.]. ידוע שחוזרים מבילוי ביום שבת ב5-6:30 בבוקר וכו' אז עיצה שלי היא פשוט לאחר את שעת המפגש למשל מ12:30 לשעה 14:30-15:00

ויהיה קל יותר לכולם בעיקר לאנשים אשר מגיעים מאשקלון קבוע / ירושליים ודרומה ולאנשים המגיעים מהצפון.כמו חיפה וכדומה.

פורסם

אני מקווה שלמפגש הבא אני גם אגיע.

אני צריך עזרה בכיוון רציני למערכת שלי וגם עזרה בפתרון בעיה שיש לי איתה ועם המגבר (השמיעה המוסיקלית שלי על הפנים ככה שלבד אני לא יכול לכוון).

ואני גם בעד יום שבת.

פורסם
מה זה משנה איפה ומתי, גם ככה לא משנה מה יציעו פה אנשים לארגן מפגש תמיד יהיו תלונות כאלו ואחרות.

כל אחד מתבכיין ומנסה לכוון לכיון הצד שלו בחוסר פירגון מוחלט לכאלו שמנסים לארגן משהו.

וגם כאשר יש איזה הסכמה בעליל, חצי מהאנשים לא טורחים בכלל להגיע ועוד מבקרים את המפגש אחרי זה.

ניסינו לארגן איזה משהו שיהיה ברוטציה נחמדה שהרבה אנשים יוכלו להגיע ואומנם אני רואה בכל מקום עוד קצת פרצופים לא מוכרים , אבל בגדול חוץ מהחברה שאני רואה אותם באופף קבוע כמו GRIBER6, שיבי,עתיד,יותם,אסף, גיל,BLACKB,מיכאל ועוד כמה שאני לא זוכר, הענות נמוכה בכל מקום,וכולם מתפנקים על המיקומים.

אז אין בעיה, זה יכול להשאר מבחינתי בר"ג לי זה לא ממש משנה אני אהיה שם בכל מקרה.

אבל לפחות קצת פירגון על נסיון לעשות משהו לא רק לעצמכם אלא גם בשביל אנשים אחרים.

אם מישהו יגיד לי שיהיה מפגש של 50 איש ומעלה באשדוד,אז גם לשם אני מוכן להגיע.

אבל אם אחרי עשרות תגובות בתרד' על מפגש בר"ג מגיעים אולי 30 איש, אז איפה כל אותם ה"תומכים" הנלהבים??

אני לא יודע מה איתכם, אבל אנחנו נשארנו שם עד שעה 20:30 והיה סבבה...לפי איך שאני רואה את זה.

מפגש אודיו מרכז בר"ג עוד שבועיים יום שבת ב12:30...כרגיל.

שבת שלום לכולם....

תגיד מישהו אמר שהיה מסריח? היה נחמד מאוד דווקא ,גם למדתי כמה דברים חדשים .

חתימה עד 3 שורות.

• תוכן חדש...