Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה

יש אנשים שעובדים ימי שישי , ולא תמיד כייף ללכת לפגש בשעות 4 אחרי העבודה .

כמו כן יש חיילים שיוצאים הביתה ימי שישי ולא ניראה לי הוגן להלחיץ אותם לבוא ישר אחרי הבסיס למפגש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

שמחתי לראות שיש אנשים ששמחו להגיע למפגש, למרות שלדעתי האישית המפגש היה ממש לא משהו.

בכל מקרה, לדעתי אנחנו צריכים מפגש חוזר נורמלי.

אני אומר להחזיר את המפגש לרמת גן ביום שבת בשעה 15:00, ככה כבר יהיה נעים יותר בשעות המאוחרות יותר של המפגש. אז מה אתם אומרים על עוד שבועיים (1/10/2005) ?

ןאגב, כל הכבוד לאסף שמגיע לכל מפגש למרות החיים הקשים בצבא...:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לגבי איחור המפגש מ12 לסביבות ה 2-3 אני בעד חזק! ככה אפשר לאכול צהריים כמו בנאדם ולקום כמו בנאדם (אחרי מסיבה).

וככה הרבה יותר נעים (לפחות לחודש הקרוב :) )

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

רזי תודה על הפירגון. מה לא עושים בישביל הפורום התחביב ואנשים טובים כדוגמתך פה.

אני באמת שמח שאתם אוהבים את ההצעה שלי לאחר את המפגש בימי שבת בשעתיים אכן שעה 15:00 הינה שעה אשר יכולה לפתור לרובינו כמה בעיות המקשות עלינו להתייצב למפגש.

מבחינתי נכון לרגע זה[מקווה שאני לא יסגור שבת בתאריך הנ"ל] ה1/10/2005 מבחינתי סגור גם.

עוד תומכים?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום לכולם

הנסיעה לרעננה היתה זוועתית! מי הגה את הרעיון של כביש "אחוזה" ?!? מי סידר ככה את הרמזורים? אי אפשר היה לעבור 2 רמזורים ברצף! מזל שבחזור נסעתי דרך ויצמן - גל ירוק עד לימיא מרעננה :)

(קיצר מיקום על הפנים)

לגבי המפגש היה סביר.

טוב אני חדש - לא הכרתי את אנשי הפורום לפני זה בכלל

זה גם נראה כאילו האנשים די מכונסים בתוך עצמם חוץ מכמה שהיו פתוחים.

אבל עוד פעם יכול להיות שזה בגלל שאני חדש לגמרי בפורום.

בנוסף גם יצאתי פארש - הייתי מעל שעתיים שם והיתה לי מצלמה באוטו - אפילו מצלמה די איכותית - אבל לא צילמתי תמונה אחת (טוב בטח בגלל שלא הכרתי אף אחד).

אז ככה - לגבי המפגש הבא:

לא אכפת לי שישי - שבת.

מבחינתי ר"ג זה סבבה - אפשר גם בחניה של גני יהושוע (פארק הירקון) נראה לי יותר נגיש לאיילון (למרות שלי אישית זה מאריך את המרחק) נראה לי הרעיון של מפגש פעם ב 3 שבועות - חודש , רעיון טוב. לא ישעמם.

עוד נושא לשיפור - אולי אפשר להכין מדבקות עם שמות (כמו באלקוהוליסטים אנונימיים) אפשר גם להתארגן על כיבוד ושתיה ולגבות 5-10 ש"ח :D(בעיקר חריפה).

וזהו...

בקיצור היה נחמד ברעננה - אבל אפשר לשפר (מאוד)

:beerchug:

אה ומי שם את השיר של אמינם במפגש.... ווואי איזה קדיחה הוא הביא לי - עד היום השיר הזה לא יוצא לי מהראש...............

עכשיו שמתי לב - שפעם אחרונה שמישהו רשם בטופיק היה לפני יומים ואני הקפצתי את זה... OOPS...

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

המפגש היה נחמד מאוד..יחסית למה שהיה בסופרלנד ..הייה ריק..

ואלכס, אתה לא זוכר אותי :shock: אומנם לא באתי עם האונו אבל אני אמרתי לך להעביר את האחוריים קדימה:idea:

Suzuki Jimny

פורסם
שלום לכולם

הנסיעה לרעננה היתה זוועתית! מי הגה את הרעיון של כביש "אחוזה" ?!? מי סידר ככה את הרמזורים? אי אפשר היה לעבור 2 רמזורים ברצף! מזל שבחזור נסעתי דרך ויצמן - גל ירוק עד לימיא מרעננה :)

(קיצר מיקום על הפנים)

לגבי המפגש היה סביר.

