Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הן לא עתיקות אבל בהחלט לא חדשות. את הגז אני נאלץ להדליק עם גפרור.
יש חשמל בשקע שמזין את הגשעפט.
האם להזמין חדשות או שיש כיוון נוסף שאוכל לבדוק?

ואם חדשות - יש משהו ספציפי מומלץ?  כי אני רוצה לבדוק פעם את הסחורה הסינית (הייסנס, שמייסנס וכו').
תודה.

פורסם (נערך)

קניתי בזמנו את הכיריים הכי זולים שיש, החזיקו מעמד 12 שנה. הנוכחיים גם הכי זולים שיש, בני 4, לא ראו טכנאי. מדובר במוצר זול ופשוט וגנרי שסיימו לפני 30 שנה להנדס אותו ואין מה לחדש פה חוץ משופוני/עיצוב.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין צורך בגפרורים, מצית עם פייה ארוכה לתת ניצוץ וזה, אפילו אין צורך שיהיה בא גז.

ועם באמת בא לך להתחדש זה כבר עניין אחר לגמרי.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, hans כתב:

קניתי בזמנו את הכיריים הכי זולים שיש, החזיקו מעמד 12 שנה. הנוכחיים גם הכי זולים שיש, בני 4, לא ראו טכנאי. מדובר במוצר זול ופשוט וגנרי שסיימו לפני 30 שנה להנדס אותו ואין מה לחדש פה חוץ משופוני/עיצוב.

החידוש האחרון שראיתי בכיריים גז זה שהצליחו לדחוף להבה חמישית קטנה באמצע.

מוצר שעולה כמה מאות בודדות, חבל להתחיל להתעסק בלתקן אותו. פשוט קנה חדש.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 שעות, Ron Poh כתב:

זה לא חידוש, זה היה לפני 50-60 שנה ונעלם, לדעתי טוב שיש להשיג שוב.

לא נעלם, יותר נפוץ במגזר החרדי (יחד עם תנור דו-תאי).

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...