Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרי כחול לבן

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שכוונת המשורר הייתה להזכיר חברות כמו  Kapro, שהן שם דבר בתחומן אבל גם תוצרת הארץ ולא יקרות מדי ביחס למתחרים. 

פורסם
לפני 9 שעות, ירחמיאל כתב:

אתמול הייתי בסופר של אושר עד.
אנחנו צורכים במשפחה רק שמפו נגד קשקשים של הד אנד שולדרס.
היבואן החזרזיר הוריד את הכמות ל- 625 מ"ל והמחיר הוא 20 ש"ח - כשמדובר במבצע של 2 יחידות.

זאת הסיבה שלפעמים אני מפצל קניות.

אני גם מרוויח טיול במרכזי קניות אחרים (ולא עושה את הקניות רק כ"קניות" אלא מרכז באותו איזור כמה מקומות) וגם חוסכים לא מעט כסף.

לנסוע במיוחד - בד"כ לא, יש רשימה ולפעמים גם יש המתנה (זה למה אני קונה בכמויות ולא 1 או 2).

באושר עד יש לפעמים באמת מבצעי כאסח מטורפים, אבל לפעמים לא - ולפעמים המחיר יקר יותר מבמקומות אחרים.

דברים כמו שמפו ושאר תמרוקים וחומרי ניקוי -  רק ב"ליאור עדיקא". נקודה.

מה עוד ?

להשתמש באפליקציית CHP. לסרוק את המוצר או להקליד תיאור (ואיזור קניה\מגורים) ותקבל את הכל מדוייק לנייד.

כשיש לי ספק (ואני בסופר מול המוצר) ואני מתלבט אם זה יקר או לא, ישר בודק ב CHP (סורק את המוצר).
אגב שמפו האד אנד שולדרס - רמי לוי מוכר את ה 625 של הד אנד שולדרס 2 ב 36 (18 ליחידה, זה יותר זול מאושר עד).

מה עדכני ?

אושר עד כיסחו אתמול את שמפו "פינוק" - 6.90 ליחידה. 

זה מחיר שהיה *פעם* ב"ליאור עדיקא".

איציק

WhatsApp Image 2026-01-07 at 12.48.57.jpeg

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רמי לוי מוכר נקה 7 2 ב10.

באושר עד יש הבדל (לפעמם גדול) בין הסניפים החרדיים לכללים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
בתאריך 8.1.2026 בשעה 11:05, ירחמיאל כתב:

בדקתי הבוקר ומצאתי ששמפו פינוק נגד קשקשים, מכיל את אותו החומר הפעיל של הד אנד שולדרס.

קשקשים זה דבר טבעי, החומר שיש בשמפו של הד אנד שולדרס סביר להניח שיגרום להתקרחות בשימוש לאורך זמן.

ממליץ להחליף לשמפו רגיל.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, borsood כתב:

נקה 7 

האם אני היחידי שמתקשה להשתמש בנקה 7 עקב מקדם החיכוך הגבוה שלו? לא ניסיתי כבר כמה שנים טובות, אבל הוא זכור כיותר סינטבון מאשר סבון רגיל מבחינת חוויית השימוש.

לפני שעה, DareDevil כתב:

קשקשים זה דבר טבעי, החומר שיש בשמפו של הד אנד שולדרס סביר להניח שיגרום להתקרחות בשימוש לאורך זמן.

אני חושב שבמקרה של נהג לילה הספינה הזאת כבר הפליגה. אבל גם למי ששיערו עדיין איתו, 'להחליף לשמפו רגיל' זה לא עצה מועילה במיוחד. אם לטענתך H&S וחבריו חשודים - תציע אלטרנטיבה.

פורסם

גם גדליה משתמש בהד אנד שולדרס.

היה לי ספר פעם לפני הרבה שנים, שאמר להשתמש רק בסבון רגיל.

הוא היה בן 70 אז, עם רעמה גדולה, אבל כנראה זה רק גנים טובים לשיער.

Screenshot_20260109-151012.png

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

האם אני היחידי שמתקשה להשתמש בנקה 7 עקב מקדם החיכוך הגבוה שלו? לא ניסיתי כבר כמה שנים טובות, אבל הוא זכור כיותר סינטבון מאשר סבון רגיל מבחינת חוויית השימוש.

גריז יותר טוב מסבון.

פורסם
בתאריך 8.1.2026 בשעה 13:14, sperial כתב:

אגב, הסתכלתי באמזון ארה״ב. צמד שמפו הד אנד שולדרס של 950 מ״ל עולה 20 דולר (לא כולל משלוח). זה יותר יקר מסופרפארם.

יש משלוח חינם לפעמים, 

או הנחת נוספת במידה וקונים יותר מאחד. 

בכל מקרה, משלוח עד הבית, גם חוסך לך זמן ועצבים בפקקים.

נ.ב לא מדברים על קנית מוצרים שאין להשיג בארץ. למשל, סבון מוצק לתינוקות של ג'ונסון. אומנם יוצא ממש יקר. אבל מוצר איכותי. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כתבתי ״צמד״ - כלומר שני מיכלים.

גם באתרים ישראליים יש הרבה מבצעים מצויינים. צריך להיות מודע ולחפש. למשל - לפני כמה חודשים מצאתי משחת שיניים במחיר שחיטה, הזמנתי 10 שפופרות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Derish כתב:

אבל הוא זכור כיותר סינטבון

הלו, עד הסינטבון!

בעבודה שוטף ידיים רק איתו. מוריד גריז ואת כל השחור בלי להוריד את העור.

לא מוותר עליו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לך סטוק של מנורה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"סינטבון לכל נכון"

Screenshot_20260109-194731.png

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

בילדות הדבר הזה הוריד לי הרבה זפת מהרגליים.ניותר יעיל מנייר זכוכית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...