Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב עד 12000

numzy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לתת לנו עוד פרטים. אם אתה רוצה שנכבד אותך בתשובות שלנו, כבד אותנו בשאלות שלך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

גדול קטן, ידני אוטומט?נפח מנוע? מה הדרישות שלך ממנו[חוץ מצריכה נמוכה]

זהו כרגע בכללי..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום -

עם תקציב של 12K הייתי ממליץ על פאגאני זונדה או 3 אוטוביאנקים ואולי לחילופין טנדר סובארו שנת 88.

פרטים כמו סוג הנסיעות שלך, דרישות מבחינת גודל וכדומה ייאפשרו לנו לכוון אותך יותר במדוייק לרכישה המיוחלת.

מוטי.

פורסם

בסכום שיש לך, רכוש סובארו ג'אסטי, לא תתאכזב, מנסיון אישי שלי על 2 רכבים כאלו.

שרייד תוריד מהפרק, שותה יותר דלק, איביזה כל יום מוסך, פיאסטה זה סביר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חח. מאיזה שנה זה בבעלות פולקסוואגון?

סיאט בבעלות פולסוואגן כבר משנת 92 לדעתי, אבל שים לב שהאיביזה הראשונה שיצאה תחת המטריה של פולסוואגן היא ממודל 94.

לא בטוח שהאיביזה מהמודל הזה נכנסת לך בתקציב, באמת שאין לי מושג מה המחירונים היום, אבל גם האיביזה מהדור הקודם (דור 1.5, מהשנים 91-93) מצויינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה רוצה רכב חסכוני, האיביזה לא תכנס לך לשם. היא אולי מהנה אבל הרבה פחות חסכונית מאחרים.

פורד פיאסטה, פיאט אונו, או סובארו ג'סטי יענו לך על הקטנות והאמינות (בפיאט מאוד תלוי באחזקה, הסובארו לעומתה יכולה לשרוד התעללות של אי אחזקה נכונה ועדיין להשאר אמינה כיאה לסובארו).

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...