טוב אני חדש - לא הכרתי את אנשי הפורום לפני זה בכלל

זה גם נראה כאילו האנשים די מכונסים בתוך עצמם חוץ מכמה שהיו פתוחים.

אבל עוד פעם יכול להיות שזה בגלל שאני חדש לגמרי בפורום.

בנוסף גם יצאתי פארש - הייתי מעל שעתיים שם והיתה לי מצלמה באוטו - אפילו מצלמה די איכותית - אבל לא צילמתי תמונה אחת (טוב בטח בגלל שלא הכרתי אף אחד).

אז ככה - לגבי המפגש הבא:

לא אכפת לי שישי - שבת.

מבחינתי ר"ג זה סבבה - אפשר גם בחניה של גני יהושוע (פארק הירקון) נראה לי יותר נגיש לאיילון (למרות שלי אישית זה מאריך את המרחק) נראה לי הרעיון של מפגש פעם ב 3 שבועות - חודש , רעיון טוב. לא ישעמם.

עוד נושא לשיפור - אולי אפשר להכין מדבקות עם שמות (כמו באלקוהוליסטים אנונימיים) אפשר גם להתארגן על כיבוד ושתיה ולגבות 5-10 ש"ח :D(בעיקר חריפה).

וזהו...

בקיצור היה נחמד ברעננה - אבל אפשר לשפר (מאוד)

:beerchug:

אה ומי שם את השיר של אמינם במפגש.... ווואי איזה קדיחה הוא הביא לי - עד היום השיר הזה לא יוצא לי מהראש...............

עכשיו שמתי לב - שפעם אחרונה שמישהו רשם בטופיק היה לפני יומים ואני הקפצתי את זה... OOPS...

חחחח אני שמתי תשיר של אמינם .

זה באמת שיר מעצבן אבל כיוונו לי תסאב,בקשר לאנשים הם באמת קצת מסוגרים בתוך עצמם חוץ משאול שישר בא ואמר לי מה המצב .

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

אנשים לא מסוגרים בעצמם זה נידמה לך היות ואתה חדש .

אם הזמן תגלה אחרת...

פורסם

אנשים מסוגרים בתוך עצמם? עד כמה שראיתי באו והסבירו לך ונתנו לך לשמוע,

וגם אם לא היית מרוצה, מי שיוזם נהנה. אני בנתיים לא התבאסתי ממש מאף מפגש אודיו למרות

שהאחרון היה בינוני מינוס.. (בעיקר בגלל פארשים שאומרים שהם באים אבל מבחן המציאות מראה אחרת)

עמית, עד כמה שזכור לי באו וסידרו לך דברים באוטו, להגיד שאנשים מסוגרים אחרי שדיברו איתך

והסבירו לך דברים חדשים כל כך הרבה אנשים (וגם אני שכיוונתי לך כיוון ראשוני לסאב שלך..)

אני חושב שזה די מעליב להגיד שלא התייחסו אלייך.

בכל אופן, מפגש הבא יהיה ברמת גן, ב1 לחודש אוקטובר, יום שבת.

כנראה שלא בשעה הקבועה אלא טיפה יותר מאוחר.

Race Smart

פורסם

בוא אני יעזור לך . יום שבת הבא 1 לאוקטובר שעה : 15:00 מתחם החניות מאחורי אצטדיון ר"ג.

פורסם
אנשים מסוגרים בתוך עצמם? עד כמה שראיתי באו והסבירו לך ונתנו לך לשמוע,

וגם אם לא היית מרוצה, מי שיוזם נהנה. אני בנתיים לא התבאסתי ממש מאף מפגש אודיו למרות

שהאחרון היה בינוני מינוס.. (בעיקר בגלל פארשים שאומרים שהם באים אבל מבחן המציאות מראה אחרת)

עמית, עד כמה שזכור לי באו וסידרו לך דברים באוטו, להגיד שאנשים מסוגרים אחרי שדיברו איתך

והסבירו לך דברים חדשים כל כך הרבה אנשים (וגם אני שכיוונתי לך כיוון ראשוני לסאב שלך..)

אני חושב שזה די מעליב להגיד שלא התייחסו אלייך.

בכל אופן, מפגש הבא יהיה ברמת גן, ב1 לחודש אוקטובר, יום שבת.

כנראה שלא בשעה הקבועה אלא טיפה יותר מאוחר.

יותם, אל תפגע, לא אמרתי שכולם היו ככה :D ממש לא!

היו חברה ממש על הכיפק.

ועדו פעם: אמרתי שכנראה זה נבע מזה שאני קצת חדש - ישתפר עם הזמן - אני בטוח.

אולי אני מערבב קצת עם PSI שהיה למחרת :silly:

בכל מקרה - אני מקווה שעד אז יהיה לי כבר את המגבר והסאב ואז גם יהיה מה לשמוע.

מצפה למפגש הבא!

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...