Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוריס מיינור..סתם שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי האוטו הזה..רציתי לדעת עד כמה הוא באמת נחשב נדיר בארץ/בכלליות

ועד כמה נדיר רכב מהדגם הנ"ל משנת 52

וסתם אם אפשר לדעת היסטוריה על הרכב...

תודה מראש.עוז

פורסם

המוריס מיינור יוצרה משנת 48 עד 72(!).

היו גירסאות בעלות 2 ו 4 דלתות,וכן גירסת סטיישן חביבה שנקראה טרוולר.

בנוסף היתה גם גירסה מיסחרית,א-לה רנו אקספרס וטנדר.

הגירסה החביבה ביותר היתה הקבריולה,והיא היקרה ביותר מבחינת ערכה האספני.

יותרו מספר גירסאות מנוע,עם שסתומים צידיים(ראש שטוח)ושסתומים עיליים,בנפחים שנעו בין 0.8 ל 1100.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המוריס מיינור יוצרה משנת 48 עד 72(!).

היו גירסאות בעלות 2 ו 4 דלתות,וכן גירסת סטיישן חביבה שנקראה טרוולר.

היי חן ועוז

מוגי המתוקה של משה עלתה בחמש נסיעות לביולי

והיא גם מגיעה לירושליים כפי שאתה רואה

אירית

morris_m3.jpg

פורסם

לסבא שלי (אבא של אמא) הייתה מוריס מיינור שנת 49', בצבע ירוק, ואיתה הוא היה מחלק חלב (היה לו קו חלוקה של "טרה").

לפני כמה שנים ראיתי (בצומת גלילות) בדיוק מוריס מיינור 49' (הייתי חייב לברר אם אכן זו השנה, אז שאלתי את הנהג), שהייתה למכירה. מיד טלפנתי לאמא, והיא אמרה שהיא תנסה לברר אם המספר תואם, ושאם כן, היא רוצה לקנות.

דיבורים לחוד, ומעשים לחוד, אף פעם לא המשכנו את הבירור, והיא לא באמת תכננה לקנות (היא אוהבת אמריקאיות ענקיות - לא בריטיות ממוצעות), ולי נשאר רק טעם מר שכל מי שכאן (לדעתי) מכיר...

פורסם
לסבא שלי (אבא של אמא) הייתה מוריס מיינור שנת 49', בצבע ירוק, ואיתה הוא היה מחלק חלב (היה לו קו חלוקה של "טרה")........

ולי נשאר רק טעם מר שכל מי שכאן (לדעתי) מכיר...

במקרה שלך זה כנראה דומה יותר לטעם של חלב חמוץ.... :-)

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...