Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי אותו אם הוא מוכר את הJBL 75.4 ובגלל שהוא לא מוכר אותו הוא ענה לי "JBL שורף רמקולים ואני לא ממליץ עליו בגלל זה ושיש הרבה יותר טובים ממנו" (הוצא לי לאנזרים ברוב במקום והכי טוב במקומו היה הליטנינג אאודיו בולט

אז עניתי לו שיש דבר כזה ג'יין וכמובן לפי מידת הצורך לכוון וזה שהוא שורף רמקולים זה בגלל שהוא פי 2 הספק RMS ממה שהוצע לי שזה הליטנינג אאודיו 4 ערוצים סדרת bolt

ועוד אמר לי שהוא היה מדריך בקורסים להתקנות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
ועוד אמר לי שהוא היה מדריך בקורסים להתקנות
lol , אני חושב שהוא היה מדריך שחייה בבריכות יבשות,

לא חושב שהוא היה מדריך, אני בספק אם הוא יודע להתקין את מה שהוא מוכר.

ZZR

פורסם

זהו.. נגמרו כל הטענות כלפי הJBL שהוא חלש ?

עכשיו הוא שורף רמקולים?

חזק מדי?

תזהרו עוד ישווקו לכם אותו בתור HIGH END...

שמעתי שJBL כבר פתחו קו יצור חדש לספק את הדרישה...

Race Smart

פורסם

חחחחח הרגתם אותי :D

בגלל זה כשאני שומע על הבחור ההוא אני לא ממש מציע אלה אם כן הם רוצים חלק ספציפי שהוא מוכר בזול יחסית (אבל רק חלק ספציפי כי מה שיביא להם לא משהו)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...